Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Errõl ennyit.

\"Never say never!\" W Churchill

GTheo
Helyzetem nem volt, 3-4-3mal kezdtem, 30dik percben cseréltem is, Boros helyett Ilie jött be mert nagyon támadtak, 4-4-2ben Rudolf elvett egy labdát a kapustól és vezettünk, majd 4-5-1 és nyertünk 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

soma22
576-ban vettem anno.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

miki36
😄Dd
csak az "elsõ macs"-ra figyeltem, meg a statra😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

GTheo
3-0nál tutira vettem h megnyertem, 3-3nál majd beszartam, 3-4-3ból visszaálltam 4-4-2re, aztán boros rúgott szerencsére egy gólt 😛

Csoportom: Lyon,Zaragoza,Shakhtar
Lyon,Zaragoza kettõs helyett jöhetett vlna 1 nagycsapat és egy picit kisebb, na sebaj, shakhtart és a zaragozát verni kéne, lyonnál meg pontot lopni valahogy...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

JackDaniels
Jah, pláne, hogy UEFA csoport csak egy meccses.😊

szabocsaba1983
Véget ért a DélAmerikai U20-as kontinensviadal:A Brazilok 9/9 gyõzelemmel lettek bajnokok, új igazolásom, Jo 9 meccsen elért 16 (!!!) góljával a torna gólkirálya, és legjobb játékosa.
Nagyon várom már, hogy bemutatkozhasson!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

miki36
grat!
nagy meccs lehetett😊)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

GTheo
Otthoni sima meccs után amit három-négy-nullra kellett volna nyerni, 1-1 lett, a visszavágó nem lett semmi :| Papadopoulost a félidõben hozták be...
De az a lényeg h BL csoportkör 😛 cirka 4,4 millát kaptam most ezért 😄

miki36
Grat, nemrossz ez😛
otthon simán meglesz😊

JackDaniels
Nah, elsõ macs kaki.

Atesz89
Deszar 😛P
Gratula és sok sikert hozzájuk 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

szabocsaba1983
Mondom én, jó lesz:

JackDaniels
APró szépséghiba, hogy így 9 légiósom lesz, de majd megoldom, úgy is csapatforgatási szerzõdést kötöttem velük.😊

JackDaniels
3 újfijú, télen gyönnek.😊PA: 170, 170, 180

szabocsaba1983
Akiket nagyon-nagyon le szerettem volna igazolni, hál'istennek sikerült

Fyrex
ne akarj warez miatt egy hét pihire menni azt javasolnám

Avanti Crociati!

Fyrex
hiába mondom ûgytünik h ne szedjetek le adatbázis frissítést, mindegy, ha nektek jó lesz újrapakolni majd az efemet késõbb...

Avanti Crociati!

szabocsaba1983
Hy és grat All!

Töltöm Betist.

Tojesz
Sziasztok, gondoltam elkezdek én is játszani, most a Bremával vertem kedvenc csapatomat<#hehe>
Itt a kép:

a jó öreg Kahn hamar eldöntötte a meccset

ForzaInter
pont mos volt fennt😄

Yo, Bitch!

zakeee gyere majd emesenre -.-

BUDA > miskolc.

hunbasser
pff,kupa 3.fordulójában kiejtett az elsõosztályú Kaposvár,pedig egész jó meccs volt,a végsõkig küzdöttünk,vezettünk,csak aztán mindig kiegyenlítettek és a hosszabbításban Bozic megpecsételte a sorsunkat:lõtt egy öngólt :@@@

aztán a végén még egy tizenegyest is kapott a Kaposvár,Melher védte,de nem mentünk vele semmire sem,így maradt a 4-3.szép lett volna idegenben megverni egy nb1-es csapatot,de ha beelgondolok,nb1-ben x-eltem volna,ami annyira nem is rossz.

akinek nb2-be kéne kapus,ajánlom Igor Melhert,nálam szinte tizenegyesölõi magasságokba emelkedett 😊 és õ a csapatom egyik legjobbja.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én meg max 2-3 játékost,de jövõre inkább a minõségre koncentrálok,és megpróbálok minél több játékost eladni,persze a legjobb 25-öt megtartom,a többi mehet a levesbe.az a baj,h túl sok a minõségi cserém,és ugye mindenki játszani akar.pl ott van Szili Attila,aki sománál simán kezdõ,nálam meg padon van,mert amíg Szatmári fitt és egészséges,addig helye nincs a kezdõben.és még hány ilyen játékosom van...sok csatár,Laki,Schreiber,Kocsis Ferenc,és még sokan mások.

és mostmár lehet,h az eddig kiválóan teljesítõ Pavicevic is a padra szorul,mert nem fér bele az elgondolásomba :S ha meg játszani szeretném,akkor a Micskó-Kocsis D. párosból kéne vkit kivenni,gólokat meg lõni kéne,és mindketten nagyon jók.

ReaL MaDRid x siempre

nekem is ez van a fradival most😞 ezért nem is igazolok jövõre senkit:S

Mor3llo
Egyébként kikerült az akadémiámból egy magyar(!) srác, Bognár Tamás !

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Vele erõsítettem meg a védelmem, ingyen jött 😊

Õt is most hoztam, 50e euróért, de egyelõre a U19 tagja lesz:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
a Dunaújvárossal még sosem ment ilyen rosszul,mint most.gondolom a sok új játékos miatt van,és nincs még csapategység,és a csapaton belül megjelentek az elégedetlenkedõk,akik játszani akarnak,meg átadólistára kerülni.

ReaL MaDRid x siempre

Nagy Grat én most botladozok nagyon😞 de uefa kupás hyelre oda szeretnék érni

jelenleg igy nyomjuk BL

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

GTheo
Rudolf Gergely tényleg nemrossz, eddig 4meccs 2 gól(akk rúgott gólt amikor kezdõ volt).

BL-selejtezõben Skontot kaptam, idegenben kikaptam 2-1re úgy hogy nekem 22/10 volt a kapuralövés, nekik 6/3....Otthon 2-0ra nyertem, kapuralövésük se volt...Köv körben Panathinaikost kaptam, verhetõ ellenfél...
Szuperkupában pedig 3-0 összesítéssel kiütöttem a lokit.

please privibe írd meg a linket ahonnan leszedted köszi elõre is mert én 1 et leszedtem csak abba nem volt spanyol liga

LasDen
Zaki, hunbasser - adatbázis frissitéssel tolom 😄
Így csak Vermaelent és Vela-t vettem....
Bár most, hogy Reyes elment (16m €-ért majdnem jött, de inkább visszament a sevillaba) kell egy Bal oldali támadó....kinéztem Vicentet, de 60m-ért jönne csak....akkor Downingot is próbáltam, de az is drága lett volna, úgyhogy jobb híjján Mutu jön 😄

Cicinhot megvette a cselzi 12m-ért....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Markov
Hi all!

3év után otthagytam a Juventust, 2bajnoki cím (Seria A és 😎 és 1OlaszKupa... de már nem ment ugy ezek után és 4.szezon felkészülés és 2x elbukodd SzuperKupa után váltani akartam, <#wave>
Így most elvállaltam a VALENCIA-t nagyon sokat várok a csapattól és magamtól az "egyeduralkodó" Barcelona és igen megerõsödõ R.Madrid mellett van sanszom nem kicsi, mert mi is "nagyon" erõsödtünk.
Érkezett: A.Pirlo, A.Diarra, A.Cassano, S.Downing, N.Zigic, L.Rosenior, C.Chivu, J.Capdevilla, és David Backham de õ már 35éves <#nevetes1>
és ezekbõl Chivu és Pirlo -ért fizettem egyedül 35M kettõjükért.
Szóval itt az ideje a Barca egyeduralmát megdönteni 😄<#eplus2>
Majd nyomok képeket.

una volta per sempre INTER!

Ars3nal
pázdet, el kellett volna hozni Lisztest, bár franc gondolta hogy Dzsudzsak és Gera is lesérül:c majd a vébén😄DDDD

0202milan
netröl nem próbáltad még letölteni?

FORZA MILAN!!

5w0rdf15h
113 volt 😊 sajna mire én holland szöv.kapitány lettem addigra visszavonult a válogatottságtól pedig még behívtam volna párszor 😊 most próbálom rávenni h legyen kapusedzõ ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hátha, senki nem látta a korábbi üzim!

Sziasztok! Tudtok nekem segíteni abban, hogy hol lehet kapni, a Football Manager 2007-et! Megnéztem a pcdome shop-ot, és a cd galaxisnál is és sehol nincs jelenleg!

Elõre is köszi!
Ars3nal
eddig jó sajna Gerára már nem számíthatok, Kovácsnak pedig 1 hét pihi, következõ meccs csehek ellen

hunbasser
magyarokkal amúgy nem lehetetlen eb-t nyerni,csak szólok 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ars3nal
Portugália-Magyarország 0-0

Ars3nal
Rudolf 5. meccsén is gólt szerzett a válogatottban folyamatosan eddig 5/8
jobbak voltunk, megérdemelt gyõzelem volt, ráadásul egy gólunkat is elvették

zaki
Hányszoros válogatott Van Der Sar? 140? 😄

5w0rdf15h
úgy úgy nem is szabad eladni õket nálam is még ittvannak mind sõt még jöttek vissza régi Ajaxosok is 😊 pl Van der Sar, Van der Vaart stb 😛

csak sajna Van der Sar visszavonul a nyáron <#shakehead><#sir> 40 évesen

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
Jah, én inkább megvárom az FM 2008-at... 😄

JackDaniels
Azé' annyira simán nem hiszem.

JackDaniels
Úgylegyen.😊

zaki
Sok türelmetlen megcsinálja szerintem 2hetenként... 😄
Mondjuk editorral nem nagy durranás megcsinálni... 😛

DaMarcus
már kiadtak egy 2007-07-07-t meg egy 2007-07-17-t is azóta nem tudom de mind csak a nagy csapatokét csinálja meg

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
sztem az de ez csak a nagy csapatok igazolásait csinálja meg, szvsz felesleges

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)