121242
Football Manager
-
#120684 köszi megpróbálom -
Drizzthsz #120683 Nálam a peccs óta a Nyíregyháza vezet az új játékban, nagy nehezen sikerült velük ikszelnem. :-\ Ami nem mellesleg a szülővárásom, s másik kedvenc csapatom. -
#120682 Megvolt az UEFA sorsolás. Első körben a Galatasaray csapatát kaptam, másodikban a Nürnberg-Fener meccs győztesével játszom. -
Na ez szép eredmény, gratula hozzá!!! ;) Capellonak úgyszintén!!! :)
Én most a Győrrel 2. vagyok 5 forduló után 11 ponttal (3 győzelem 2 döntetlen), elég szoros az élmezőny, Vasas első egy ponttal előttem, és a 6. ZTE-nek is 9 pontja van még. Most sajnos lesérült Szakály Dénes 3 hétre, még van neki kettő hátra belőle, de szerencsére nem pótolhatatlan, még amúgy se épült be teljesen a csapatba, fejlődnie kell, dehát még csak 19 éves :)
az U19-es csapatot is irányítom érdekesség képpen, ők viszont most szét-összevernek mindenkit, REACU19 ellen 0-6 idegenbe, Fehérvár ellen otthon 4-1, és a két ifi csatárból még akár lehet is valaki :) -
karajjj #120680 asszem most egy darabig pihentetem a real mentést:S kaptam megint egy laza ötöst a barcától...
szerintem kezdek egyet a kbsc-vel, mivel jövőhéttől úgyis barcikai leszek :D -
#120679 uhh,nagyon jó vagy :)
grat! és grat mindenkinek,aki megérdemli :) -
#120678 grat -
#120677 ezzel megvan az uefa továbbjutás :)
-
#120676 what a game!:D
-
#120675 és kikapott otthon az ajax 2:1-re....:)))))))))) -
#120674 arra kiv leszek h nem játszol vele :P
Lederhose: -
#120673 Na elhatároztam magam, sztem kezdek a West Hammel, újraraktam a gémet, fentvan a peccs, de ha megáll megint jun 18án istenbizony többet nem játszom vele
-
#120672 MEGVAN !!!!! :D HIHETETLEN !! piszkos örülök, oda vissza vertem az Ajaxot!!! 1pont a különbség :DD ááá...köszi Karajjj :DD a 90.percben kb kiugrottam az ablakon :D
-
karajjj #120671 az meglesz testvér:D drukkolok neked!!! -
#120670 4 forduló van hátra, 4 ponttal megy előttem az Ajax...és msot jönnek hozzám :) ha a meccs megvan, 1 pont marad marad 3 meccsre.Remélem összejön :S -
#120669 énmeg eltudtam hozni 10m-ért részletre :D -
hamary #120668 én 12,5 milló + köv eladás 50%-át ajánlottam.... -
#120667 ajánlom én is mindenképpen, 12,5m fontért vehető és ha benyalsz még a managernek akkor még olcsóbban is :) -
Drizzthsz #120666 Az új adatbázisban rendesen lesz már az Újpest keret? Nektek szóltak a peccsnél, hogy meló lenne a kiadás előtt aktualizálni az adatbázist? Én egyébként alulértékeltnek érzek sok magyar játékost, nem tudom ez rajtatok múlik-e, vagy a fejetekre szóltak, hogy azért max. ilyennek, meg olyannak mondhatjátok ezt, meg azt a játékost.
Nameg Dzudzsáknál berakhatjátok majd a future transfer to psv-t, bár gondolom azt a psv-s adatbázisfigyelő is mondani fogja. :) -
#120665 Szép estét, és grat!
Túl a rivális elleni meccsen...
-
#120664 Mindenképpen a sorti fórumát ajánlom! Minden kiegészítőmet onnan szedtem. -
karajjj #120663 ottvan a bannerba belinkelve a sorti, ott nézz szét, sok új cuccot találsz a fórumán is és ajánlom figyelmedbe a google-t ... nekem segített! -
Maaalo #120662 szevasztok!
Segitsen már nekem légyszives valaki...a tavalyi verzihoz megvolt midnen mez,logo,meg midnenféle csomagom....votl sok,sok linkem ahonann töltöttem öket....de mára mindegyiket elfelejtettem,meg bnem tulzottan használtam öket...:):):)
irjatok pár ilyen linket légyszives!!hadd töltögessek!
Elöre is kösz -
#120661 Üdv. Nincs hajam
-
#120660 N ennyi..... Így se folytatja, valszeg elkezdek egy újat a west hammel, csak nemtom, hogy ha most leviszem a szezont akkor nem e ütközök ebbe a bugba. -
karajjj #120659 hát akkor fogsz is szenvedni testvér :DDD de hidd el, hogy megéri -
#120658 Azta...:D pedig 2:0-nál már minden reményemet elveszettem :D
-
#120657 nem hinném, hogy a savegamere hatással lesz, pláne hogy nem bug, hanem másolásvédelem.
bár ha jobban belegondolok, rohadtul nem érdekel. nem fáradnak le mégjobban a játékosaim minden két évben, és legfeljebb nem leszek szöv.kap. -.- -
#120656 háeggyértelmű:várjad a patchet te is,attól lesz igazán szép és jó minden :) -
#120655 remekség, nálam is szar lett az eb. töröljem, vagy töröljem? :CCC -
#120654 Agyja az ág, hogy mennyi fog, mostrakom újra -
#120653 szépen elosztva jöttek a gólok
-
tomato33 #120652 gratulálok, szépek a "cuccok" én is gyűjtöm gözerővel:) én is vmi angol angyon kicsi csapattal akarok kezdeni:) szeretem a szenvedést.. -
tomato33 #120651 ne crackelj, ha pöcsöt felraksz már nem kell crack csak az image a d toolsba -
#120650 Laza 5ös :) Wendell pedig megrúgta a bemutatkozógólját :)
-
#120649 Eszem megáll, újra elkezdtem a Nottinghammel, mert mindig megállt Jun. 18 és megint ugyan ez van, pedig felraktam a Fairlleightos crcaket és a gama közbe fel is lett peccselve. Már nem tom mit csináljak és megpróbálom újrarakni a gamet de ha akkor se sikerül akkor nagyon ideges leszek. Esetleg vmi tanács?
-
cain #120648 természetesen maracana, nem macarena :D -
cain #120647 nekem eddig a csúcs az volt, amikor fm06ban a 2. évben a zetével az egerszegi macarénában 2-1le lealáztuk a barcát. :D vmi kép is van róla vhol... -
jimyke1 #120646 hali ma foyltattam a bayernes mentésem, második szezonnál tartottam, jött a szezon vége, szerződésem lejáróban volt..mentem a vezetőséghez hogy ugyanmár hosszabítsanak, mert eddig nem kaptam új szerződést, erre közölték velem hogy nem akarnak szerződést hosszabítani. Gondolom azért mert szezon elején bajnoki címet igértem be azt csak 5-ik lettem, a BL-ből is kiestem és akupában is szintén. most a greuter fürth-hez mentem igaz a második ligában van, de remélem hogy jó csapatot tudok összehozni belőle és egy feljutást összehozok, de ezt majd később megirom mi lessz a szezon végén -
#120645 nekem 20,5M euro volt...de volt asszem akinek ennek a feléjért is eljött..