Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola83
Sima 4-4-2 két szésõ KP felényilazva.

DONGUBA
8 bol hetet?😛 hiheto😛

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

olympus
de viszont ha te a fradiban vagy bejutsz a blbe meg vezeted a magyar bajnokságot akkor is elmész mondjuk a malagaba v. espanyolba.

Divatcsapatok OLÉ!

Fabio Capello
Tolj már egy képet a taktikádról

Fabio Capello
Hát akkor be kell érned Bonnefoi-val 😄

saviola83
Real-al nem is nehéz megnyerni.

saviola83
Nem cserélgetem.Már egy taktikot nyomok vagy 20 meccs óta most meg folyamatosan kikapok vele úgy hogy közöm nincs a meccshez.

olympus
Ez röhej!
Ugyebár Buffon sérült alapból.Abbiati lesérült 1 hónapra.Bonnefoi meg elég szar h. o védjen! Erre megvettem Cuellárt h. legyen vmi normálisabb is. Erre nem lesérül Q is 1 hónapra...

Divatcsapatok OLÉ!

saviola83
Jah meg a hülye játékosaim számolatlanul mennek el ingyen olyan csapatokba akik középmezõnyben vannak vagy kiesõhelyen ahelyett hogy maradnának itt mert mi bl-ben vagyunk.Kapja be az egész játék.Ennek szerintetek van értelme?Semmi ilyen az igazi büdös életben nincs.Valaki mondjuk tuti kezdõ és sztár pl a chelse-ben sikeres a csapat erre elmegy a WBA.ba.Na ilyen nincs.Akkor nála mi a picsáért?

olympus
figyu!
Egy taktika itt nem egybQl fog jól mqködni!
hanem majd egy par meccs mulva. Es ne cserélgesd tul sokat a taktikat

Divatcsapatok OLÉ!

zaki
kuka

zaki
ez nem semmi grat. elvesztett bl döntõ után ne keseredj el, 1.-t én is elvesztettem, utána viszont 8ból 7et megnyertem 😄

saviola83
Nem tudom ti hogy a picsáb csináljátok ezeket a nagy eredményeket de a f... ki van már az egésszel hogy egy rohadt taktika nem mûködik normálisan akármilyen edzést is csinálok.Ilyen a büdös életbe nincs hogy mindenki simán veri a nagyokat bl-t nyer neve sincs csapataokkal én meg már egy ki...ott éva nem bírok egy normális taktikát és eredményt összehozni.

olympus
Csoki mindjárt nyomok képet keretrQl(JUVE)😞😄

Divatcsapatok OLÉ!

DONGUBA
nem rossz de 1-es eltokeltseg?😞(

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

saviola83
Ah csak most meg a cercle brugge vezet ellenem 3-0 ra és itthon vagyok.3 kapuralövés 3 gól.a fél csapatom sérül és fáradt.

Tono34
Vélemény?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DONGUBA
nalam ilyen vagyis a gepnel.

DONGUBA
mondtam hogy allat es fejlodik meg

QuentinT
Tessék a kép...

QuentinT
Amikor már ennyire szemétkedik a program, akkor próbáld meg pihentetni egy kicsit! Majd egy-két nap múlva helyreáll a rend, és nem csal olyan nyilvánvalóan.

Fabio Capello
Ne parázz már.. egyszer kikaptál egy nagy csapattól, de ez nem jelenti azt, hogy fel is kell adnod 😊

Lópikula
ez vicc a Tottenham egy nagy rakás xar. az elsõ szezonban csak kikapok velük, semmi sem mûxik, vicc, hogy a qpr is megver, vicc. nincs vmi hasznos tanácsotok, taktik??

Az a gyanús, ami nem gyanús!

QuentinT
Köszi! Elég jól néz ki a srác, lehetséges, hogy megszerzem. Egyenlõre Jan Vavra-val szemezek:-)

DONGUBA
Valaki nyomjom mar be kepet Etienne Didot rol

saviola83
4-0 maradt.A 2. félidõben a kapusuk superment játszott.Mindent kifogott.Üres volt a kapu a kapus fényévekre volt ment a labda a kapu felé erre a kapus fénysebeségre kapcsolt és megfogta a labdát.No comment.Ennyi volt a bl és lehet nekem is ennyi volt az FM.

saviola83
Nincs több cserém lerúgták a legjobb játékosomat.Na ennyit az FM-rõl.

Tono34
<#wave>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Véget ért izraeli barátságos túrám, 4 meccs 4 gyõzelem 13-1 gólarány.

Fabio Capello
Üdv managerek!

saviola83
félidõben vezet a MU 4-0 ra.Tartalékos védelmem ellen 5 kapuralövés 4 gól.2 gól 30 méterrõl 1 10 es fejelõs játékos lefejeli a 20 as fejelõs emberemet.Úgy érzem ez lesz a menedzseri pályafutásom utolsó meccse.

DONGUBA
etienne didot nezd meg lecci

QuentinT
Hull City - most védtem meg a bajnoki címem a Premiershipben. Az új szerzõdésemben 12M £-ot ígért a klub elnöke.

JackDaniels
Nah, most baxta fel az agyam a játék. 3. döntetlenünk zsinórban úgy, hogy az ellenfél kapusai 10-esre védenek. Valamint az utolsó 15-20 percben sosem történik semmi, csak végig szalad az idõ, akármit is változtatok a taktikán. Bezzeg, amikor én vezetek 1-2 góllal, akkor percenként 3 támadása is van az ellenfélnek. Asszem egy idõre ismét hanyagolom ezt a fost.

\"Never say never!\" W Churchill

saviola83
Mióta kiütöttük a schalkét azóta elfelejtettünk focizni.Na erre adjon valaki választ hogy ami jó a nagy csapatok ellen az most miért nem mûködik a bajnokságban?

DONGUBA
ertem esloved mennyi van? es kivel vagy?

QuentinT
Köszönöm... de azt lefelejtettem, hogy ha lehet akkor európai illetõségû legyen, mert már így is sok a non-eu-s játékosom.

Tono34
😊

DONGUBA
estet

Tono34
Napot!

DONGUBA
guarin

JackDaniels
Üdv neked is!

QuentinT
Szép napot mindenkinek!
Grat a nagyszerû eredményekhez! Tudtok valami jó középsõ középpályást ajánlani, aki a védekezésbõl is kiveszi a részét? Aguilar és Arouca mellé kellene tartaléknak.

asfa
nem kezdik mert megyek!majd este jövök grat Lajos!további jo játékot!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

9csöves9
szép szezon volt de mivel fekete-fehér a vérem megyek Torinoba

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

JackDaniels
A fax ki van az ilyen meccsekkel. Az ellenfél kapusa persze, hogy 10-est kapott.

9csöves9
hát igazából elvittem már a Fenert olyan szintre hogy bármit megnyerhetek velük és elég csábító ez az ajánlat...lenyomom az uccsó bajnokit aztán eldöntöm

saviola83
NEm tudom lehet csak nálam van így de ami az ellenfélnek 20 körül van szabi azt titi hogy belövik.Olyan mintha tizit lõnének.Marha idegesítõ.

gabber_saviola
lépjél már Lajos

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
hát ezután a vereség után komolyan elgondolkozok ...