Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki

ez volt idén az 1. vereségem.

saviola83
De costudio.Remélem nekem jó lesz.Legalább addig míg nem lesz pénzem jobbakra.

franc0
nem Custodio a Sportingból?

kezdésnél bitang olcsó, 141-es vagy 142-es az ability-je, és maxon van tehát nem fejlõdik.
nálam annyira nem vált be.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

zaki

franc0
szia Zaki

hagytam kis idõt hogy átgondold milyen primkó módon szóltál hozzám. remélem volt értelme.
láttam hogy kidumáltatok a másik topikban, én legalább megmondom ha bajom van.

grat az Arsenal legyõzéséhez.

zaki
rákerestem, de nincs találat...

saviola83
Megvan eddigi cadizi 1 hetes pályafutásom legjobb igazolása Cosudio személyében.Valaki nyomna egy képet róla nála milyen.Jah és szerintetek jó pléja?

saviola83
Remélem valaki még itt van.Szóval igazoltam 190 feletti pot abilitis játékost de mostani abilitije még csak 80 körül van és 22 éves.Sok évnek kell eltelni még nagyon fejlõdik?

zaki
😄DDDD <#vigyor>

jó8

5w0rdf15h
kamu, csíter vagy
jó8 all

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki

zaki
errõl volt szó az elõbb, ez a 3GT féle mez 😊

remélem már 1-2 napon belül letöltheted a faqból 😊

a skin neve pedig turnstyle 06. a hátteret meg kicseréltem 😊

Darkon
Ez milyen skin/pack vagy kiegeszito mert nagyon jol nez ki honnan lehet leszedni (a magyaritast kiveve az angolt preferalom)

<#worship>

Born to win

zaki
ok, akkor finimítok rajta még, aztán elküldöm. sztem lenne értelme, ha valakinek a 3Gt-s féle mezek tetszenek, cask lusta lecserélni/vagy nem tudja honnan tudja letölteni, az leszedheti egyben az egészet a faqból.

gabber_saviola
fel, bárha van értelme még

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
mi vagy te flémmarci? ki szólt hozzád?

zaki
grat. ha becsomizom a kits könyvtáramat, akkor benyomod a faqba? szinte csak 3gts mezek (35 ország, 55 liga ha jól számoltam + válogatott mezek)

franc0
necsak a szád járjon

majd moderálsz.

zaki
sztem te inkább qssolj.

na joéjt midnenkinek

:dðððððððððð

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franc0
megmondom õszintén, néha nagyon csodálkozom hogy betöltötted a 18-at

zaki
köszönöm Gabber_saviola

gabber_saviola
grat Zaki

zaki
szerintem is inkább jáccunk <#smile>

zaki

Genronak volt még 2 gólja, amit nem adtak meg 😞

gabber_saviola
"jo de volt hatása és?" utánna meg szart rá mindenki
"és most tönkre k..tam a topikot vagy mi?" vagymi nincs 😛

Zaki: igen sajnos Õk is offolnak meg spamolnak

mind1 hagyjuk az egészet, mert mindjárt lemondok a házigazdaságról 😛

dánk

saviola83
Köszi igyekszek majd.

asfa
jo de volt hatása és?és most tönkre k..tam a topikot vagy mi?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
rendben, akkor töröld guba, és mcfrost üzeneteit is, mikor kisbabáról beszélgettek.

gabber_saviola
pont egy hete "kaptam el" mindenkit, igen

gabber_saviola
hajrá és sok sikert

gabber_saviola
hajrá

nemgyenge:\

saviola83
Na meglett a csapat mégpedig a Cadiz személyében.Nehéz lesz de megpróbáljuk a bennmaradást.170 ezer euró az átigazolási keret.

gabber_saviola
igen volt hatása, az elsõ pár napban mindenki visszavett a fiatalos lendületbõl (pár napra)

zaki
Gáborkám, és szerinted az alatt az 1 hét alatt mi változott?

bannert ne csodálkozz, hogy mindenki leszarja, újoncok nagy része még azt sem tudja, hogy a faq-ot mivel isszák...

asfa
mondom nem sértõdök be csak kiscit zavaró hogy engem egybõl "elkapsz" meg akár Zakit de másoknál sokszor észre se veszed vagy nem akarod!ez ellen annyittok tenni hogy nem jövök ide maximum!!sokat nem vesztetek!

gabber_saviola
az hót ziher, hogy a következõ efemes topikot nem én nyitom és nem leszek házigazda

huhh gyerekek megfogatm az istenlábát:

hehe 😄

naszal azvan,hogy megis kerestek,81milliot adnának átigra!!!!

elmentettem egy másik fileba és majd fojtatom ha meguntam börminyot 😉

gabber_saviola
nem besértõdni kell, hanme tenni ellene...hátat fordítani a legkönnyebb

gabber_saviola
Zakikám 1 hete leírtam hogy nincs off és spam......erre eltelt 1 hét és leszarta mindenki a bannert MAGASRÓL

zaki

ehh, szezont elég lájtosan kezdte, 17 meccsen lõtt 4 gólt, mióta viszont azt a 4est lõtte az evertonnak, pazar<#wow2>

asfa
tisztelem!de ezt ugy mondtad mintha végig offolnám vagy offolnánk a topikot!de ha gondolod nem sértõdök be csak szolj és akkor nem jövök és akkor nincs flém!

zaki
na neeeee, nem most kellett volna észbe kapnod, hanem mikor elkezdõdtek ezek a köszöngetések, és hadd ne soroljam...

gabber_saviola
tisztelitek ti valamennyire is a házigazdaságomat?

ott van , hogy nincs off és spam....elég volt látni a mai termést amit visszaolvasáskor láttam

asfa
nem én votam!Gábor törölt gondolom!én nemtok!

zaki

zaki
most miért vontad vissza cimbora, elég hülyén néz ki most az üzenetem 😄DDDD