Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILAN!!
mu megbvaszva 3-1re dotoben munchen, kupa is behuzva lilák ellen :c
BUDA > miskolc.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
FORZA MILAN!!
Csak hogy ne legyen minden jó az év végére... Ráadásul el is tiltottak, mert elküldtem a qrva anyjába a bírót a meccs után, mert elvették az egyenlítõ gólomat...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA MILAN!!
mu ellen bármikor bejön, arsenallal még nem próbáltam
BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.
ahhaha.
BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.
És most a Sociedad is csatlakozott hozzájuk.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
BUDA > miskolc.
itt meg izzadós lett stat alapján meg simának kéne lennie...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
az most teljesen mellékes h eddig sem volt jó véleményem Sirmoon-ról, nincs köze efemhez
de else kezdtem, én csak gratuláltam mindenkinek 😛
Avanti Crociati!
bl ellenfél?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
nagy grat zaki, nagyon szép az a Fradi - Újpest eredmény 😊

Mondjuk 1 nap alatt bedarálni ... 😄
Gonzalezrõl tehetnél képet😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
nah mind1 inkább el se kezdem, én vagyok túl gyanakvó megint 😊
üdvözlök mindenkit és gratulálok
Avanti Crociati!
hajrázd le õket😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...