Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
sztem nem.ilyenkor még mi értelme lenne kiadni egy új adatbázis frissítést?majd az átigazolási idõszakok végén,de az is benne van,h tényleg egy új átig.frissítés :o

ReaL MaDRid x siempre

zaki
2-3. hely simán meglehet, sok sikert... 😛

zaki
Grat! Ez vmi új adatbázis frissítés, amivel tolod?

hunbasser
jó reggelt,és grat mindenkinek!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szinte csak azokat vetted meg,akiket a klub a valóságban is megvásárolt 😄D

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
grat jack. Könnyû csoport,sima továbbjutás szerintem.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

JackDaniels
...és megszületett.😊

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
UEFA csoportkör kipipálva. Várjuk kikkel sorsolnak össze minket.😊

Fabio Capello
üdv és grat mindenkinek

0202milan
amit már nagyon sokatoknál megfigyeltem,h alberto bueno a keretben van!ö hogy tolja??nálam egyébként asamoah gyan is fantasztikus!

FORZA MILAN!!

2-vel , de idén mindig cserélgetem õket : Sidibe,Michalt Tomas,Quintana,Zarabi,Gosztonyi,Leandro

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

JackDaniels
...és nem vagy vele egyedül.😄D

Sziasztok! Tudtok nekem segíteni abban, hogy hol lehet kapni, a Football Manager 2007-et! Megnéztem a pcdome shop-ot, és a cd galaxisnál is és sehol nincs jelenleg!

Elõre is köszi!
LasDen
mivel óly régen írtam eme nyagyszerá topikba, gondoltam megosztom veletek legutóbbi sikereimet (megint) a Reallal....gondolom gáz, hogy egy nagycsapattal tolom, dehát a sok kiscsapat után muszáj volt 😄
A játékról is essen szó. Megnyertem a bajnokságot és a BL-t. A bajnokság eléggé nehézkesen ment. A kezdeti sikerek után a Barca és Valencia rendesen helyre raktak. Mindkettõ 2-0-val küldött haza. Ekkor lecsúsztam a 4. helyre, de aztán stabil 2. helyre feljöttem. Egy szenzációs véghajrával viszont az elsõ helyre ugrottam és innen már gyerekjáték volt.
A BL-ben nem voltak komolyabb gondjaim. Bár a csoport körben az Ajax 2x is. Utána jött a Shaktar, a MU, Barca és végül a döntõben az Arsenal. Egy kemény meccsen kierõszakolt góllal nyertem. És a végére a képek

Csapat:

BL gyõzelem (Bueno a nagy megmentõm):

Legnagyobb gyõzelem (Összesítésben 14-0 volt 😄:

ha untattam vkit srry....uccse írok gyakran 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gunnersboy
grat!
én speciel nemunom a Fradisokat, legalább itt látok magyar sikereket nemkeveset 😄

na én is megyel aludni szerintem, jóéjt 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Na jönnek megint az eredmények😊
Jimmy Jump is befutott a pályára <#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
ez viszont becsülendõ!

egy kis helyzetjelentés az Üllõi útról😞feltéve ha nincs tõle herótotok, hogy megint egy ftc-s)
21 forduló után 10 pont elõny a bajnokságban

és ez elõtt a meccs elõtt egy 4-2es idegenbeli gyõzelem a magyar kupa negyeddöntõjében a vác ellen.
a visszavágót még lenyomom és megyek pihenni

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
köszi
ugyértettem, hogy nehezebb mint az elõzõ szezonom, a többi élcsapat sztárokat igazolt, én inkább a csapat egybentartását részesítettem elõnyben igy csak pár uj érkezõ volt, majd kiderül jól döntöttem e.

(vitték volna Stekelenburgot,Sneijdert,Huntelaart,Rogert,Madurot,Heitingat éshát õk meg alapemberek még😊

soma22
hmm, ajaxos gammákra eddig még mindent halottam csak azt nem hogy nehéz.
sok sikert

Gunnersboy
á 2 forduló utan 1 pontom van, stekelenburg lesérült és Vonk védett helyette, nemsok sikerrel...kijött 20ra elrugta a labdát ellenfélnek aztán baszott visszamenni...félpályás gollal kaptunk ki :-c most AZ ellen meg 1-1.....

namindegy remélem folytatás sikerül 😊 tudtam hogy nehéz lesz..

Gunnersboy
😄D

Gunnersboy
tohatt Lazovic, akármejik csapatban játszik mindig az õ goljaival kapok ki ellenük...kezdem unni...azthiszem megveszem azt lerakom tartalákba :-c

Mor3llo
Azért Porcello is ottvan😊

Év csapatában is :

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
A tabella a legvégén:

A megérdemelt jutalom a 12.helyért:

Összeségében szvsz jó szezon volt, annál is inkább mert a legfõbb cél hamar biztossá vált, azaz a kiesés elkerülése.Ezt még rendesen túl is szárnyaltuk 😊
Freis megy vissza a HSV-be, Amedick a Dortmundba.Egyértemûvé válik, hogy egy csatár, és egy középsõ védõ mindenféleképpen kell.És szeretnék még a középpálya tengelyére is vkit venni Porcello mellé.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22

soma22

GTheo
Tudsz dobni egy képet 08/09es igazolásaidról, keretedrõl? kik voltak akk a csatárjaid? elõre köszönöm 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hunbasser
már kezdtem örülni,h Tomislav Bozic,ugyanis nekem van egy ilyen védõm,most vettem a nyáron

ReaL MaDRid x siempre

Mor3llo
Az utolsó forduló érdekes helyzetet hozott ki.3 csapat volt ugyanannyi ponttal(40) a 13. , 12. és a 11. helyen.Csak a jobb gólkülönbség döntött.Eszerint a 33. fordulóban én voltam a 12. helyen -6-os, a Hannover a 13. , szintént -6-os, a 11. pedig a Schalke, -2-os gólkülönbséggel.Az utolsó fordulóban Schalke - Hannover volt.Nekem egy nagyhal jutott a végére😄ortmund, otthon.A meccs így alakult:

A Schalke-Hannover pedig 2:1 lett.Így a Hannovernak maradt 40pontja, nekem és a Schalkénak pedig 43-43.A 11.-ek õk lettek sajnos jobb gólkülönséggel.

soma22
szevasztok!
átfutottam az elmult 2 nap 252 uj üzenetét😊gratulálok mindenkinek.
töltöm én is a fradit, az fmfansite cikkei, hirei pedig kimentés alatt.
láttam az offtopikba kraawz kezdeményezését. nem rossz ötlet, csak igényes cikkek legyenek, mert az fmfanra is kikerültek csak összemókolt irások, ilyen nem lesz majd az újon

GTheo
Hány csatárral játszottál? én most 3-4-3mat tolok, azért vannak elosztva a gólok a támadók közt.

Nekem:

06/07: Tököli 23gól, Bartha 13gól
07/08: Bartha 20gól(félszezon alatt),Andrade 10,Oláh-Tököli 8-8,Saliga 6,Dudás 7

Andradet sztem olcsón adtad el, vagy a fõnök fogadta el?:S
Most vhogy megkéne oldanom h a sok csatárom közül h ki kezdjek (Bartha,Andrade,Boros,Oláh,Tököli,Saliga,Dudás,Rudolf(saliga és dudás kp is néha), és Buzsákynak és Vincze Ottónak 1ütt helyet találni, v csak Buzsáky lesz kezdõ...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

0202milan
van egy dvsc-s mentésem nekem is!ott nálam Tomislav Busic jó!

FORZA MILAN!!

Andrade sosem fáradt el nálam és szinte minden meccsen ott volt ha nem volt sérült sé kb. 45 golt rugott.
Ugyvagyok ezzel a mentéssel hogy miden páros évben van egy gyémánt csatárom:
06/07:semmi különösebb , tököli 14,jova 13,bartha 16,rob 15
07/08😮mar Andrade 45 goal
08/09:ismét semmi:Zarabi 14,Quintana 15,Gosztony 12
09/10:Timur Romanov 38 goal
10/11:semmi, eddig Quintana 6,Sidibe,Leandro 3-3

Andrade - 2,4 M font DORTMUNDba
Romanov-5 M font AJAXBA

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

Gunnersboy
tudom hogy csak barátságos de akkoris <#gonosz2><#vigyor1><#vigyor3>

( + még az utolso golszerzõ: Rosales)

GTheo
Akk kipróbálom, 1milkába nem halok bele...
Akk Rudolf-Boros-Andrade csatársorom lesz 😛

0202milan
a védöm gyorsulása 7es,gyorsasága 9es!ezenh lehet fejleszteni?mert marha jó középsö védö,csak lassu

FORZA MILAN!!

Ars3nal
thx

113341:siman befer vedd meg

0202milan
na az elsö meccsen én is kaptam kettöt az evertontóll:firent-everton 0-2

FORZA MILAN!!

zaki
Hát én sajnos kikaptam az Arsenaltól 4-0-s összesítéssel a BL-ben, 1. meccsemen 80 percen kersztül 10 emberrel játszottunk, 2. meccsen már hiányzott 4 alapember a csapatból, és a morál is lent tvolt néhány játékosnál... 😞

GTheo
Rudolf ien jó? most 1,1 milláért eltudnám hozni a Nancyból, de nmtom h beférne e a csatárjaim mellé...
Csatárjaim: Tököli, Bartha (tavalyi gólkirály), Omar Andrade, Boros László(szupertehetség), Dudás László, Oláh Lóránt, meg Gyömbér tud csatárt játszani...
Buzsáky eljött ingyen 😛😛 visszahoztam Balogot is, de scout szerint nm kellett volna...

Mor3llo
Köszi! Remélem énis h jobbak leszünk.Elsõ dolgaim egyike az lesz, hogy minõségi védõket próbálok igazolni ! Ha ad rendesen pénzt igazolásra ez a skót vezetõség...12millió már az egyenlegem, 2006ban, mikor átvettem a csapatot, örültek ha 1 millió volt.Ennek ellenére nem adnak..nevetséges .

Mor3llo
grat mindenkinek ! nagyon elaludtunk a végére 😞 elég sok pénzrõl fog dönteni az utolsó forduló !

Gunnersboy
grat jóvagy 😄

0202milan
na,eljött a felkészülés ideje:érkezett paletta!aszisztensnek pedig sergio volpi!kellene még igazolnom balvédö posztra,de nemhiszem,h menni fog,mert kevésa fizetési keret!rendeztem egy barátságos tornát négy csapattal(arsenal,liverpool,chelsea,fiorentina)és 4 M Eu bevétellel😄 eredmények:fiorent-chelsea 1-0(bojan)
fiorent-arsenal 1-1(benzema-henry)
fiorent-lpool 2-0(makinwa,cardenas)

most jön még 1 barátságos torna:everton,portsmouth,man.utd,fiorentina!!

FORZA MILAN!!

zaki
Na neeeeeeeeee.... Grat... 😛

Ars3nal
csoport: Magyarország,Norvégia,Portugália,Spanyolország

5w0rdf15h
Gratz mindenkinek!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ars3nal
csoportelsõként😛

Ars3nal
Rudolf bemutatkozott kezdõként😊 kijutottunk, ha Máltával nem ikszelünk kettõt akkor csoportelsõk lennénk már most, majd utolsó meccsen kiderül 1. vagy 2.

Gunnersboy
azért ez a mostani teljesítmény se semmi a bundesligában!😊
jüvõre mégjobb leszel 😊