Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
kabbe😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
Tibibácsinál 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Vege a bajnoksag, eleg sima volt, viszont a blbol az elso korben kiestem a milan ellen, mert a biro a 2 meccs alatt 3 butetot itelt ellenem...

DONGUBA
Kerek en is milanosat

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Üdv mindenkinek!
Kezdtem egyet a Monacoval.

Boldog Szülinapot Jack! (Ha mavan) 😊)

gabber_saviola
mondom "BÉTA" 😛

gondolkozok rajta 😄DDDDdddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Gyáááááááááá, ez micép!😊)) Ha még unatkoznál egy kicsit és szépen megkérlek, összeütnél nekem egy DVTK-sat?😊) Ajándék gyanánt.😊))

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
csoki Pool fan 😊

unatkoztam egyet, béta még, este tolom a full-t 😛

EmIn3m02
igen,és?

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

gabber_saviola
bannolva vagy Ákoska

DONGUBA

EmIn3m02
😄DDDDDDD
régen láttam hogy velük nyomod

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Fyrex
😮

hajrá! fokkal nehezebb palermonál 😄

Avanti Crociati!

Fyrex

Avanti Crociati!

gabber_saviola

gabber dolgozik 😊

JackDaniels
Jan Koprivec-et nézd meg, bár tejjesen ingyé õ sem lesz, de igen óccsó és igen jó.😊

DONGUBA
ok tedd azt.de adj el valakit es lesz penzed

ja ok akkor utána nézek valahogy😄

DONGUBA
passz honnan tudjuk ki igazolhato ingyen nalad?😊)

DONGUBA
de teljesen

Létszives mondjatok már ingyen valami jó kapust mert már nincs pénzem igazolni és a kapusom lehman nagyon gyenge

Fyrex
nincs igazam Ombre?😊

Avanti Crociati!

DONGUBA
😄DDD

EmIn3m02
<#eljen><#eljen>

Fyrex
hali all!

mostmár kénytelen leszek szólni... CORY11!!!! próbáld már egy hszbe sûríteni a mondandód mert tele szpemmeled az egész topikot!
megértésed köszönöm!

Avanti Crociati!

EmIn3m02
napot

folytatom ám a poolos mentést O:-.--.

cory11
Az FM 2005ben Kölnnel verhetetlen voltam ezzel a csapattal:
Stekelenburg,Van den Borre,Kompany,Bovo,de la Cuesta,Guarín,S.Kalou,Montolivo,Mokoena,Podolski,Pazzini
csere:vagner love,Dagoberto,Bojinov,Spector,a többi pedig generált player de volt egy 16 éves bal közepem aki azzonal kiszorította volna Montolivot csak nem engedte játszani.
na hali mert megjöttek a géphez!!

cory11
hazamegyek és megnézem csak az a baj hogy nem lehet visszavonni az átigazolást mint a régi managerekben.

cory11
tudom hogy Rafinha jobb bekk.
az az Filipe, a Barcas mentésemben elég jók a mutatói.

JackDaniels
1M-ból megvan.😊

cory11
nem rossz!mennyi pénz?

zaki
Rafinha jobb bekk, és nem vmi olcsó...

Filipe akire gondolsz... hát nem tudom, vannak nála sokkal jobbak is...

cory11
na én 1kor távozom mert lejárt az idõm!

JackDaniels
Guarín helyére ezt a srácot ajánlom neked, Õ Brazil/Olasz. Meg valamivel olcsóbb is.😊

cory11
hallo mi van veletek??

cory11
nézek még majd egy jó jobbközepet meg egy balt és utána merészebb álmokat szövögetek mint az UEFA kupa indulás.
ha sikerülne bejutni a BL-be(ami ebben a szezonban nem biztos hogy sikerülni fog) akkor jó lenne mert több lóvét kapnék.

cory11
néztem még a Schalkéban Rafinha-t meg a Real b csapatában is van egy balbekk a neve most nem jut eszembe.

cory11
akkor az akire én gondoltam.tényleg jó kis játékos.amúgy még van 2EUs helyem csak az egyik Guaríné a másik meg a Genroé ha meg tudom szerezni.de majd elküldök valakit az U23as csapatból

JackDaniels
Rája gondoltam.😊 Sztem egy próbát megér.😊

JackDaniels
Nem EU-s az tuti, ez az egy hátránya van a srácnak.😊 Azt nem tudom, hogy az Atletikóban jáccot-é, de az Alaves-ben igen.😊

cory11
Agüero, Kompany,Van den Borre,Pazzini

cory11
aki játszott az atletico madridban?
mert ha igen akkor el kell küldjek egy EUn kívülit.

zaki
nálam abszolút bevált, csak súlyosan megsérült, és bejátszotta magát a helyére egy fiatal spanyol balbekkem, így eladtam tavaly...

alapból is balbekk, de balszélsõnek is zsír...

Maxvellel játszottak hátul felváltva... õt is ajánlom, bár õ nem olcsó

gabber_saviola
csoki

Hali mindenkinek este folytatom az Intert most kezdtem eggyet az Arsenalal kit igazoljak az elsõ évben kit ajánlatok?

cory11
nálad bevált?hol játszik alapból?

JackDaniels
Akkor Pablo Brandan a te embered. Õ eléggé óccsó, és eléggé jó.😊

cory11
elég fasza.
ki az a fabio santos?nyomjál már egy képet

zaki
Roberto Carlos 2. <#vigyor>

zaki
220 bajnokin 221 gól, összesen 333 meccs, 325 gól. az elég jó, nem? 😊