Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Ha nem mondod eszembe se jut! Tényleg keményre van állítva a szerelés! Kösz h. eszembe juttattad<#smile>

cory11
a csapat instrukcióknál a szerelés nem keményre van állítva és azért állítják ki a játékosaidat?nézd meg mert én is így jártam egyszer.

Fabio Capello
Zsinórban a negyedik meccsemwen állítanak ki valakit a csapatból. Ezúttal van Bommel mehetett az öltözõbe idõ elõtt. De úgy tünik, sikerült kiheverni a Bayern elleni kudarcot, mert a Celtát 2-0 val küldtük haza 😄

cory11
a kölnben a védelem egyik fele nagyon jó a másik fele nagyon sz*r.
Lell és Sinikwietz jók a másik kettõ gyengus

cory11
amúgy is van sok tehetség hollandiában meg a skandináv országokban nézzél körül.
Lorentzen,Bröndby

cory11
Guarín,Genro,Kerlon,az Envigado kapusa Luis Andres valaki,Alexandre Song,Mokoena?,meg nézzél körül hollandiába hogy melyik tizenhatévesnek jár le a szerzõdése és nem kap újat.

Még mindíg várom ha van jó játékos!agüerot én a szarkákhoz vittem bevállt!õt megpróbálom majd megszerezni!Iszom a szavaitokat!😊
cory11
sajnos megállított minket az Atletico Madrid a bajnokságban.amúgy most olvastam hogy Agüerot figyeli a Bayern.

cory11
vidd oda Agüerot.nekem nagyon jól nyomta a Bundesliga 1ben minden mecsen rúgott gólt.asszem 1 millió euro körül van az ára.

A napolin én is gondolkoztem!elég nagy multú ahhoz hogy oda igazoljanak a játékosok!Mivel úgy gondolkozom, hogy ne legyen olyan szenvedõs a játékom mint annak idején a Newcastle-vel, ezért mondhatnátok olyan játékosokat amik persze nem csít játékosok -mert ugye ebben nem szabad ilyeneket csinál😊- de mégis elképesztõ jól tolják ahhoz hogy olyan hamar lehessek világhírú, hogy nagyon!szóval játékos ajánló körkép, akik beváltak!Szeretnék öröm focit játszani😊a napoli eddig a befutó
Fabio Capello
Ja.. Sajnos 😞

cory11
5 lett a vége?

Fabio Capello
Livorno, Cádiz, Sporting, Rennes

cory11
Próbáld meg a Lübeckkel.német harmadosztály, de én egy kis szerencsével két év alatt feljutottam a Bundesliga 1be.

gabber_saviola
Genoa, Napoli, Vicenza, Bari

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fabio Capello
Abból is van egy pár...Az ötödik gólt úgy kaptam be, hogy Valdés kiejtette a labdát a kezébõl... Komolyan mondom, röhejes volt ez a meccs

Megtaláltam!köszi!És asszem új játékot kezdek!És elképzelhetõ hogy egy 2. vagy 3. ligás csapattal kezdem!Ha gondoljátok, mondjatok csapatokat!Még nem tudom, hogy olasz, spanyol, angol csapat legyen!Gondoltam, hogy kezdek egy franciát a Bordeaux csapatával, vagy egy hollandod a Sparta Rotterdammal!De hogy ne legyen hamar uncsi ezért inkább alsóbb osztályban kezdeném!Szóval ha van kedvetek akkro várom az ötleteket partnerz!
cory11
ne mindenkit büntess meg!!!
csak akik rosszalkodtak!

Fabio Capello
Bammeg.. Ha nem Puyol, akkor Heitinga 😞 Még egy tizenegyes a bajoroknak, és ezzel 4-1 nekik... Asszem eljött az ideje annak, hogy megbüntessem az egész csapatot <#violent>

gabber_saviola
csoki

windóz keresõ és a labda nevét megkeresed

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

cory11
hanyadik szezont nyomtad?az ifik generáltak vagy valósak?

Csõ Mindenkinek!

Kérdésem az lenne, hogy a letöltött labdákat hova kell bemásolni???leszedtem egy labda csomagot, de nem tudom hova másoljam!Köszi elõre is!
gabber_saviola
óh shit!

gabber_saviola
mert pár ifim jobb volt nála és rádumáltam a Romára egy huszasért 😊

Fabio Capello
Ilyen nincsen!!!!!! Most játszom újra a Bayern elleni meccset, 21. perc, Puyol buktat 16-oson belül, 11-es. Rá két percre Puyol megint buktat a 16-osnál, megint 11-es, és kiállítják Puyolt. <#falbav><#violent> De szerencsére Valdés megfogta a 11-est, és kontrából kiegyenlitettünk <#mf1>

cory11
csalás

Rudee
A spanyolok nyertek 3-1re, Torres 2 és Genro 1 góljával. Adair Junior 0-2 után szépített. Érdekes, hogy 2 büntetõt is kaptak bedobás utáni kezezésért.

Szar Bayern, szar Bayern :)

cory11
miért?
lehet hogy megveszem a helyére Agüerot, õ Lübeckeben minden mecsen rúgott gólt és ezen a poszton ahol Mokoena.

gabber_saviola
csoki, Én már megszabadultam Mokoenától 😊

Fabio Capello
Mokoena eleinte nálam sem termelt.... de a 8-9 forduló környékén beindult, és ontotta a gólokat.. Úgyhogy csak bizakodva 😄

cory11
hali
a Kölnnel már negyedik vagyok.az a problémám hogy Mokoena 14 mecsen egy gólt sem rúgott.Nálatok is így kezdi?Én TKP poszton játszatom.ti milyenen?

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDddddd

zaki
csítelj Te is!

gabber_saviola
igen , nálam még mindig Brazil <#smile>

Rudee
Az, még 4 vagy 5 másik brazillal együtt.

zaki
Genro nálad is spanyol válogatott? nálam is <#smile>

zaki
hatalmas grat <#taps>

Rudee
Danke all.

A spanyolok nyertek 4-1re, így velünk kell megküzdeni. A fõ kérdés az lehet, hogy hogyan állítsam meg a Genro-Torres csatárduót...

Fabio Capello
Nyertél és ez a lényeg 😊 Sok sikert a köv körben <#eljen>

gabber_saviola
<#eljen> nájsz, sok sikert

Fabio Capello
Eredmény törölve, befagyott a játék <#idiota>

Rudee
Na ez nagy meccs volt.
Elsõ támadás végén Adair Junior veetést szerez, de gyorsan fordítanak. Aztán a félidõ végén egy jogos 11es kimarad, de a kipattanót sikerül begyötörni. Második félidõben rohamoznak a svédek, de vagy mellé löõnek vagy a kapus véd. A hajrára Hrepka megsérül, több cserém meg már nincs. Mondom hú de jó, ebbõl elsz a zakó. Erre már a hosszabbítást várom, mikor a 93. percben Vadócz elég fura passza után a kapus elmozdul balra, Hullám meg zavartalanul gurít jobbra 😊
Negyeddöntõben a Spanyolország-Paraguay pár továbbutója jön, valószinû az lesz a végállomás.

gabber_saviola

Fabio Capello
Bakker.... Barcával tolom, FC Bayern ellen BL csoportban 3-1 es zakó...
<#gun><#gun><#boxer><#boxer>

Sysfox
Eseménydús két meccsen vagyok túl én is...A Doncasterrel játszottam a FA kupa ötödik fordulójában. Mivel másodosztályban játszanak, gondoltam simán bedarálom õket...Nem így történt. Elsõ meccs idegenben volt, sokáig vezettünk 1:0-ra és a 90. percben egyenlített Ben Burgess.

Pár napra rá volt a visszavágó, Ilhan Mansiz góljával korán megszereztük a vezetést, de minden helyzetet kihagyott a csapat. És ahogy lenni szokott ilyenkor, kiegyenlített a Doncaster, a változatosság kedvéért megint Burgess révén. Aztán a vége elõtt negyed órával Ilhan Mansiz egy szép átemeléssel eldöntötte a meccset, ezzel lett 2:1. A lefújás elõtt pár perccel Gasbarroni is szerzett egy gólt, végképp eldöntve a továbbjutást.

A hatodik fordulóban a Manchester City lesz az ellenfelem hazai pályán...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

zaki
Hi <#vigyor>

gabber_saviola
szevasz Capello <#wave>

Sysfox
Üdv! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

zaki
ez nem semmi, grat

Fabio Capello
hi managerek