Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
<#wave>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DONGUBA
<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

üdvözletem uraim!

20227!

robotnyk
jobb lenne mindenkinek ha a sikertelenség miatti frusztrációdat máshol vezetnéd le...
gabber_saviola
- Football Manager 2006 (86 új üzenet)

veszélyesek vagytok 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

QuentinT
Azért megnézheted, hogy milyen játékosokat tudsz leigazolni az angol 2-3. osztályba! A csapatok nagy többségének ráadásul igen komoly adósságot kell törleszteni. Egyébként meg megadtam neked azt a taktikát amivel a csapatom sikereket ér el. Nem tudom, hány meccsen keresztül játszottál vele, ha most megint egy sima felnyilazott 4-4-2-re panaszkodsz. Merthogy többen is írták már: egyetlen taktika sem fog az elsõ pillanattól hibátlanul mûködni. Sõt!

Zenszkij
jah van msn-em [email protected], ha felvennél és eszét cserélnénk megköszönném 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

olympus
elmondom neked attol fugg hogy hány bajnokság van beállítva.
pl. Gabbernek be van állítva szte m20 legalább és Q tud olyanokat is igazolni akikrQl te még hallani se hallotal mert pl nincs beállytva a svéd bajnokság

Divatcsapatok OLÉ!

DONGUBA
magyar megvot😊)FRADI powa

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
msned van?

egy-két taktikot elküldhetek, hátha

saviola83
CSak angliába sokkal könnyeb igazolni mint pl belgiumba.Ha pl belga vagy magyar csapattal csít edzés és fm scout nélkül megynyered a bl-t akkor azt mondom nagyon nagy ász vagy.

DONGUBA
bazze azt csak te tudod

Zenszkij
na, ha olyan nagy szakértõk vagytok, akkor segítsetek már lécci beállítani a tottenhamemememememememet.

DONGUBA
ertem errol lemaradtam

zaki
egybol

DONGUBA
es veluk kezdtel???egybol?

zaki
már nem emléxem. 150e euró körül.

Zenszkij
nem érdekel, csak segíts beállítani a Tottenhamet 😊

zaki
kicsit uncsinak tartom, hogy egyesek olyan hatalmas sztárnak képzelik magukat, hogy inkább kezdenek egy noném csapattal játszani, mert õk akkora menõk, hogy minden bajnokságot 100%-osan megnyernének 😛

na kézcsók 😛

saviola83
Megkérdezhetem hogy mennyi pénz volt igazolásokra?

DONGUBA
nem ismered😛

DONGUBA
nekem, semmi bajom veled(mar) csak ne basztass en se teszem

olympus
és ha én szörös talpú román vok akkor mi van?😛

Divatcsapatok OLÉ!

zaki
talán nem ok nélkül csítelnek le 😛

2X éves korod létedre 😛

Zenszkij
na segítsetek inkább, ne veszekedjetek, magyarok vagyunk szeressük egymást 😊)

zaki
hát igen, azért vezetem a nottingham foresttel a premier ligát 1ik mentésemben 😛

olympus
Kecci mind a 4 kapusom sérült. Egy 17 éves véd...

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
ismerjük azokat a taktikakat<#vigyor1><#action>

Divatcsapatok OLÉ!

DONGUBA
te kotekszel allandoan....valami oda megy az vissza is menjen...allandoan lecsalozol mit varsz?Gondolkozz.

DONGUBA
kiscsapattal sose jatszik mert ott nem lenne eredmenyes ez koztudott😊)

Zenszkij
Én vok Lópikula, csak ezen a néven tudok képet felrakni. Na ilyen a taktika, de nem igazán mûxik, mi lehet a baj????????

zaki
te inkább ne szólj hozzám ha lehet, köszi

DONGUBA
konnyu mert van taktikam😊))

saviola83
Most mi bajod van?CSak írtam hogy azzal nem nehéz.Legjobb edzõket megveszed legjobb játékosokat.Mindegyik edzés 5 csillagos fmscouttal megnézed a legjobb játékosokat és kész.Ki mondta hogy nagymenõ vagyok?Ki mondta hogy ne legyél a kedvenceddel?CSinálj csapatot egy belga scapatból 500 000 ezer fontból nyerjél bl-t és akkor nyugodtan raghatod be a képeket a a világválogatottal megverted a gyengoska cadizt otthon 4-0 ra olyan emberekkel akiknél kb 10 adatban 20 az érték.

olympus
amúgy elmondom nektek ha nagy csapattal vagytok taktika akkor is kell
és ha ne mnyertek akkor ki is rugnak!!!!
szoval nem tul könnyu...

Divatcsapatok OLÉ!

saviola83
Végül is a támadásokkal nincs baj csak egyszerûen már nem tudom mit csináljka a védelemme.Ha beállítom az emberfogás a közelében nincsenek a csatárnak he nem állítom be akkor szintén.Egyszerûen nem tudom mit állítsak már be a védõknek.MU ellen visszavágó 0-0 kiestünk.

DONGUBA
nyugi relaxalj ember😊)telleg nem nehez nagy csapattal.

zaki
Vanden Borre, Edilson, Elder Granja, Rafinha, stb...

kössz

Fabio Capello
heitinga, de jong 😄

valami jó jobb védõt mondjatok már létszives

zaki
és, ki kérdezett? kedvenc csapatommal nem lehetek, vagy mi f@sz van? csináld utánam akkor, ha olyan nagy menõ vagy <#lama>

olympus
figy mutass egy képet a felállásról.

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
legyen egyik kp vkp!

Divatcsapatok OLÉ!

Tono34
Próbáld meg a kreatív játékot, letámadás, védelem kicsit feljebb ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Lópikula
segítsetek már a tottenhammel, nem jó semmilyen tactic, rossz a team instructionsöM?

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Fabio Capello
Próbálj meg egy kicsit támadóbbra váltani, pld. a két szélsõ középpályást tedd fel AML/AMR-be

Üdv all a Manchesterrel kezdtem mert nem otthon vagyok:d otthon majd este a Barival fogom folytatni majd rakok képet mrt most itt nem tudok ti tudtok valami jó képfeltöltõ oldalt csak ne a kepfeltoltes.hu legyen😄 kössz elõre is:d

saviola83
Jó ez igaz de tõlem olyan helyekre mennek el mint ostendee meg cercle brugge meg clubb brugge meg muscron.

olympus
Amúgy megnyertem a Superkupát 4-2-re az Inter ellen. Bár a 2.dik!! perctQl emberhatranyba voltam

Divatcsapatok OLÉ!