Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
FORZA MILAN!!
privibe küld e.mail ,, elküldöm
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
A FEYENOORD ellen otthon 2-2 lett. Idegenben már nem volt VKP-m, mert Zsidai és Horváth is sérült. A meccsen Vincze Ottó felrúgott valakit 0-2-nél, kiállították, erre én felküldtem mindenkit támadni, minden mindegy alapon. vége 0-5, össz. 2-7. nembaj, majd jövõre. pedig ez már a csoportkörbe kerülés uccsó állomása lett volna.
Bajnokságot viszont 5 meccs után veretlenül vezetjük.
Bori Gábor nem akart szerzõdést hosszabbítani, ezért el kellett adnom (értéke 225 ezer volt átig. elõtt):
Hajrá Magyarország!
grat ofc.
BUDA > miskolc.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Õt hoztam fel helyére a tarcsiból, állandóan kölcsönadtam, most megkapja a lehetõséget.

FORZA MILAN!!
én megtartanám addig még vissza nem vonul, becsülöm a klubhûséget😛
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
FORZA MILAN!!
Bajusz Endre
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
personality:iron willed 😄D ( vasakaratú )
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
egyébként én is befejeztem a szezont a fiorentinával!a télen a 2. helyen voltam,de a végére maradt a 6todik hej!nem baj,ez is jó,mert gondolom az uefában tovább mek,mint a bl-ben!meg akarom erösiteni a védelmet!viszonylag olcsó,és jó középsö védöket tudnátok mondani?drenthe nálatok jó?
FORZA MILAN!!
jo edzesem van és sok nagyon fiatal plejam
BUDA > miskolc.
Amit a Szövetség is elismert, miután leüvöltöttem a bíró fejét...
Na sebaj, még belefér!
nagy grat!
csak lenyomtam :CCC
nem baj jövõre nyerünk -.-

BUDA > miskolc.
Azért jó a neveket hallgatni... Agüero Moralez Zaraté . sokfeketehajú 😄
A zaragoza érdeklõdik utána, de gyors meghosszabbítom a szerzõdését😊
Jövõre lehet buzsáky jön ingyen, azt írta h minden kieggyeztetnek és akkor írhat alá, mindenbõl a maxot kapja pénzügyileg 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Bartha kemény fél szezont játszott... Gyömbér,Vermes,Ilie,Papizanszkij félévkor érkeztek. Jövõre Boros vissza jön kölcsönbõl, õ lesz az 1ik kezdõ csatár, vmi eszméletlen nagy tehetség, 156 PA 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Különben bajnok lettem, nemsokára tolok képet a keretrõl 😊
majd jövök este vagy holnap :\
BUDA > miskolc.