Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
FORZA MILAN!!
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Elõre is köszi!
A játékról is essen szó. Megnyertem a bajnokságot és a BL-t. A bajnokság eléggé nehézkesen ment. A kezdeti sikerek után a Barca és Valencia rendesen helyre raktak. Mindkettõ 2-0-val küldött haza. Ekkor lecsúsztam a 4. helyre, de aztán stabil 2. helyre feljöttem. Egy szenzációs véghajrával viszont az elsõ helyre ugrottam és innen már gyerekjáték volt.
A BL-ben nem voltak komolyabb gondjaim. Bár a csoport körben az Ajax 2x is. Utána jött a Shaktar, a MU, Barca és végül a döntõben az Arsenal. Egy kemény meccsen kierõszakolt góllal nyertem. És a végére a képek
Csapat:
BL gyõzelem (Bueno a nagy megmentõm):
Legnagyobb gyõzelem (Összesítésben 14-0 volt 😄:
ha untattam vkit srry....uccse írok gyakran 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én speciel nemunom a Fradisokat, legalább itt látok magyar sikereket nemkeveset 😄
na én is megyel aludni szerintem, jóéjt 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
egy kis helyzetjelentés az Üllõi útról😞feltéve ha nincs tõle herótotok, hogy megint egy ftc-s)
21 forduló után 10 pont elõny a bajnokságban
és ez elõtt a meccs elõtt egy 4-2es idegenbeli gyõzelem a magyar kupa negyeddöntõjében a vác ellen.
a visszavágót még lenyomom és megyek pihenni
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ugyértettem, hogy nehezebb mint az elõzõ szezonom, a többi élcsapat sztárokat igazolt, én inkább a csapat egybentartását részesítettem elõnyben igy csak pár uj érkezõ volt, majd kiderül jól döntöttem e.
(vitték volna Stekelenburgot,Sneijdert,Huntelaart,Rogert,Madurot,Heitingat éshát õk meg alapemberek még😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
sok sikert
namindegy remélem folytatás sikerül 😊 tudtam hogy nehéz lesz..
Év csapatában is :

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A megérdemelt jutalom a 12.helyért:
Összeségében szvsz jó szezon volt, annál is inkább mert a legfõbb cél hamar biztossá vált, azaz a kiesés elkerülése.Ezt még rendesen túl is szárnyaltuk 😊
Freis megy vissza a HSV-be, Amedick a Dortmundba.Egyértemûvé válik, hogy egy csatár, és egy középsõ védõ mindenféleképpen kell.És szeretnék még a középpálya tengelyére is vkit venni Porcello mellé.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ReaL MaDRid x siempre
A Schalke-Hannover pedig 2:1 lett.Így a Hannovernak maradt 40pontja, nekem és a Schalkénak pedig 43-43.A 11.-ek õk lettek sajnos jobb gólkülönséggel.
átfutottam az elmult 2 nap 252 uj üzenetét😊gratulálok mindenkinek.
töltöm én is a fradit, az fmfansite cikkei, hirei pedig kimentés alatt.
láttam az offtopikba kraawz kezdeményezését. nem rossz ötlet, csak igényes cikkek legyenek, mert az fmfanra is kikerültek csak összemókolt irások, ilyen nem lesz majd az újon
Nekem:
06/07: Tököli 23gól, Bartha 13gól
07/08: Bartha 20gól(félszezon alatt),Andrade 10,Oláh-Tököli 8-8,Saliga 6,Dudás 7
Andradet sztem olcsón adtad el, vagy a fõnök fogadta el?:S
Most vhogy megkéne oldanom h a sok csatárom közül h ki kezdjek (Bartha,Andrade,Boros,Oláh,Tököli,Saliga,Dudás,Rudolf(saliga és dudás kp is néha), és Buzsákynak és Vincze Ottónak 1ütt helyet találni, v csak Buzsáky lesz kezdõ...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ugyvagyok ezzel a mentéssel hogy miden páros évben van egy gyémánt csatárom:
06/07:semmi különösebb , tököli 14,jova 13,bartha 16,rob 15
07/08😮mar Andrade 45 goal
08/09:ismét semmi:Zarabi 14,Quintana 15,Gosztony 12
09/10:Timur Romanov 38 goal
10/11:semmi, eddig Quintana 6,Sidibe,Leandro 3-3
Andrade - 2,4 M font DORTMUNDba
Romanov-5 M font AJAXBA
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
( + még az utolso golszerzõ: Rosales)
Akk Rudolf-Boros-Andrade csatársorom lesz 😛
FORZA MILAN!!
Csatárjaim: Tököli, Bartha (tavalyi gólkirály), Omar Andrade, Boros László(szupertehetség), Dudás László, Oláh Lóránt, meg Gyömbér tud csatárt játszani...
Buzsáky eljött ingyen 😛😛 visszahoztam Balogot is, de scout szerint nm kellett volna...

fiorent-arsenal 1-1(benzema-henry)
fiorent-lpool 2-0(makinwa,cardenas)
most jön még 1 barátságos torna:everton,portsmouth,man.utd,fiorentina!!
FORZA MILAN!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"