Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Jorge Guagua...
baloldali védõ, ecuadori válogatott és kurvajó.. leigazoltam az olasz C2/C-be...
az évszázad igazolása volt, utánna rögtön jelentkeztek a Seria A-ból hogy "co-owned"-olják...
FITYISZ!!!! <#mf2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

saviola83
Most is vezettem 1-0 ra a villareal ellen idegenben és kikapok 3-1re.Ilyne a mesében sincs.Amikor megszerzem a vezetést akkor az ellenfél játékosai mintha megtanulnának focizni és a kapuhoz szögeznek.ha beállok 9 emberrel védekezni akkor is kapok gólt ha nem állok be akkor is.

saviola83
Az agyam eldoom már hogy milyen gólokat kapok.Beállítom hogy a szélsõ védõim ne fussanak fel erre az õ helyükre indítanak amikor felmennek.Meg állandóan olyan gólokat kapok hogy kirugásból visszafejelik a középpályán és a két középsõ védõ között elmegy a csatár.A picsám ki van már tényleg ennyi glt kapni.

DONGUBA
szasz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
szasztok

Avanti Crociati!

DONGUBA
visszavonulsz es uj manager

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
ja de nemsok ilyet dob am agep sajna

Matthew Prosac
gyerekek ha újat kezdtem és az elején elfelejtettem nevet állítani akkor most utólag hogyan kell "rename-elni" magam?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
ohh és még csak 15 éves <#wow1><#wow1>

DONGUBA
eztmostdobta a gep.<#wow1><#wow1><#wow1>

9csöves9
még semmit,gondolom az utolsó napon belöknek egy ajánlatot,úgy Juvésan

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
Nah? Mennyit ajánlottak?

Fabio Capello
Helló <#wave>

billywood
Hali srácok!
Mindenkinek grat!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

9csöves9
jó nekem a 40 is bõven😄

megvenném belõle Nihatot,és felszabadulna így mégegy légiós hely amit majd egyszer Akinfeev fog betölteni

<álmodozik>

Fabio Capello
Velem volt már olyan h. egy 25 millát érõ játékosért kértem 50-et, és simán kipengették 😄

effberg
egy jó szervezés mellett minden megoldható... mindenestre ha valakit érdekel online játék, vagy egy magyar "szervezet" létrehozása Privizzen rám lécce...

9csöves9
40 millió euró<#ravasz1>

Fabio Capello
Nagyon sok idõ, mire sikerül egyeztetni a dolgokat, na meg mire mindenki lenyomja a folytatás gombot... Sztem nem éri meg

effberg
a hattrick-en vagy a managerzone-on sem gyorsabb, mégsem hasonlítható az FM-hez.

9csöves9
nehéz összehozni hogy 20 ember összejöjjön,mindegyik legyen ideje meg hát kurva sok idõ mire lemegy egy szezon

3-4 emberrel sztem még kellemesen ellehet játszani

Fabio Capello
Mit jelent az efogadható? 😄

én már játszottam,nagyon lassan tellik az idõ....

effberg
csak azt nem értem miért?! képzelj el 20 játékost ahogy a teljes Premier Leauge-t irányítják... az az igazi kihívás ha egy másik plája ellen kell taktikailag felkészülni.

9csöves9
Tevezért bejelentkezne a Juve,ha elfogadható ajánlatot adnak eladom

1 év van hátra a szerzõdésébõl,ki tudja mikor jön rá egy hiszti és kijelenti hogy nem ír alá

9csöves9
én még nem is hallottam magyar klánról

annyira nem népszerû az online játék

Fabio Capello
spec. én nem vok klántag, és még neten sem játszottam 😄

effberg
van amelyikõtök valami klán tagja?! vagy tudtok ajánlani egyet?! 95 óta játszom, de mivel nemrég lett netem, így már nagyon játszanék egy online ligát...

effberg
ti nem vagytok érdekeltek?!

Fabio Capello
Magyar klánról nem tudok, de ha bevonsz pár emberkét, tudnál neten játszani 😛

DONGUBA
Ertette mindenki szerintem a kerdesed😛PP
Nem sokan nyomjuk neten

effberg
Lehet hogy észre se vettétek a bejegyzésem 😄 Hol kereshetek emberkéket akik online játszanak, hosszu ideig, és gyakran... Van magyar klán?

DONGUBA
Itt mindenki rendszeresen nyomja

Fabio Capello
Itt a fórumon 😄😄

Fabio Capello
Mennyiért??????!!!!!!!!<#idiota><#zavart2><#guluszem1><#guluszem1>

nekem is HARDon van a szerelés és idén nem volt még kiállitásom...

am Vierire visszatérve,az azér teccik h azt kéri hogy ugy bánjanak vele mint a klub legjobb játékosával:ðððððððððð
megérdemli:ððððððð

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

sorri má alapbol benne volt az img:\

hátigen:ddddddddddddddddd
csak Nektek :ddddddddddddd

[/img]

az örök ígéret 😄😄

effberg
segíccségre lenne szükségem... Holn kersehetek ( elsõsorban magyar ) játékosokat akik hajlandóak lennének FM2006-ot gyakori rendszerességel játszani.

jaaaa!cak azóta feltettem egy olasz superpackot!lehet hogy az törölte?okés akkor felteszem a tied megint
gabber_saviola
látom hogy nézel, de nem látsz 😊 mert Napoli logó az van ....direkt kérésre lett berakva

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Gábor csodacsomagjában van<#wink>

Napoli lett!de látom, hogy nincs logo!Hát majd csak kiheverem valahogy bár szebb lenne azzal!Ja és ez nem célzás senki felé, Gabber😊
nekam is kemeny de 70 meccs alatt csak 1 pirost kaptam, a poen az hogy egy 6-os agresszivitasu plejat allitottak ki ^^

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
csak hagytam egy kicsit, hogy okoskodjanak 😄Ddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fabio Capello
Kösz mindenkinek a tanácsot, remélem ezzel mérséklõdik valamennyire a probléma. Még 1x kösz mindenkinek

Fabio Capello
Sok sikert és sok bajnoki címet 😄

9csöves9
ugyanezt akartam mondani

nekem is mindig keményen volt és 2-3 kiállítás volt egy szezonban,pedig aztán a törökök nem kisasszonyok😊

Okés srácok köszi!Asszem elkezdek egyet a Napolival!de mindenesetre csináltam egy átfogó feltöltést francia angol olasz spanyol német magyar holland török mentést nagy adatbázissal és 5-6 plussz nemzet játékosaival!Szóval van mibõl válogatni!Majd még jelentkezem!addig is jó játékot és ha eszetekbe jut valami plussz infó ne tartsátok magatokban!Jó játékot mindenkinek!<#worship><#worship>
gabber_saviola
õsszetett dolog a kiállítás nem igazán csak a szerlésen múlik

nálam mindig is volt beállítva, és általában 1 szezonban 4 pirosom van

most februárban: