Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
nekem lengyel, ukrán, orosz, török, osztrák, román, bolgár, görög, fehérorosz, cseh, szlovák, szlovén, izraeli, több nem jut az eszembe... 😄

zaki
😄

Mikor nyomtam a Brémával az komoly volt, a B csapat a 3. osztályban nyomta, be lehetett nyomni a fiatal pléjákat, jó volt látni, hogy simán nyerik a bajnokságot... :o

soma22
én most asszem 5 ligát jelltem be, csek román, chile kolumbia és angol talán

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki
Nekem sincs, direkt ezért nem jelöltem be a topligákat anno, de kb 12 van bejelölve így is, szinte a teljes keleti régió... 😄

soma22
semilyen😄

még nem érzem szükségét, feleslegesen meg nem tápolok senkit pénzel

Fabio Capello
én mindkettõt használom 😊 kiküldöm a megfigyelõket, de a scoutot is használom. a kettõ együtt igazán hatásos szerintem. megfigyelõ megtalálja, a scout megerõsíti

soma22
áhh nehogy azt hidd hogy minden fiatal eljön.
16 évesen ingyen lenne de csak ifi szerzõdést irhat alá, azt meg álltalában nem szokták elfogadni, ha profit adsz neki akkor meg kb 2 év mulva ir alá.
akinek meg profi szerzõdése van az meg elég nagy összegekért szerezhetõ meg. ráadásul nagycsapatbol lehetetlen jo ifit hozni.
szoval egy dolog megtalálni, és külön dolog megszerezni

zaki
Milyen fiókcsapatjaid vannak?

Nekem most az NB II-es BKV Elõre, meg most kötöttem szerzõdést egy újonc cseh 1. osztályú csapattal... van még 2 csapat, de az komolytalanok.
De volt román (Unirea), orosz (Sibir), és fehérorosz elsõosztályú klubom is!

0202milan
Na én mára befejeztem!jó éjt mindenkinek!

FORZA MILAN!!

soma22
nincs, ugysem tok onnan igazolni senkit xD

hunbasser
yahh,hát akkor gondolom scout,keresõmezõbe belekatt,enter,és PA-k szerint rendezitek õket,nem?legalábbis így célszerû a legtehetségesebb fiatalokat felkutatni.de én nem vagyok ezeknek híve,így túl könnyû,és oké,h pl a játékban egy nagyobb csapat ilyeneket igazol,de egy kiscsapatnál hagy ne akarjak már olyan jó lenni,mint az igazi nagyágyú managerek 😄D

lehet,h ti nem így csináljátok,de szvsz sokan így csinálják 😊

a játékból is egyébként lehet saccolni,h ki milyen jó,csak kell venni egy jó figyelõt,olyat meg ugye nem könnyû.

ReaL MaDRid x siempre

soma22
majd az idén remélem nekem is jönnek, nálam még van idejük😊

zaki
Nálad sincs bejelölve az olasz bajnokság?

zaki
Grat mindenkinek!

soma22
itt is van ni:

csodagyereknek titulálják...

0202milan
a sochaux után az uefában következik a lokomotiv moszkva!elsö meccs hazai pályán- - ->fio-lok.moskva 5-0!na,sztem itt is megvan a továbbjutás!

FORZA MILAN!!

zaki
Nekem van 2-3 egész jó saját nevelésem, majd nyomok be róluk képeket, ha majd megint játszom...

0202milan
a sochaux után az uefában következik a lokomotiv moszkva!elsö meccs hazai pályán- - ->fio-lok.moskva 5-0!na,sztem itt is megvan a továbbjutás!

FORZA MILAN!!

soma22
nem igazán, inkább fiatalokat veszünk és inkább feltápoljuk õket😄

akadémiárol eddig egy pleja jött ki, ingyen vitte is az inter 2 év után:S

soma22
arra törekszem. nyáron jön két román srác, egyik 16, másik 17 éves, a dianmot bukarestbõl. két csatár nagy jövöt jósolok nekik. sajna két kedvenc plejám egész évben elkivánkozik igy majd néznem kell még pár pleját.

hunbasser
hmm,elég jó utánpótlásod van,akár csak Zakinak 😊

ez nálam elképzelhetetlen,legalábbis egyelõre...

ReaL MaDRid x siempre

Fabio Capello
grat, tartsd meg ezt a színvonalat 😊

hunbasser
amit a Sports Interactive évekig épített fel,azt most gyorsan le is rombolná.a játék ezzel egy "imázst" teremtett meg magának,ettõl egyedi,ettõl van varázsa.

ReaL MaDRid x siempre

0202milan
grat!

FORZA MILAN!!

hunbasser
érdemes lenne összeszámolni,h hányan tolják itt a fradival... -.-

látom ment itt a szöveg a sok elhanyagolt jó játékosról.a hibát én is elkövettem,túl sok játékost igazoltam,mert eleinte azt hittem,h a fele sem fog eljönni,amikor meg már jött a hír,h xy elfogadta a szerzõdést,én akkor azt mondtam,h "hát nem olyan sok fizut kér,még belefér" és én rányomtam az elfogad gombra.nameg voltak olyan pléyák,akiket már régebben is meg akartam szerezni,és mikor végre sikerült megkötni az üzletet,már az sem érdekelt,h van még helyette 2 játékos arra a posztra.én meg úgy gondoltam,h majd eladok vagy 10-15 játékost,de csak kb 3-mat tudtam,szóval igazolásokkal nagyon vigyázni kell...

ReaL MaDRid x siempre

Grat , én már 2010 oktoberében járok , nekem is 21 volt az átlag 😄

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

soma22
nem azért irtam😊

egyébként az ifikrõl ennyit:

3 meccsel a vége elõtt megvan a 4. bajnoki cim zsinorban, és jön még a magyar kupa döntõje.

Fabio Capello
Nagyon rég jártam utoljára errefelé, a világ minden ideje nem lenne elég a kihagyás átolvasására 😊

#113652: Ha ez lenne, akkor nem Football Manager, hanem FIFA manager lenne a játék neve. És amúgyis ez még egy kicsit korai

soma22
erõsen remélem hogy NEM

0202milan
az fm 08ról tudtok vmi-t?igaz,h javul a grafika?és rendesen fogjuk látni a srácokat,mint a fifában?

FORZA MILAN!!

soma22
hmm, asszem a cm00/01 volt ami megfertõzött.

aztán kisebb szünet majd 03/04, cm4 és az fm sorozat.
mindben volt legkedvesebb emlék, de a fiorentina viola a 03/04-bõl, és a cordoba a 2006-os fmbõl voltak a beszt. az idei gamma az elsõ fradis mentésben az uefa gyõzelemmel viszi a primetezekrõl mindrõl irtam is ebben a topikban

Fabio Capello
mióta tolod a CM/FM sorozatot? és melyikben melyik a legkedvesebb élmény? (Ha nem minõsül offnak)

soma22
fuu abban a fiorentina viola csapatával a c2/b-bõl voltak nagy élményeim

0202milan
ugy tünik,ez az egycsatáros taktika nagyon jól sül el a nagycsapatok ellen!
roma-fiorentina 1-4 (guarin,bojan 3)a listavezetö róma-t mind hazai pályán,mind idegenben vertem!!

FORZA MILAN!!

Fabio Capello
nekem még cm03-04-bõl a halifax-el hosszú munka árán elért sikerek. 10 év alatt bl gyõzelemig vittem a csapatot. istenem az a pillanat....

soma22
erre a mondatorda elõjött amikor elõször nyertem blt a cordobával, amikor a fradival uefát...mekkora emlékek😊

0202milan
ilyen nincs,gonzalo castro már az 5tödik 11est csinálja ebben a szezonban,és mindet fontos meccsen!

FORZA MILAN!!

Fabio Capello
egy kiscsapatot sikerre vinni... Az maga a mámor 😊

soma22
hát a bl gyõzelem is ilyen, fõleg mikrocsapattal😄

remélem jövöre lesz vmi nemzetközi kupa a kezünkben

Fabio Capello
van akinek egy BL gyõzelem vagy egy bajnokság... de van akinek ez 😊

0202milan
persze,persze,gondolom,h nem bántásként!profiktól és hozzáértöktöl mindig szivesen fogadom a tanácsokat!!

FORZA MILAN!!

soma22
ezekért érdemes játszani😊
közhely, de szerintem így van😊

Fabio Capello
milyen nemes 😊 de abszolút igazad van. az én szivemet is megdobogtatja egyegy köszönõüzenet 😊

soma22
fradi

egyébként nem bántásként, sokkal inkább tanácsként irtam amiket irtam.
nemsokára vége a szezonnak, majd tolok tabellát meg amiket ilyenkor illik😊

0202milan
én pl rögtön az elsö szezonban hoztam cardenast,bojant,higuain-t!

FORZA MILAN!!

soma22
én sokkal jobban élvezem azt hogy nálam növi ki magát egy 16 éves világsztárrá.
még ha pár év mulva el is viszi valaki nekem az is nagy élmény ha pl év legjobbja lesz, de a profiljában kedvelt személynek engem mutat, vagy amikor az elsõ nagy válogatottság után hálásak, mert miattam kerültek oda ahova😊

0202milan
de megpróbálom el löni vkinek!de sztem carvalho se rossz!de igazatok van!belátom!ifikre?nálam elég pocsék ifik vannak!soma te kivel tolod?

FORZA MILAN!!

5w0rdf15h
jah 😊 kb

nah yo8 majd holnap tolok pár képet a 2011/12es keretrõl meg jött még1 "sztár' 😄 sajna elcsábultam 😊 és megvettem mondjuk 2x annyira adtam el játékosokat mind amennyiér vettem szal nemszámít 😄

végre kezd beérni a munkám gyümölcse és egyre több jó fiatalt adok el persze a legjobbakat már kezdem beépíteni a csapatba 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
megéri elõre leigazolni a késõbbi tehetségeket, tény és való, fõleg ha a CAjuk is nagyon jó. De sokakat csak az érdekel, hogy nagy csapathoz nagy nevek, a pénz meg a fizetés mellékes. aztán jöhet a csõd....

soma22
jah😊
akkor már tudom nekem mért nem fagyott még ki sosem az efem😄
semmi köze sincs ahhoz hogy eredeti vagy sem😄DD