Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
csak az "elsõ macs"-ra figyeltem, meg a statra😄
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Csoportom: Lyon,Zaragoza,Shakhtar
Lyon,Zaragoza kettõs helyett jöhetett vlna 1 nagycsapat és egy picit kisebb, na sebaj, shakhtart és a zaragozát verni kéne, lyonnál meg pontot lopni valahogy...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Nagyon várom már, hogy bemutatkozhasson!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
nagy meccs lehetett😊)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
De az a lényeg h BL csoportkör 😛 cirka 4,4 millát kaptam most ezért 😄
otthon simán meglesz😊
\"Never say never!\" W Churchill
Avanti Crociati!
Töltöm Betist.
BUDA > miskolc.
aztán a végén még egy tizenegyest is kapott a Kaposvár,Melher védte,de nem mentünk vele semmire sem,így maradt a 4-3.szép lett volna idegenben megverni egy nb1-es csapatot,de ha beelgondolok,nb1-ben x-eltem volna,ami annyira nem is rossz.
akinek nb2-be kéne kapus,ajánlom Igor Melhert,nálam szinte tizenegyesölõi magasságokba emelkedett 😊 és õ a csapatom egyik legjobbja.
ReaL MaDRid x siempre
és mostmár lehet,h az eddig kiválóan teljesítõ Pavicevic is a padra szorul,mert nem fér bele az elgondolásomba :S ha meg játszani szeretném,akkor a Micskó-Kocsis D. párosból kéne vkit kivenni,gólokat meg lõni kéne,és mindketten nagyon jók.
ReaL MaDRid x siempre
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Õt is most hoztam, 50e euróért, de egyelõre a U19 tagja lesz:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ReaL MaDRid x siempre
BL-selejtezõben Skontot kaptam, idegenben kikaptam 2-1re úgy hogy nekem 22/10 volt a kapuralövés, nekik 6/3....Otthon 2-0ra nyertem, kapuralövésük se volt...Köv körben Panathinaikost kaptam, verhetõ ellenfél...
Szuperkupában pedig 3-0 összesítéssel kiütöttem a lokit.
Így csak Vermaelent és Vela-t vettem....
Bár most, hogy Reyes elment (16m €-ért majdnem jött, de inkább visszament a sevillaba) kell egy Bal oldali támadó....kinéztem Vicentet, de 60m-ért jönne csak....akkor Downingot is próbáltam, de az is drága lett volna, úgyhogy jobb híjján Mutu jön 😄
Cicinhot megvette a cselzi 12m-ért....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
3év után otthagytam a Juventust, 2bajnoki cím (Seria A és 😎 és 1OlaszKupa... de már nem ment ugy ezek után és 4.szezon felkészülés és 2x elbukodd SzuperKupa után váltani akartam, <#wave>#wave>
Így most elvállaltam a VALENCIA-t nagyon sokat várok a csapattól és magamtól az "egyeduralkodó" Barcelona és igen megerõsödõ R.Madrid mellett van sanszom nem kicsi, mert mi is "nagyon" erõsödtünk.
Érkezett: A.Pirlo, A.Diarra, A.Cassano, S.Downing, N.Zigic, L.Rosenior, C.Chivu, J.Capdevilla, és David Backham de õ már 35éves <#nevetes1>#nevetes1>
és ezekbõl Chivu és Pirlo -ért fizettem egyedül 35M kettõjükért.
Szóval itt az ideje a Barca egyeduralmát megdönteni 😄<#eplus2>#eplus2>
Majd nyomok képeket.
una volta per sempre INTER!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Sziasztok! Tudtok nekem segíteni abban, hogy hol lehet kapni, a Football Manager 2007-et! Megnéztem a pcdome shop-ot, és a cd galaxisnál is és sehol nincs jelenleg!
Elõre is köszi!
csak sajna Van der Sar visszavonul a nyáron <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir> 40 évesen
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Mondjuk editorral nem nagy durranás megcsinálni... 😛
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)