Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Próbálkoztunk, de hát igazából esélyünk nem volt:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
szuperkupa ismét megvan 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zaki
Fakk, Kölnt 5-0-ra megvertem barimeccsen, erre lesérül az 1ik legjobb formában lévõ középpályásom a szezon végéig... 😞

Gunnersboy
emlékezz vissza 2008ra, és mondj valami tehetséget akit milliókért adtál el, megnézném Ajaxba mit nyujt 😄DD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Ars3nal

zaki
Sok a fiatal tehetség, akiket szinte ingyen lehet megszerezni, aztán milliókért adom el õket... Xd

Mor3llo
uramatyám 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zaki
Évente jó ha fél milliót költök új pléjákra, pedig igazolok vagy 20 játékost minden évben... 😄

kevésért igazolhatsz xD xD

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

zaki

<#vigyor1>

zaki
Ha van kibõl válogatni qrva jó... 😛

0202milan
[email protected]

válogatottal mijen lenni?én most uruguay menedzere vok

FORZA MILAN!!

inzaghi a legnagyobb király
privibe küld e.mail ,, elküldöm

0202milan
ezt a jó hátteret honnan szedted?😄mert nekem is kellene

FORZA MILAN!!

zaki
Az igen, grat!

Zsolti9014
Na, Kanta Józsi megsérül 8 HÓNAPra, keresztcsont-törés, vagy mi.
A FEYENOORD ellen otthon 2-2 lett. Idegenben már nem volt VKP-m, mert Zsidai és Horváth is sérült. A meccsen Vincze Ottó felrúgott valakit 0-2-nél, kiállították, erre én felküldtem mindenkit támadni, minden mindegy alapon. vége 0-5, össz. 2-7. nembaj, majd jövõre. pedig ez már a csoportkörbe kerülés uccsó állomása lett volna.
Bajnokságot viszont 5 meccs után veretlenül vezetjük.

Bori Gábor nem akart szerzõdést hosszabbítani, ezért el kellett adnom (értéke 225 ezer volt átig. elõtt):

Hajrá Magyarország!

persze.nem olyan nehéz ez a játék mint sokan hiszik 😄
grat ofc.

BUDA > miskolc.

BL csoport : Chelsea,Sporting,Marseille
Nagyon meglepett az elsõ meccs , ennyire jo csapat lennénk ?

Gunnersboy
tudom tudom hogy csak barátságos de akkoris 😄

zaki
Szokásos, nem akart szerzõdést hosszabbítani, nagyobb csapatba akart igazolni... 24 havi részletre vették meg 7.5m fontért.

Õt hoztam fel helyére a tarcsiból, állandóan kölcsönadtam, most megkapja a lehetõséget.

0202milan
na,eddig volt jó az az 1 millás fizetési keret!máris minuszba vok!maradt még 16milla átigazolási pénz,de nemhiszme,h fogok tudni költeni,mert minuszba megy a fizetés!az nagybaj?

FORZA MILAN!!

miki36
jópléja😊)
én megtartanám addig még vissza nem vonul, becsülöm a klubhûséget😛

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

0202milan
mivel arra mek,h a védelem erösödjön,ezért még jöhet 32-33 éves játékos is!most már tárgyalok palettával(na mijen?)és bal oldalra kaladzéval!de ajánlatot teszek lucioért is!

FORZA MILAN!!

miki36
Sebõk Vilmos
Bajusz Endre

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
Lúcio

0202milan
van 1millás fizetési keretem,és 24 millás átigazolási pénzem!ebböl kellene feltétlenül egy középsö védö!sztetek ebböl ki jön ki?

FORZA MILAN!!

Fabio Capello
14 sok... sztem 12-12,5öt simán megadtak volna na sebaj nyertél rajta pár milliót

0202milan
nem sikerült!kértem 14-et!visszavonták!aztán jöttek 11 el,és elment!de nem is baj!igy legalább dos santos is kezdöbe került!

FORZA MILAN!!

kraawz
Lars Ricken
personality:iron willed 😄D ( vasakaratú )

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
próbálj többet kisajtolni

szabocsaba1983
Tudom, tudom... A Barca 2 meccsel.... De akkor is szép így december közepén, szerintem.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

0202milan
sztetek eladjam foggiát a realnak 11 misiért?9.5-t ér!

FORZA MILAN!!

0202milan
ja,akkor grat😄

egyébként én is befejeztem a szezont a fiorentinával!a télen a 2. helyen voltam,de a végére maradt a 6todik hej!nem baj,ez is jó,mert gondolom az uefában tovább mek,mint a bl-ben!meg akarom erösiteni a védelmet!viszonylag olcsó,és jó középsö védöket tudnátok mondani?drenthe nálatok jó?

FORZA MILAN!!

mer használnék. scout megy de anélkül nem is lehet gyorsan nyerni
jo edzesem van és sok nagyon fiatal plejam

BUDA > miskolc.

zaki
😞

Jövõre már BL-t kell nyerni... Xd

0202milan
Kanál:te használsz vmi editort?ami javitja a játékosok formáját?

FORZA MILAN!!

szabocsaba1983
Real Madridtól egy lesgóllal kaptam ki<#falbav>
Amit a Szövetség is elismert, miután leüvöltöttem a bíró fejét...

Na sebaj, még belefér!

kraawz
harmadik év bazmeg... komolyan hihetetlen vagy.

zorrobomber
háát, én mikor lokival elõdöntõben kiestem nem voltam ilyen nyugodt, nem jó ilyen késõn kiesni, fáj az ember szíve :/
nagy grat!

Zsolti9014
Azt hittem Hrepka sérülésénél, hogy nem fog menni, a 0-0 a Zürichnek lett volna jó. Így viszont köv. ellenfél a FEYENOORD! Kemény lesz.

Hajrá Magyarország!

aaa
csak lenyomtam :CCC
nem baj jövõre nyerünk -.-

BUDA > miskolc.

szabocsaba1983

szabocsaba1983

szabocsaba1983
Már nagyon örülök, hogy a Betis mellett döntöttem. 16.hely volt a média elõrejelzés!!!

kraawz
U20as VB döntõ Eurosporton...
Azért jó a neveket hallgatni... Agüero Moralez Zaraté . sokfeketehajú 😄

GTheo
Boros László
A zaragoza érdeklõdik utána, de gyors meghosszabbítom a szerzõdését😊
Jövõre lehet buzsáky jön ingyen, azt írta h minden kieggyeztetnek és akkor írhat alá, mindenbõl a maxot kapja pénzügyileg 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo

Bartha kemény fél szezont játszott... Gyömbér,Vermes,Ilie,Papizanszkij félévkor érkeztek. Jövõre Boros vissza jön kölcsönbõl, õ lesz az 1ik kezdõ csatár, vmi eszméletlen nagy tehetség, 156 PA 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Ismerõs, pécs idén 2x is megvert... még hozzá pécsi vok 😄
Különben bajnok lettem, nemsokára tolok képet a keretrõl 😊

szabocsaba1983
9.forduló után 3. vok a Betissel, eddig 3 gólt kaptunk. Csak maradjon a forma.

van 4 meccsem elõtte azt meg nincs kedvem lenyomni :C
majd jövök este vagy holnap :\

BUDA > miskolc.