Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali<#sir>

Trnoki koma
halihó managerek

csum ^^

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
nah ez már szebb szkin a csapatodhoz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Itt a bl-csoportköröm remélem sima továbbjutás

kibasztak a MU-ból mert megbüntettem RVN-t<#mf3><#boxer>

asfa
😄DDDDd de szvsz kemény lesz !

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

DONGUBA
?eglassuk😊))Vak is aszonta😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Izzitom a Rennes-es mentésem.. El kellett adnom Faty-t nem akart szerzõdést hosszabitani meg még pár emberkét most szétvásárolom magam 23 milla euroból!<#vigyor4><#vigyor4><#zavart1>

asfa
elég kemény lesz!

gabber_saviola
csoki Szultán

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac

Bajnokságban 5 meccs 5 gyõzelem és az ellenfeleimnek általában 4-10ig addják az odds-aik a nyerésre... szóval elvileg ezt az osztály kinõttem. Irány eggyel feljebb!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
iszonyatzsírpléjádvanombre <#smile>

Szép jóestét managerek!<#wave><#wave>

DONGUBA
ide aztan megeri irni<#szomoru1><#zavart2><#rolleyes><#shakehead><#sir>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
csoki

asfa

asfa
joestét srácok

gabber_saviola

báttyó02
<#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh
Hajrá!Hajrá😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
oh shit!

Kezdtem eggyet az Interrel eddigi lejátszott Barátságos meccseim

báttyó02
megvettem Kalou-t 25millio fontér<#bohoc>
elõször gondokkoztam hogy õt vagy martinst vegyem mer egy árba vannak,de kalou sokkal sokoldalúbb<#bohoc>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DONGUBA
157/111 az ability-je

DONGUBA
BAKKER mivel dobott meg a gep😊))

jaja azt én se tudtam letölteni csak az olasz superpackot az angolt sajna nem😞

#40284 - valaki esetleg?

Üdv emberek!!!!

gabber_saviola
tiszteletem uraim <#wave>

Magic Boy
Majd dobj egy képet a keretedröl,ha végleges lessz!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

fuuu gyerekek Baseggio nagyon jol tolja!
borzaszto technikás és megin 25yardrol lött csavarásbol golt...:\

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

Matthew Prosac
Megszereztem Tõzsért is a Nocerinába... elég fasza spílernek van megírva!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

effberg
kapust szoktál nevezni ? 😄

saviola83
Most is sikerült nyernem 4-2 re.Kapuralövés 28-9 ebbõl kapura 18-4.Nem értem ebben a játékban én a védekezést nem tudom megérteni.Nagyon sok gólt kapok.Nem csak ezzel a csapattal.Akikkel eddig voltam mindegyikkel.Nem értem mi lehet a baj.

saviola83
Az utóbbi 5 meccsen 4 szabdrúgás gólt kaptam.

hali all!

lenne egy kérésem! jó lenne ha valaki megdobna az angol premier liga kitpackjával, mer az hiánycikk nálam és sehol nem találtam ahol megtaláltam ott szar a link vagy nem jön be az oldal

effberg
saviola semmiféleképpen ne csítelj... sztem rettenetesen rossz szájízt ad ajátéknak... nem lesz akkora öröm pl egy fiatal "kikupálása"...

jo tom hogy sok volt de a szurkolok bevannak zsongva miatta 😄

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

saviola83
Mocskos csaló egy játék.Avillareal ellen játszottam a visszavágó elsõ meccs 3-1 oda vezetek 1-0 ra a 70.percben erre 2 percel késõbb kiállítanak egy játékosomat egybõl pirossal.Kapja már be ez a csíter játék.Lehet elkedem bevetni a csalaást a játékban vagyis a csít edzést mert úgylátom nekem semmi nem sikerül.Kíváncsi vagyok hanyan használják csak úgy kíváncsiságból érdekel.

Matthew Prosac
alakul a Nocerinám...

effberg
én semmit... alapvetõen egy pöttyel a normál alatt játszom a támadás/védekezés csúszkán... ha ezt állítom csak magamra huzom az ellent. az egyik vkp-t beállítom hogy ritkán kolbászoljon elõre, a másikat pedig mixedre rakom... a kettõnek beállítom hogy swap position.. ez azért kell mert ha az aki kevésbé van elõreengedve és véletlen mégis feljebb van, akkor kontránál õ megy elõre... így elkerülöm azt hogy mindkettõ fent legyen, mögöttünk nagy üres területtel.

saviola83
Lehet hogy azzal de akkor miért csak akkor kapok gólt amikor már vezetek.Addig amíg egyenlõ és én szerzem meg a avezetést minden frankón mûködik.Ti ha vazettek mit állítotok a taktikán?

effberg
szerintem nem a védõkkel van a gond hanem a taktikával... nem b..zogatni akarlak ezzel de én a middlesbroug-al nemkapok a chelsea ellen gólt!...

zaki
de csak szódával <#smile>

sok sikert <#smile>

Matthew Prosac
olasz legalsó osztályba' azért szódával elmegy... Nocerinával vagyok egyébként

saviola83
Az elõzõ 5 meccsemen 10 gólt kaptam.Már teljesentanácstalan vagyok hogy mi a picsát csináljak ezekkel a rohadt védõkkel.

saviola83
ûMost már a f..sz ki van az egésszel.Az anderlecht ellen idegenben kiállítanak egy emberemet a 20 percben.Vezetek 2-0 ra erre a 84. és a 89 .percben gólt rúgnak kiegyenlítenek.Kapja be a játék már tényleg.Állandóan ezek a köscög szabdgólok is.

zaki
képet róla <#smile>

fsgh
Hello all!

Nem azzal lehet a baj hogy rosszak a védõid tulajdonságai???
vagy hogy a támadóké jobb.....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!