Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ko"sz

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

Fabio Capello
az oké. de minek??? van egy cardenasod aki még jobb is, és carvalho meg a padon fog ülni. Az csak kis részben számít, hogy mennyiért igazolod, de az is lényeges hogy hetente/havonta mennyit húz le fizetésképpen

soma22
ingyen, csillagászati fizetésért...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
minden csapatnál az ifikre alapozok, nem ritka az hogy 17 évesen végigtolja a szezont kezdõként. igy fejlõdik a legtöbbet mind egyénileg mind csapatszinten. nagycsapatnál annyiban más hogy van egy jo alapod, max 1-2 kiegészitõ igazolás kell vagy 1 nagy és kész is

0202milan
de carvalho-t ingyen hozom!egyébként cardenas nem igen akar távozni!

FORZA MILAN!!

5w0rdf15h
akkor van az h a fél csapat sír mer nincs rotáció és nem hosszabbítanak nincs lóvé, mindenki elmegy és jön az új mentés mivel rejtélyes módon kifagy, hibaüzenet stb 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
egyébként szép az a 12 pont elõny😉

Fabio Capello
pl egy cselszkinél inkább megveszem az ifi tehetségeket, mint mondjuk Fernando Torrest, vagy vmi überbrutál játékost. Bevallom ha pénzes nagycsapattal kezdtem, én nem tudtam sose elkölteni az átigazolási keretet.

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

soma22
kimentél a gyakorlatbol😊

soma22
és mit csinálnak 7 csatárral és 6 tkpval amikor pl egy csatáros vkps taktikkal tolják?😄

turpert
hát ez jó 5:0 ra vernek úgy hogy 10 emberrel küzdenek az elejétõl na ennyit errõl sziasztok grat mindenkinek

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

5w0rdf15h
mivel a kereskedelmi részére nem nagyon figyelnek csak minnél nagyobb neveket igazolnak 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
igazolni kell, de pl ha van egy cardenasom akkor nem szarakodok egy carvallhoval...

0202milan
nekem még az 1negyedéért sem viszik el!de majd megpróbálok vmit kihozni!velem az a baj,h ha meglátok egy aránylag jó játékost(pl lejár a szerzödése)és én mindjárt adok neki egy 60ezres fizetést!aztán meg nem jáccik,és a pénzt viszi,de...(xisco,makinwa)

FORZA MILAN!!

soma22
ismerõs ez a kiállitás után feltámadó ellenfél. ennél csak az jobb mikor õk rugják a 3.at a 96. percben

Elég fura meccs : Lesérült Goran Stepanovski ezért meg vettem ingyenes erre az egy meccsre a veterán ( 38 éves ) kapust .: SANDRO TOMIC - mér megbántam mert ennyit bármelyik ifim is megcsinált volna . nah szoval a meccsrõl : tartalékos csapat mert köv. meccs Chelsea . Szünetben sima eredmény : 2-0 . Majd pécstõl kiállitanak egy embert...Erre pillanatok alatt 2-2 :S:S:S , majd 94.perc mindenki rohan elõre : STAMATOVIC gooooooooooooooooooooooooool. ennyi

Fabio Capello
sokan figyelembe se veszik a pénzügyeket, aztán hoppá nincs fizetés, nincs csapat... De én sem fogom fel minek igazolni egy jó játékosállomány mellé

turpert
na a nemmondjam mibe má hát 91.percben még egy tizit is kapnak na ettól felmegy az agyvizem sztem törlöm is 😄 :@

turpert
na jó kiállítják az emberük erre lövünk két kib*tt nagy kapufát erre egy kontrából beverik a 3. kat is ilyet még nem k*rtam

Fabio Capello
az én taktikám h átadólistára teszem õket, aztán felajánlom klubnak. általában félárat ajánlok, és el is viszik õket. kivéve nagy névnél, ott kb. a háromnegyedét kérem és ajánlatot is tesznek 😊

szabocsaba1983
Nem. Nekem is van 5-6 felesleges játékosom. Max kölcsönbe tudom adni õket, mert a kutyának se kellenek.
Egyébként fél szezonnál járok, ugyanis ezt januárban választják.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

soma22
ezt sosem fogom megérteni:
minek kezd az ember nagycsapattal, ha utána 2 év alatt teljesen felforgatja a játékosállományt.mostmeg szarban vagy mert a meglévõk nem kellenek senkinek, te meg jo nagy minuszban vagy és leszel is jodarabig.

0202milan
de jól jönne most nekem az a 2.2 milla😄

FORZA MILAN!!

turpert
uy látom gyorsan végetért a játékkedvem újpest elsõ 10 percben két 35 méteres lövéssel baszik ki velme na jólesz már

szabocsaba1983
Hálás vagyok 😊

0202milan
hát ja!ha azt nézem,h jön carvalho,akkorcardenas megy is!ezen kivül megpróbálom elnyomni xisco,makinwa,bianchi 3masból 2töt!de senkinek sem kellenek!h lehet elérni,h vigyék öket?

FORZA MILAN!!

0202milan
marha gyorsan lenyomsz egy szezont!😄grat!

egyébként az elsö meccsen shochaux ban 1-4re nyertem,sztem a továbbjutás is eldölt!

FORZA MILAN!!

Fabio Capello
ez az adóssággondjaidat nem fogja megoldani 😊 Muszáj lesz pár játékost jó árért eladnod... 😞

#113603: bocsi mellényomtam

turpert
ezt szerintme nem nekem akartad írni ugye?

szabocsaba1983
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

0202milan
ebben az évben lejár a szerzödésem,vagy meghosszabitom,vagy maradok!ugyis fognak felkonálni szerzödsét,és itt lehet kombinálni!igazolni nem akarok(jön carvalho).teljes lesz a csapat!és próbálok inkább a fizetési keretre koncentrálni!

FORZA MILAN!!

Fabio Capello
az információk közt megnézheted. Nem menesztenek, de nem lesz pénzet a fiz. keretre, nem fognak a játékosaid hosszabbítani és szép lassan elhagy a csapatod. Én ezt Dinamo Kievvel éltem át egyszer.

turpert
na ennyit a jó szereplésrõl elsõ bajnoki fehérvár ellen 1:1 priskin itt is eredményes volt 3 meccs/ 3 gól

0202milan
ezzel h tucc szivni?menesztenek?nem az elsö szezonom!5tödik,de a szezon elején megvettem marcelo-t és palettat!most próbálok szerzödés nélküli pléjákat hozni!ja,és azt megtom nézni,h meddig fizetem a havi részleteket?

FORZA MILAN!!

Fabio Capello
túlköltekeztél szezon elején? Nekem hamar meg kellett tanulnom, hogy az elsõ évbenfel kell húzni a költségvetést, és nem szabad nagyon drágán igazolni..... Párszor szívtam már ezzel

0202milan
basszus!lassan eladósodok!most fizettek ki 5 millát az adóságból,és még van 17!remélem megnyerem az olasz kupát,és az uefát i!

FORZA MILAN!!

turpert
kösz mellesleg 10.000 euróval kezdtem de balogot meg bajevskit mindig eladom és belõlük veszem az embereket JAJJ Priskin jön még! Egyszer mikor fradival nyomtam egy év után 3.7 milióért vitte volna egy csomó nagycsapat remélem majd most is alkot

turpert
jó hogy mondod kell egy új ballhátvéd 😄 mellesleg bozic és wisniewski még be se mutatkozott pedig az egész játékba a két legjobb ember sztem és a kedvenceim mindenhova megveszem õket. Bozicnál jobb mesterlövész nincs na és wisniewskinél magabiztosabb se nagyon akad.

Fabio Capello
igenigen, csak így tovább 😊

turpert
Hát remélem marad ez a forma 😊

kelleeeeeeeer 😄

BUDA > miskolc.

0202milan
áá,sztem a 3madik hely meglesz!de kis szerencsével a továbbjutás is!egyébként az olasz kupa elödöntöben vertem a sampdoriát:fiorent-sampd 3-0!az uefában az ellenfelem a schoaux lesz!

FORZA MILAN!!

szabocsaba1983
Végül is sima lett

turpert
Az igen Nagy grat a védelemnek! Capello elég szívás jah 3. hely azért meglegyen!

Fabio Capello
Nem szívás a BL csoportom.... Imádság a harmadik helyért 😄

szabocsaba1983
De hogy a Real ne tudjon kapura lõni....<#wow1>

turpert
Hello minden kedves managernek. Újból elõvettem a Fm 2006-ot mert nem bírom nélküle 😊. Kezdtem eggyet a fradival és az elsõ éles meccs az uefában elég jól sikerült.

0202milan
na,otthon vertem öket 3-0ra!(benzema,guarin,makinwa)az elödöntöben a sampdoria lesz az ellenfél!

FORZA MILAN!!

0202milan
a sors összehozott az interrel 1héten 3x!az olasz kupaában idegenben,bajnoki idegenben,olasz kupa visszavágó otthon!eddig 2 lement,2 gyözelem!az olasz kupában 0-1(bojan),a bajnokságban 0-2(bojan,gourcuff)!remélem meglesz a továbbjutás a kupában!ja,és mindez az egycsatáros játékkal!asszem az ilyen meccseken fogom használni!

FORZA MILAN!!