Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cory11
nyomjál már egy képet róla légyszi

cory11
keller még ki jönne 4millából a másik kettõ nem hiszem

JackDaniels
Ashley Cole, Grosso, vagy a Keller Józsi.😊

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
nézd meg fabio santost

zaki
én is <#vigyor3>

cory11
te milyen taktikát használsz?
én 4-1-2-1-2vel nyomom.

cory11
szerintem Ferdinandot is megszerzem és akkor már csak egy jó balhátvéd kéne mert Van den Borre jh,Ferdinand kh,Sinkiewicz kh,???? bh

cory11
Genro hány gólnál tart?
tegnap megnéztem és lehet hogy még olcsón meg tudom szerezni, ha nem akkor köv szezonban úgyis lejár a szerzõdése.
múltkor elfelejtettem hogy télen leigazoltam még Todorovot.

gabber_saviola
csoki érkezõk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Üdv emberek!

Hosszú nap lesz ez a mai.😊)
Erõsen gondolkodom, hogy visszatérek a WBA-hoz, mert a BL-ben folyamatosan szopat ez a játék.😊 Az NBI meg kissé mán uncsi.😊

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
hali

cory11
hali managerek.

gabber_saviola
honnét tudjam, hogy neked mi a jó faszikám? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

11.5-ért
Sry most mennem kell,sziasztok!

20227!

DONGUBA
eseznekunkmostjo?😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
DAEMON Tools 4.0.3 X86

link

Tono34
Vlada Avramov-ot ajánlanám még kapusnak. Nálam nagyon jó.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DONGUBA
esmennyievetted?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

enyém má nagy csapat😊

20227!

Guarín,Mokoena,Scorza,Pezzarossi vagyis kb azok a pléják akik olcsók,szinte bárhova elmennek,és irl szinte ismeretlenek..

20227!

Tono34
Hugo Viana nálam is játszik, csak sajna sokat sérült.

Hi Gabber! <#wave>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DONGUBA
aze teccik hogy genro elmegy lofaszjoska csapatokba de neha nagycsapatba nem akar😊)

gabber_saviola
kire gondolsz, ha azt mondod, hogy csítpléja?

csoki Záké <#wave>

Distel Zoláról van képetek??

20227!

<#integet2>

20227!

oh mester,nagyon köszönöm,meg vagyok hatva😊
bár megmondom õszintén hogy nem bírok ellenálni most már a nagy sztároknak,pedig gondosan ügyeltem sokáig arra,hogy ne legyen ún. csítpléjám..

20227!

zaki
üdv <#bohoc>

gabber_saviola
szépen összeraktad a csapatod, minden elismerésem

gabber_saviola
csoki <#wave>

thx,neked hogy megy?

20227!

Kiemelkedõ pléjám még nincs,inkább poszonként mutatnék:

Rajtuk kívül,húzóember még:Guarín,Tíui
És most jött a téli szünetben F.Genro csítpléjá😊
És tárgyalok Messivel...

20227!

Tono34
<#taps><#taps><#taps> <#wave>

gabber_saviola
legjobb péljádrol egy pikcsört kaphatnék?

thx Gabber and Fox

20227!

gabber_saviola
csoki Foxi és Ombre

DONGUBA
ez mit jelent?😄DDD

Hvis du nogensinde har gået og tænkt på hvordan Maradona eller andre af fortidens store stjerner ville gøre det på dit hold, så har du nu chancen for at finde ud af det.

I Update er en lang række af fortidens store legender nemlig blevet tilføjet.

Sysfox
Nagy grat! <#worship><#eljen><#worship><#eljen><#worship><#eljen>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Üdv mindenkinek! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

DONGUBA
Rekkelt

gabber_saviola
<#eljen><#worship><#worship><#worship>

20227!

Hali Managerek!
kezdtem egyet az Ajax-szal!
elsõ meccsem megnyertem egy albán csapatot,2. meccsemen kikaptam a MU-tól 3:0 ra😞(

szasz Gabber!

20227!

gabber_saviola
tiszteletem uraim<#wave>

Reggelt!

20227!

Tono34
Reggelt!

effberg

billywood
<#merges2><#merges2> nem semmi! yo8

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

billywood
jajj. ez a Crouch nem tudom mit keres a poolban, mármint irl persze, szvsz közelébe sincs annak a szintnek ami a PL-be kell!

Ja meg azt hallottátok, hogy edzésen üres kapura(!) szokott rugdosni azért, hogy legyen sikerélménye... no comment

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

gabber_saviola
itt vagy még?

csoki&yo8 a távozóknak