Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola83
Lenne egy kérdésem srácok.Nem tudtok valami módszert vagy progit amivel a játékosok értékeinél át lehetne szinezni a számokat?Mert sok hátteret betettem már magamnak de soknál nagyon zavaró vot és nem lehetett látni a számokat rendesen.Most is amit gabber csinált hátteret nekem amiért ismét köszönet nem nagyon lehet látni a kis értékeket mert az is narancssárga.

gabber_saviola
jah a Vitesse az jobb lett volna, ha ez nehéz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

saviola83
Gabber amit még javasoltál a Vitesse az picit könnyebb lett volna mert nagyobb a stadionjuk is jobb a bevételük és egy kicsit híresebb csapat.Na de mindegy kipróbáljuk mire jutok az rbc-vel.

gabber_saviola
csoki torresz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
hali all
régen jártammár erre

saviola83
Ú ezer köszönet nagyon szép.

saviola83
Kevés a pénz és gyenge a csapat szóval pár értékes és viszonylag jó játékost muszáy vagyok felajánlani hogy vigyék el és hátha lesz egy kicsit több pénzem vásárolni tehetségeket.

andrijcar
3-ik gyõzelmem zsinorban. 4 forduló után 4. hely 9 pont

Forza Milan!

JackDaniels
Ezcép.😊 Mijazott középen, aza zõd?😊))

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
szevasz <#wave>

gabber_saviola

Tono34
Napot! <#wave><#integet2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
stadion

saviola83
Én franco taktikjával szerintem nagyon kikapnék.

saviola83
Huh ez nagy kihívás lesz.Szinte semmi pénz gyenge játékosok edzõket se tudok sokat igazolni.Nagyon nehéz lesz.

gabber_saviola
Én csak a franco elsõ taktikáját meg az Én edzésemet használom semmi mást

saviola83
Egy kérdés.A taktikánál mi a célravezetõbb hogyha pl minden egyes játékosnál külön beállítgatsz mindent pl mentalitás szerelés ezek amiknél pipálni lehet vagy pedig hagyjuk a csapaton és csak a csúszkákon állítsak?

gabber_saviola
hajrá, és sok sikert

saviola83
RBC vel vagyok eldöntöttem.Cél a kiesés elkerülése 180 ezer az átig keret.ez nagyobb kihívás mert azért a holland bajnokság erõsebb mint a belga.Majd meglátjuk.

gabber_saviola
esetleg:

gabber_saviola
vagy esetleg egy nagyobb kihívás?

saviola83
Mivel az elõzõ csapatom sárga volt egy kicsit meguntam azt a szín.Így valószínû hogy a roosendaal lesz a befutó.

Sysfox
A múltkor azt írtad, hogy Jefferson Farfán játszott nálad. Középpályásként vagy csatárként játszattad?

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

saviola83
Gondolkodok angliában éhpedig a Colchester-rel.

Sysfox
Az Intertoto miatt nem igazán kell edzõmeccseket játszanom, de az új játékosokat nem tudtam benevezni a sorozatra. Ezért szerveztem nekik egy könnyed edzõmeccset, hogy formába lendüljenek. Walton meglepett a formájával, az az igazság. Farfán két olyan bombagólt szerzett, hogy csak néztem. Az egyiket 25 méterrõl, a másikat 30-ról csavarta be a hálóba. És hogy teljes legyen a kép, Farnerud is lõtt egy gólt a 90. percben.

gabber_saviola
nah Én ide mennék valamelyikhez:

vagy:

saviola83
Ok addig mond legalább melyik bajnokságokat jelöljem be.Amíbõl mondjál az spanyol angol olasz alacsonyabb osztály

gabber_saviola
5 percet kérek, és mondom , hogy szerintem hova

saviola83
Jah és én megmondom õszintén azért nem szeretek nagy csapattal kezdeni mert egyszerûen a sok pénz miatt nem tudok válogatni a sok jó játékos közül hogy kit vegyek.Inkább megpróbálok kicsikkel tehetségeket kinevelni és venni akiket utána sok pénzért eladok.Ajax példa.

saviola83
Na jó lehet rábeszéltél gabber.Adjatok tippet kivel kezdjek és hol?

andrijcar
Íme a Venezia kerete: A 16 éves Priorit inygeny igazoltam, jó vételnek tûnik, a szurkolók is örültek az érkezésének :

Forza Milan!

saviola83
Megpróbálnék én ha lenne már végre egy elég jó taktikom.de sajna eddig nagyon jót nem sikerült csinálnom.

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

saviola83
Na tessék az idény legjobb játékosa 19 évesen azt mondta elégedetlen hogynem engedem el õt az ajax-hoz.Ha õ is elmegy megint gyengülünk.Ajaj.

saviola83
Persze kipróbáltam.De mondom igazából még itt sem mûködik mert a nemzetközi kupában nem tudunk alkotni.
Most van épp a szezon vége és 4 fiatalomat vinni akarja fél európa.De nem adom el õket még 10 millárt sem.azért nem mert pl idén is már 10 milla volt az átigazolási keret de hiába mert a jó játékosok senki nem jött el hanem nagyobb bajnokságokba mentek.Nem olyan nagy hírû a csapatom.Ezért nem adom el õket henem megtartom és velük próbálok sikereket elérni.Minden évben csak a távozók helyére igazolok posztra.Most pl scott parker hagyott el 2 év után pedig jól nyomta nálam.Tavaly Guarin és srna ment el ingyen.Látod nem nagyon maradnak ezért próbálom megtartani akit csak lehet.

Sysfox
Ja, el is felejtettem mondani:
A Palermo megnyerte a Serie B-t, így ebben a szezonban újra a Serie A-ban nyomul.
Avanti Palermo!

gabber_saviola
miért nem próbálkozol meg egy Német vagy egy Holland 2.oszály csapatával

Sysfox
Lehet, hogy a Cádizhoz jó lenne a taktikád. Kipróbáltad?

saviola83
Küzdük tovább a belga kiscsapatommal de szerintem max 2020.ig.Ha utána sem sikerül akkor kezdek tényleg egy teljesen újat.

gabber_saviola
csoki <#wave>

😞

saviola83
hali all.Sajna inkább hagytam a cadizt.Úgysincs értelme addig elkezdenem egy újat míg nem találok egy nyerõ taktikát.Úgyhogy úgy döntöttem csak akkor kezdek újat ha lesz egy tuti taktikám mint nektek.De mikor lesz....

Sysfox
Jó reggelt Gábor! <#wave>

gabber_saviola
grat Dzseki <#worship><#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola
jó reggelt mindenkinek

közben meg nyomul mint egy pincsi

Sysfox
Grat Jack! <#worship>

Sysfox
Üdv mindenkinek! <#wave>

andrijcar
Grat! Elkezdtem egy új játékot, a Debrecent kicsit pihentetem.
A Veneziat irányítom az olasz C2/A-ból

Forza Milan!

JackDaniels
Üdv mindenkinek!
Végre ismét van idõm jáccani, most nem dógozok.😊
Rögtön belecsaptunk a lecsóba, oszt kezdõdik a kieséses kör a BL-ben, ami nem hozott rossz eredményt.😊

\"Never say never!\" W Churchill

andrijcar
<#integet2> Hahó! Jó reggelt managerek!

Forza Milan!