Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Soma a topikotplz ne töröltesd kell egy kis idõ és eltûnnek a ....k.
Nekem pl nagyon bejön a közvetlen képfeltöltés, nem is értem miért szenvednek egyesek békás feltöltéssel, stb. Max respect annak aki megcsinálta.
Na megyek tolom kicsit a Honvédot, bár Samp után van egy kis különbség 😊
GanXstaZolee#2709
on
Newcastle 21 meccs 2. hely 44 pont. legtöbb rúgott gól. Még így peccs nélkül is jól megy,csak pl arsenalt képtelen vagyok legyõzni annak ellenére, hogy õk csak 7. helyen vannak, és nagyon szarul megy nekik. Mu-t 1-0ra lenyomtam 9 emberrel😊na az vicces meccs volt 3 gólom nem adták meg!a tegnapi napot mindenki felejtse elszerintem. biztos front volt😊elnézést mindenkitõl. kinek nem inge, ne vegye magára!😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Idõvel kezdett összeállni a csapat már kezdtek jönni a gyõzelmek újra a legkevesebb kapott gól...stb jó dolgok.Aztán egyszer csak játszottam az utolsóval és 3:0-ról 3:3 lett a meccs mondom magamban tipikus FM jelenség nembaj erre köv. mecs az utolsó elöttivel 2:0-ról 3:3 és örültem hogy kitudtam egyenlíteni.Aztán jött a rangadó idegenben MU-Pool 6:3!!!!! és sokkal több helyzetem volt.Nem mellesleg az elöbb említett gyenge csapatoknak is kb 3kapura menõlõvésük volt aztán jött most a Wigan otthon nekem 18kapuralövés nekik 3 a meccs 3:3 és a Mu kivételével az összes meccs otthon volt.Na most ezzel mitcsináljak??😞(( Enyeama-t cseréljem vagy az edzés rossz vagy mi? Mert hogy 4meccs alatt meg 3szoroztam a kapott góljaim számát azért az nem valami fényes😞( Valami ötletetek nincsen???
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
\"Never say never!\" W Churchill
www.smart-bus.hu
és az én kis házi kedvencem aki minden egyes fontot megért:
+ még deschacht v hangeland érkezik, vmint julio cesar a botafogo-ból és lehet de nem vszínû mivel elfogják vinni elõlem diego tardelli a sao paulo-ból és lehet érkezik egy csatár csillag: jermaine defoe 😊
www.smart-bus.hu
Witschge esetleg még? 2M forint körül van, Újpestbe simán jött.
Torma Gábor
Egressy Gábor Vincze Ottó Herczeg Miklós
Lipcse Péter Bojan Lazics
Mátyus Miklós Gyepes Gábor Dragóner Attila Nagy József
Wojciech Zarzycki
Kapust még néznem kell, de asszem a csapattal nem lehet gond a feljutás! 😊)
www.smart-bus.hu
amúgy szezon eddigi legjobb meccse:
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
igen, Dzsudzsák abszólutte stabil! Amikor megvettem a szurkoló a lehetõ legnagyobb mértékben elégedettek voltak 😊 Van Deer Varrt meg lesérült, de hamarosan meggyógyul Õ is stabil kezdõ. Jobb oldalra kerestetek éppen védõt 😊
Dzsudzsák stabil kezdõ?
namindegy, egyik U19es játékosom, szerintem lehet belõle valami 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
http://img457.imageshack.us/my.php?image=tabellasz8.jpg
http://img457.imageshack.us/my.php?image=meccsekyp0.jpg
http://img115.imageshack.us/my.php?image=keretxc1.jpg
Hát sajnálom... Ez az imageshack nekem nem megy, kepfeltoltes.hu -t nem engedi...
Tabella 13 forduló elteltével. :
Meccseim, pont befért mind 😊 Volt egy tartalékok elleni meccs is, hogy miért nem tudom 😄 ( elég idegesítõ, hogy az összes nagy csapat ellen idegenben játszok... A Chelsea ellen is idegenben fogok 😞 ) :
És végül a keret... nem volt nagy bevásárlás. Felállásom gyakran változik 😄 :
Majd még jelentkezem 😊
Õt is egy játékosfigyelõm találta. *Határozottan* jobbak a scout-ok, mint a '07-ben voltak. Aki felfigyelt rá, mondta is, hogy jó vásár lenne, biztosan keveset kérnek érte, és nem kell neki magas fizetés sem, mindenképpen igazoljam le.
2, jóindulattal 3 ember próbált szót érteni a rengeteg sötéttel.
viszont azt nem fogjátok megérni hogy leteszek a hg jogról.
Ha legközelebb 30nál több szemetet látok a topikot töröltetni fogom, és mindenki járhatja a saját útját.
Ezt lehet nyugodtan vérkomolyan venni.
Sikerült totális módon elbasznotok a szép napomat, mégegyszer nem fogjátok megtenni szarházi kis semmirekellõk.<--IGEN! EGÉSZEN NYUGODTAN MAGADRA VEHETED
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ligakupa elõdöntõ, odavágó otthon 1-1
Visszavágó félidõben 4-1-re vezetünk, Pool kiegyenlít, hosszabítás. Hosszabításban 3 gól, fantasztikus... 😊
Képekben:
Statisztika (elég nyíltsisakos meccs volt)

Erre nem visszaolvaol , hanem vitázol....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hidd el, én is voltam kezdõ, és én is voltam úgy, hogy elõször írtam bele a focis topikba, de engem mégsem cseszett le senki, pedig én sem voltam FM géniusz, és most sem vagyok. Én anno napokig olvastam a fórumot, mielõtt hozzászóltam volna, és addigra elég sok mindent tudtam a játékról.
Azt sem hiszem, hogyha bejön ide egy kezdõ, akkor az elsõ kérdésére leüvölti bárki is a haját a fejérõl.
Mezpackról eddig szó sem volt, én sem írtam róla, csak az unalomig ismételgetett kérdésekrõl volt szó, mást ne keverjünk bele.
A FAQ kérdésben igazad van, valóban még a 2006-hoz készült, és azóta sem foglalkozott vele senki sem.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
FAQ SORTI !OFF TOPIC! FM FANSITE
(katt)
VVV - Heracles 2-2, Amrabat kezdett egy bõdületes 25 méteressel.
VVV - Utrecht 0-3, közünk nem volt a meccshez. 😞
VVV - Excelsior 2-1, na vajon ki lõtte az elsõt? 😉
Most nemzetközi meccsek miatt majdnem két hét szünet jön, én is pihizek egy kicsit, majd holnap folytatom. A 9. helyen állunk 9 meccs után, de a liga teljesen össze van kavarodva az átrakott meccsek miatt, az Ajax pl. még csak 5-nél tart, a NAC meg már 10-nél, szóval a helyezés nem mérvadó, reálisan kb. 2-3 hellyel hátrébb vagyok.
Ahogy észrevettem, a meccsek sokkal valósághûbbek lettek. Ami bemegy, az többnyire simán az, mert pl. védõ hibázik és meglépnek mellette, és a kapus már nem tud hárítani. Potyaízû gól egy volt, az is kapushiba miatt, Wintjens néha borzalmasakat tud rúgni. 😊 Arra érdemes figyelni, hogy a letámadást az ellenfél is jól csinálja! De nem csalás-ízû a dolog, teljesen reális, elõfordul, hogy oda-vissza kicselezik magukat a játékosok.
Végre a cserénél is megjegyzi a pitch ablak lecsukott állapotát mérkõzések után is. A split view-nél is megõrzi a korábbi beállításokat, nem mászik össze-vissza.
mindnki érti minden oldalról mi a veker, nem kell széttúrni jobban a fõtopicot.
KÉRLEK!!! gyere offba
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.