Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítség kell, mert mondjuk nem be szeretnék rakni egy letöltött mezpacket.
bejövök ide. látom a feliratokat, elolvasom:
faq - a link nevében a 2005 szerepel, maga a faq a 2006hoz készült, nekem 2008om van, nem nyert.
sorti - angol nyelvû, én azt a nyelvet nem beszélem, nem nyert
off topic - kapásból nem nyert, játéktopicban offolni = nem a játékkal foglalkozni.
fm fansite - aranyos, de nem a demóhoz van kérdésem.
kínomban elkezdem olvasni a postokat, 3-4 oldal után megunom, és megkérdezem. erre lebasznak, mint a lovat. a hiba nem bennem van, hanem abban, aki kitalálta, hogy a helptopicot offnak hívják, és elvárja, hogy ezt mindenki elsõ blikkre levágja.
az emberek nem hülyék, csak nem ismerik a gondolataidat. legyél egyértelmû, és vésd oda az "off topic" alá, hogy kérdezni ott kell - nagyságrendekkel fog növekedni a helptopicot megtalált kérdések száma.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
És 25-30 évesek vagyunk. 😊
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
és ezt mégis honnan kéne tudnia?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Mondjatok egy jó hátvédet. " Ez a játék lényege, könyörgöm! Hogy te keresd meg magadnak a jó hátvédedet, nem pedig más mondja meg kit igazoljál! Ennek mi értelme van? Mondjatok egy jó kapust, egy jó edzést, egy jó taktikát... Innen a következõ, hogy ki játszon, kit cseréljek le, stb... Szerinted ez így jó? Te így játszol?
azzal van a gond h HOL kérdezel és az OFFTOPICBAN KELL.
érdekes tomato33 nevû fórumozó meg találta az OFFTOPICOT mert õ elsõ megtanulta a betûket és látja a 60-s betûméretû karaktereket is
ha nem jó a szemed menj el optikushoz
1. én egy szóval sem állítottam h rendes tag vok v talán igen? aki azt mondja h igen az írja meg
2. én 13 vok többiek 1000x v még többször tapasztaltabbak nálam de nem sírok nekik h ezt h kell azt h kell, elõször megpróbálom én magam, és ha végképp nem megy akkor kérdezek és ezért nagyon ritkán fordult elõ
részemrõl ennyi
Börnadrágom haweros nézz át😊 bocs a spammér😊
de engem meg kihagytok?<#rolleyes>#rolleyes><#idiota>#idiota>
Dehogy tudod! fogalmad sincs a régi hangulatról!!
\"Never say never!\" W Churchill
ez mind offtopicos hsz.......
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Never say never!\" W Churchill
Akikre gondoltam elsõsorban:
Morello(Lederhose) Capello Damarcus(Mike) Myky Pisti Menyus kraawz GTheo Hunbasser
Mit szólnál hozzá ?-----------------------Na no comment gratulálok segfejek,ilyen üzit kapok,aztán mégegyet h nem nekem jött!nem is irtam,csak értelmes dolgokat?nagyon leégtetek seggfejek,hány évesek vagytok összesen?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem igaz, kb. két helyen lehetnek a cuccok, a játék könyvtárában valahol, vagy a Dokumentumokon belüli mendzseres mappában. Tessék már egy kicsit önállónak lenni! Kicsit keresgetni kell, de ne várjuk már állandóan, hogy mindent a szánkba adjanak. Mi lesz így veletek?
Fél topik arról szól, hogy mondjatok egy jó védõt/csatárt/akármit, vagy mi hol található. Olyan kérdések, amelyek már ezerszer elhangzottak régebben. Kicsit nyissuk már ki a szemeinket!
Ezt nem cseszegetésbõl írom, de legyetek már egy kicsit önállóbbak. Nem nehéz, bár való igaz, hogy kell egy kis idõt ráfordítani.
ne haragudj, de nagyon nincs igazad. lehet, hogy a real madridba egy freddy guarín bármikor elmegy, de míg a tavalyi, vagy az azelõtti verzióban jó eséllyel eljött már az elején egy magyar csapathoz is, addig most az auxerreben vagy hol kezd, és esély sincs leigazolni. ami a másik oldal, hogy én annak idején nagyon sokat nyomtam a 2005-7es verziókkal, mindig ugyanazzal a csapattal, de most mégsem jutott eszembe az, hogy kit igazoljak jobbfutónak. szégyen-nem szégyen, nem az fm tölti ki hétköznapjaimat évek óta. most képzeld el, hogy olyanhoz vágod hozzá, hogy "struktúrálisan ugyanaz" (ami így ebben a formában nem igaz), meg hogy ezerszer elhangzott - biztos így van, de az adatbázis már egy éves, amiben az igaz volt. még a saliga csítpléjákat sem engedte el a loki, rezest meg pláne -, aki még az életben nem játszott a sorozat elõzõ részeivel. biztosan hatalmas segítség lenne, de hát aki hülye, az dögöljön meg, nemde?
a faq pedig nagyon naprakészen a 2006os verzióhoz szól, illetve egy része annak demójához. akiben túlteng a segítési hajlam, és az energia, az inkább oda írja le egyszer, és ne ide ezerszer. kevesebb karakter az rtfm. 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
felcsaptam a patch-et, úgyhogy remélem mostmár jobb lesz a játék
ezt az "egyénivéleménynyílvánítástamásikról" nem lehetne az offban folytatni?
még annyit h a régiek helyébe már nekem is elegem lenne és ezentúl én ilyen témába nem nyilatkozom senki oldalára nem állok -.-
Egyébként a patch nem update-elte az adatbázist, vagyis sztem a korábbi mentések simán továbbvihetõk, vszleg nem kell újat kezdeni.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Közben feltettem a patch-et én is, és nem kezdtem újat, hanem a VVV-t folytattam. A De Graafschap-ot minden várakozás ellenére idegenben 4-1-re elkentem 😊, és jól látszott, hogy minden szépen helyreállt, a letámadás nagyon jól mûködik, a hátrálás is minimális lett (a gyáva és/vagy fáradt védõk hajlamosabbak erre). Visszavont gólom sem volt egyelõre (bár még csak egy meccs ment le, erre még nem lehet mondani semmit 😊 ).
Szóval eddig határozottan jónak tûnik a patch.
Nem.
Minek veszed magadra?
Szóltam hozzád?
Nem.
Akkor ?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem említettem senki nevét erre eldöntitek hogy milyen ember vagyok és elõre vetítitek a sorsom!
Ahelyett , hogy aki ide dobálja a sok szemetet az elgondolkodna, hogy tényleg bazdmeg , ennek a monitor elött ülõ , nagyképû köcsögnek igaza van.
Mert ha bemész másik fórumba és ott kezdesz el szemetelni , úgy elzavarnak mint a pinty és még büntit is kapsz!
Erre itt osztjátok az észt , mikor már minden stílusban el lett mondva mit hova.
De nem használ...