Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
lesz új faq nemsoká, ehhez csak ennyit

na jó, akkor most átmegyek normál egyorrú userbe.
segítség kell, mert mondjuk nem be szeretnék rakni egy letöltött mezpacket.
bejövök ide. látom a feliratokat, elolvasom:
faq - a link nevében a 2005 szerepel, maga a faq a 2006hoz készült, nekem 2008om van, nem nyert.
sorti - angol nyelvû, én azt a nyelvet nem beszélem, nem nyert
off topic - kapásból nem nyert, játéktopicban offolni = nem a játékkal foglalkozni.
fm fansite - aranyos, de nem a demóhoz van kérdésem.
kínomban elkezdem olvasni a postokat, 3-4 oldal után megunom, és megkérdezem. erre lebasznak, mint a lovat. a hiba nem bennem van, hanem abban, aki kitalálta, hogy a helptopicot offnak hívják, és elvárja, hogy ezt mindenki elsõ blikkre levágja.
az emberek nem hülyék, csak nem ismerik a gondolataidat. legyél egyértelmû, és vésd oda az "off topic" alá, hogy kérdezni ott kell - nagyságrendekkel fog növekedni a helptopicot megtalált kérdések száma.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Nahjó😄 Ezt már én is kezde megunni. 2 éve olvasom ezt a fórumot bevallom te kis szaros korom óta játszok foci managerekkel anno a 99/00-s CM-el kezdtem szal szerintem nálam régebb óta nem sokan játszanak ilyenekkel. De még ilyen tapasztaltan is vannak kérdéseim pl a patchel kapcsolatba szóval nem kell egybõl oltani mit McFrost. Egyik oldalnak sincs teljesen igaza. Lehet kérdezni ésszel és nem ugyanazt amit 2 commentel elõtt válaszoltak meg és nem kell minden kérdésre oltással válaszolni. Tény jött ide sok nem ide való de régen is akadtak mégis ki lettek küszöbölve. Az OFF Topic pedig sokaknak luxus, ahogy látom. Nem tudom mi lesz itt de egy-két bant ki kéne osztani az biztos csak nem vok moderátor sajnos...

Te nem egészen vagy beszámítható😊
me too
Sysfox
Nem tudom, mi ezzel a problémád. Mi is megcsináltuk 1-2 éve, és elmentünk másik fórumra, ahol nem ez ment, mint itt.

És 25-30 évesek vagyunk. 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Fabio Capello
EMBEREK!! Könyörgöm nézzetek már magatokra! Az ország különbözõ pontjairól gyilkoljátok egymást a neten. Mi értelme van ennek? Ez a topik még anno azért született, hogy megoszhassuk egymással élményeinket, tapasztalatainkat, tippjeinket. Igen, mindig van valami probléma amire választ várunk, de ezért készült az offtopik, hogy ilyen kérdésekkel ne húzzuk szét a fõtopikot. Egyszer kérdezni elmegy, de nem kell naponta háromszor beírni és követelõzni. Ez nem chat. Írsz, vársz, ennyi. Ha majd jön valaki aki tudja a választ, biztosan segíteni fog neked. Elvégre ezért vagyunk.

Sysfox
Nem értem, mit vitatkoztok. Akinek nincs annyi esze, hogy felfogja, hogy az Offtopikban kell offolni és a help topikban segítséget kérni, attól mi vártok? Vele vitatkozni felesleges, mert úgysem lehet igazatok. Kár energiát ráfordítani.

cimbora olvass már bele az offba ott csak arra kapsz választ h milyen zoknit vett fel multhéten!
...azzal van a gond h HOL kérdezel és az OFFTOPICBAN KELL...
és ezt mégis honnan kéne tudnia?

Mor3llo
csak megsúgom, hogy nem sokat tévedtem, sõt semennyit, mert grafikai probléma, ami szvsz off, mert a TE,TE,TE játékodhoz, a máséhoz, semmi, de semmi köze.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
neked most speciel velem mi bajod van?

off topikban válaszolj!

ReaL MaDRid x siempre

Sysfox
Cain, én nem arra gondolok, hogy kijön egy új verzió, és az elsõ kérdésre elzavarok bárkit. Csak nem gondolod, hogy amikor már ezerszer le van írva a kérdésére a válasz, és felteszi ugyanazt a kérdést ezeregyedszerre is, akkor már kicsit sok?

"Mondjatok egy jó hátvédet. " Ez a játék lényege, könyörgöm! Hogy te keresd meg magadnak a jó hátvédedet, nem pedig más mondja meg kit igazoljál! Ennek mi értelme van? Mondjatok egy jó kapust, egy jó edzést, egy jó taktikát... Innen a következõ, hogy ki játszon, kit cseréljek le, stb... Szerinted ez így jó? Te így játszol?

megprobáltam magam elhited,nem ment aztán kérdezek,és én nem13éves vagyok 31,akkor válaszolj te zseni a kérdésemre
Mike94
igen értelmeztem, és én azt vettem ki belüle h a "segfejek" kifejezést az említett fórumozókra rángatta rá 😊

Mike94
nem érted h nem azzal van a gond h kérdezel?! nem jut el az agyadig?!
azzal van a gond h HOL kérdezel és az OFFTOPICBAN KELL.
érdekes tomato33 nevû fórumozó meg találta az OFFTOPICOT mert õ elsõ megtanulta a betûket és látja a 60-s betûméretû karaktereket is
ha nem jó a szemed menj el optikushoz

Hegeace
olvasd el mégegszer amit írt és értelmezd újra 😊

Heló szia remélem hogy vagy

a gondolatolvasás még mindig VIP szolgáltatás.

Mike94
khm megpróbálok higgadt maradni:
1. én egy szóval sem állítottam h rendes tag vok v talán igen? aki azt mondja h igen az írja meg
2. én 13 vok többiek 1000x v még többször tapasztaltabbak nálam de nem sírok nekik h ezt h kell azt h kell, elõször megpróbálom én magam, és ha végképp nem megy akkor kérdezek és ezért nagyon ritkán fordult elõ
részemrõl ennyi

nem pont a logokkal volt gondom.3d style érdekelne ,és a labda lecserélése .arról tudsz valamit?normálisan kérdeztem és nem szándékoznom vitába szálmi./
légyszives gyere át, énis ilyenekekel vagyok elfoglalva. TELJESEN IGAZUK van, én cask a stiluson akadtam ki😊 Azonkivül nemsokára ésnis szeretnék ideirni karrieres dolgokat, de elõtte van jó pár kérdésem😊

Börnadrágom haweros nézz át😊 bocs a spammér😊
lol, mi szervezkedés megy itt 😄DDDD

de engem meg kihagytok?<#rolleyes><#idiota>
JackDaniels
"haver a 2005-ös verzió óta fórumozok itt,csak nem írok minden nap úgyhogy nekem ne mutasd be milyen volt a hangulat itt!"

Dehogy tudod! fogalmad sincs a régi hangulatról!!

\"Never say never!\" W Churchill

Mor3llo
milyen technikai tanácsokra gondoltál ? arra hogy a logókat hova ? szerinted ezek hozzátartoznak egy menedzseri karrierhez ? hmm...nem ? igen, nem!
ez mind offtopicos hsz.......

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

pont ezért égetted le magad totál
Hegeace
válasz gombot plíz h átlátható legyen a dolog, thx

Heló szia remélem hogy vagy

igaz tényleg,kit igazoljak...gáz kérdések,DE technikai tanácsokat hadlehessen kérni,mert nincs kedvem másolgatni vakra,aztán ujrainstall....
JackDaniels
Azért mert ilyen barmokkal van tele a topik, mint te is, meg a többiek. Észre vehetnétek magatokat! Bár ehhez nem kevés intelligencia kellene.😄DDDD

\"Never say never!\" W Churchill

hunbasser
pedig nem is neked címeztem 😊

az sg 100k hsz felett szokott bugzani.

ReaL MaDRid x siempre

inkább légyszi a kérdéseimre adj tömör választ,ha tudsz segiteni,elég lényeges kérdések....különben LAPOSKUSZÁS.te kis szervezkedö vamzer
Üdvözlet. Szerintem nem én vagyok az egyedüli,aki észrevette,hogy mostanában nagyon felhígult a fõtopik. Ezért egy, az sg-tõl különálló,de SG motorral mûködõ , saját fórumra költöztetnék pár topiklakót. Ez az egész teljesen csendben történnne. Néhány embert hívnék,sztem 5-6 emberrel is lehet jó fórumot létrehozni. Aztán ha úgy gondoljuk,hogy a fõtopikba bekerült egy rendes tag,akkor õt is 'megcélozzuk'.

Akikre gondoltam elsõsorban:

Morello(Lederhose) Capello Damarcus(Mike) Myky Pisti Menyus kraawz GTheo Hunbasser

Mit szólnál hozzá ?-----------------------Na no comment gratulálok segfejek,ilyen üzit kapok,aztán mégegyet h nem nekem jött!nem is irtam,csak értelmes dolgokat?nagyon leégtetek seggfejek,hány évesek vagytok összesen?
3d-s player style rol tud valaki vmt,használjátok a tavalyit?
esetleg tényleg nem tudja, mit kell csinálni. még mindig van rá lehetõség, hogy NE reagálj.

McFrost
De ha már 30x kérdezi meg ugyanaz az ember?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nálam Shahktarba nyomta Van der Vaart és csak jót tudok róla mondani. 40 meccsen 28 gólpassz és 19 gól. Tényleg brutális fõleg ha berakod AMC-be és magas kreatív szabadságot adsz neki és free role-t akkor arat. Pandevet megvettem egyszer és szerintem iszonyatosan jó és olyan 186 lesz a PA-ja és vagdossa gólokat csak ugye nem EU-s.

Emberek, nézzetek már körbe!

Nem igaz, kb. két helyen lehetnek a cuccok, a játék könyvtárában valahol, vagy a Dokumentumokon belüli mendzseres mappában. Tessék már egy kicsit önállónak lenni! Kicsit keresgetni kell, de ne várjuk már állandóan, hogy mindent a szánkba adjanak. Mi lesz így veletek?

Fél topik arról szól, hogy mondjatok egy jó védõt/csatárt/akármit, vagy mi hol található. Olyan kérdések, amelyek már ezerszer elhangzottak régebben. Kicsit nyissuk már ki a szemeinket!

Ezt nem cseszegetésbõl írom, de legyetek már egy kicsit önállóbbak. Nem nehéz, bár való igaz, hogy kell egy kis idõt ráfordítani.

ne haragudj, de nagyon nincs igazad. lehet, hogy a real madridba egy freddy guarín bármikor elmegy, de míg a tavalyi, vagy az azelõtti verzióban jó eséllyel eljött már az elején egy magyar csapathoz is, addig most az auxerreben vagy hol kezd, és esély sincs leigazolni. ami a másik oldal, hogy én annak idején nagyon sokat nyomtam a 2005-7es verziókkal, mindig ugyanazzal a csapattal, de most mégsem jutott eszembe az, hogy kit igazoljak jobbfutónak. szégyen-nem szégyen, nem az fm tölti ki hétköznapjaimat évek óta. most képzeld el, hogy olyanhoz vágod hozzá, hogy "struktúrálisan ugyanaz" (ami így ebben a formában nem igaz), meg hogy ezerszer elhangzott - biztos így van, de az adatbázis már egy éves, amiben az igaz volt. még a saliga csítpléjákat sem engedte el a loki, rezest meg pláne -, aki még az életben nem játszott a sorozat elõzõ részeivel. biztosan hatalmas segítség lenne, de hát aki hülye, az dögöljön meg, nemde?
a faq pedig nagyon naprakészen a 2006os verzióhoz szól, illetve egy része annak demójához. akiben túlteng a segítési hajlam, és az energia, az inkább oda írja le egyszer, és ne ide ezerszer. kevesebb karakter az rtfm. 😛

labdát lecserélte már vk 08ban?akkor irjon mert már mindenhogy probálkoztam!
Mike94
én a pompey-ba elhoztam huszti-t is meg vaart-t is
két kedvenc csítpléjám 😊

GTheo
Van der Vaart vagy Pandev nyomta már vkinél? Vélemények róluk? Spurssel kezdtem, eddig Huszti és Kewell jött, még egy irányító kéne és a középpályáról vkit eladni ( Routledget mondjuk...)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

na izzítom a real mentést, mert ma még idõm se volt, hogy játszak és má elvonási tüneteim vannak...

felcsaptam a patch-et, úgyhogy remélem mostmár jobb lesz a játék

ezt az "egyénivéleménynyílvánítástamásikról" nem lehetne az offban folytatni?
Mike94
errõl annyit h amikor én itt megjelentem én se tudtam többet és akkor is egy hasonló válság volt itt és be lehetett illeszkeni karriert bemutatni, csak kell tudni h kell használni a szavakat
még annyit h a régiek helyébe már nekem is elegem lenne és ezentúl én ilyen témába nem nyilatkozom senki oldalára nem állok -.-

PetruZ
Nordin Amrabat (AM RC/FC), a holland VVV-nél keresd, kicsivel millió feletti az értéke, de ígéretesnek tûnik (az editor szerint 116/144-es).

Egyébként a patch nem update-elte az adatbázist, vagyis sztem a korábbi mentések simán továbbvihetõk, vszleg nem kell újat kezdeni.
Igy kapjon kedvet egy új ember-fórumozni meg karriert bemutatni
Szpemmeltem😊
DONGUBA
nyuki tesa

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

PetruZ
Amrabat gyors, erõszakos, technikás, és nagyon jól lefordul az embereirõl. Õ most nálam az AMC/FC.

Közben feltettem a patch-et én is, és nem kezdtem újat, hanem a VVV-t folytattam. A De Graafschap-ot minden várakozás ellenére idegenben 4-1-re elkentem 😊, és jól látszott, hogy minden szépen helyreállt, a letámadás nagyon jól mûködik, a hátrálás is minimális lett (a gyáva és/vagy fáradt védõk hajlamosabbak erre). Visszavont gólom sem volt egyelõre (bár még csak egy meccs ment le, erre még nem lehet mondani semmit 😊 ).
Szóval eddig határozottan jónak tûnik a patch.
McFrost
Te szpemmeltél?
Nem.
Minek veszed magadra?
Szóltam hozzád?
Nem.
Akkor ?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem mondta senki hogy nincs igazad....nem az igazon kell lovagolni...
McFrost
Nem védem meg magam , mert igazam van ....
Nem említettem senki nevét erre eldöntitek hogy milyen ember vagyok és elõre vetítitek a sorsom!
Ahelyett , hogy aki ide dobálja a sok szemetet az elgondolkodna, hogy tényleg bazdmeg , ennek a monitor elött ülõ , nagyképû köcsögnek igaza van.
Mert ha bemész másik fórumba és ott kezdesz el szemetelni , úgy elzavarnak mint a pinty és még büntit is kapsz!
Erre itt osztjátok az észt , mikor már minden stílusban el lett mondva mit hova.
De nem használ...

DONGUBA
milyen ambarat en nem talalom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!