121242
Football Manager
-
#120724 Nem tudok mit mondani...a meccshez alapjában közük nem volt, lekontráztak 4-5x, abból 4 gólt.Grat a védelmemnek, nagyszerű.Énmeg szétlőhettem a kaput,kapusukat, semmi...
-
#120723 a játékosaidat rendesen rotálod?mert én általában a "gyengébb" csapatok ellen inkább a cseréket játszatom..meg főleg így, h mondod, h most volt meccsed az Arsenal meg a Manu ellen..ilyenek meccsek után azért rendesen lefáradhatnak -
#120722 Baszódjon meg ez a tetves játék... azután hogy szép játékkal 2-2-t játszunk Londonban az Arsenal ellen, majd megverjük a már említett módon 3-0-ra simán a ManU-t, SZOKÁS SZERINT egy csicska birmingham lefocizik minket a pályáról...................... MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?! -
#120721 igen-igen:)én is megvettem nyáron, és mivel vaart lesérült a szezon előtt, így ő játszott pár meccsen:)de igen jól tolta..pedig még nem volt 18..amugy nálad is azt írja a personalba, h ő lesz a következő Seedorf? -
#120720 Wijnaldum:P nálam már nem a tartalékban tolja :)
Guzmant nem szándékozom eladni, de hihetetlen nehéz lesz megtartani, főleg most majd nyáron... -
#120719 georginio wijnaldum -
#120718 Na sikerült elhoznom Van der Vaartot 17milláért, eddig 5 bajnoki 4 győzelem egy döntetlen, Berbatov - Bent csatársor szuper :P Huszti is nagyon jól játszik, és Kewell is, az igazolások jól sikerültek :) Csak Routledget nem tudtam eladni :\ -
#120717 ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Megvan az eddigi legnagyobb sikerem a 08-ban... és nem csak az eredmény miatt, de úgy érzem ahogy néztem a meccset semmit nem tudtak velem kezdeni! Végre azt csinálták és úgy ahogy én azt elképzeltem és köze nem volt a Manunak a meccshez!
3-0 lett úgy hogy a 4-4-2-ről áttértem egy 4-1-4-1-re szélen támadás középen mind a 3 labdaszerző Sissoko, Alonso és Mascherano is... Semmit nem tudott csinálni a kisköcsög!!!! :) -
#120716 azért ez nagyon jó eredmény az idei Feyenoorddal:)azt a de guzman csókát meg nehogy elengedd valahova..meg én most vettem meg a feyenoord u18-ából egy bizonyos georginio 'vkit':Dbocs h nem tudom a nevét, csak most nem otthon vagyok..a scoutom találta, és asszem 6csillagosnak értékeli:)majd nézz rá -
#120715 Tegnap befejeztem a szezont.Utolsó forduló, Excelsior ROtterdamhoz mentem(fiókcsapatom:D), 3:2-re vezettem, az Ajax - Breda pedig 1:1-re állt, ezek szerint én lettem volna a 2. ! Erre Huntelaar a 87.percben rúgja a győztesgólt az Ajaxnak, ami pedig azt jelentette, hogyx tök8 h én mit játszok, így is úgy is ők a 2.ok. Erre játszhatók osztályzót az Alkamaarral -akiket 15-16 ponttal megvertem- hogy ki is induljon a BL-ben...nagyszerű! -
#120714 Srácok a 07 magyarosítása jó a 08 hoz???? -
zsilike #120713 07es tudtommal!events ne!!!!!!!!!!/valaki csinálhatott volna mostanra 1 eventset!tudnám meg csináltam volna,pár mondat+ba,ennyi -
#120712 Hy van már magyarosítás? -
zsilike #120711 ja és egy kérdés:nem szoktam specko utasitást adni az ellenfélre(külön lezárás...)fontos egyáltalán?ti szoktatok?/ja elözöhöz skin fontokat is tartalmaz_homemade) -
zsilike #120710 ha kell egy jo skin valakinek,ugy h lbada ikonok...minden super !privibe irjon email cimet és csatolom.(ha nem tul nagy file)'megprobálom!sorry off -
zsilike #120709 uj skint csináltam,nem tudom feltölteni,nem vk VIP és 20 kbytet enged!gáz mert 1es lesz a minöség.vip hogy lehetek? -
#120708 Nah itt a másik dolog amit nem értek... Adott a Liverem 4. helyen állunk a bajnokságban és megyünk a Wiganhoz akik a 17-18. helyen tanyáznak... szépen normálon kezdünk 4-4-2 ezek meg wígan lefociznak minket... félidőben gondoltam váltok 4-1-2-2-1 és széleken támadás... kicsit lassabb támadás felépítés de semmi változás.... tököm tele... bármit csinálok csak jönnek előre ezek a kis senkiházi csapatok is... ez is nevetséges szerintem hogy attól mert idegenben vagyok még nem kéne ennyire szarabbnak is lenni... -
Neoncsoves #120707 ezt nem értem... Debrecennel vagyok, és valami kis mezei szláv csapat megvert >.> 2-0... beállítok 6 embert hátra, többi közép, és 1 elöl... na! 5 percig nincs gól... mondom oké. aztán hirtelen eljátssza az ellenfél védője a rambot és előresprintel majd kb 50m-ről bevágja a gólt... a másik meg az hogy állandóan lesprintelik az embereim -.-' -
#120706 Helló! Valaki nem tudja mire várható a magyarosítás a 08 hoz??? -
Grusi #120705 Tök jó ez az új peccs, nem lehet vele kikapni... Ez már a másik véglet... -
cain #120704 huh, de szépen ragzom a finnugrot! :D -
cain #120703 most rúgott olyan gólt a kovács józsi (újpest), hogy a hajamat téptem. bal oldalról rúgtam szögletet, az örge mellre vette a zotenhatos vonalánál, elgyalogolt vele az enyémig, és beverte a rövidbe. 11 játékosom nézte végig az első sorból. a kapus el se mozdult a 11espontról, és a bekkjeim sem közeledtek felé, csak hátráltak (patch fennvan). aztán kaptam még egyet, szögletből, 0-2 volt oda. aztán beindult a henger, és 5-2vel "simán" otthon maradt a 3 pont. \o/ -
#120702 Mocsokul türelmes vagyok :)
De amikor állandóan eljátssza ezt és mindig kis csöcsnokedli csapatok ellen akkor az elég idegesítő.............. grrrrrrr :)
De nem adom fel nem szokásom :) -
cain #120701 türelem, ifjú padavan. =) -
#120700 Nah nekem megint kicsit kezd elegem lenni az ellenfél szuperkapusaival és a 30-ról egyet lövő de azt beszívó Reinákból.... -
#120699 hello!grat mindenkinek!mik az alapkövetelményei az fm 08 nak?mert én akárhonnan töltöm le,nem megy...azt irja ki h nem megfelelö adatok vannak a gépemben
512 ram,2500 gh proci,128mb grafikus kárty- - ezek vannak sztem ezzel mennie kellene -
#120698 ÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
Mekkora istenkirály vagy!!!
Nagyon szépen köszönöm!!! -
#120697 Egy jó guide gyűjtemény '08-hoz, én is most olvasom. :)
-
#120696 Eh! Ha van valami amit soha nem szerettem az FM-be akkor az pontosan ez... hogy mindenkinek van egy véleménye hogy mi mire való, mire hogyan reagálnak a játékosok stb... nincs egy normális leírás, egy guide hogy valamit, hogyan kell használni... mindenki a saját véleményét gondolja jónak :)
Olvasgattam már nagyon sok mindent ilyen guide féléket is de mindenhol mást mondanak... hogy mást ne említsek a mentalityről is megoszlanak a vélemények... egyik azt mondja hogy pozíciót befolyásol, hogy ki hol álljon, a másik azt hogy ki mennyit megy előre stb... :)
Érdekes és ugyanakkor bosszantó dolog... de azért eddig még minden felidegesítés után újra betöltöttem a játékot szal no para :) -
#120695 No, itt van:
"Width: (Narrow, Normal or Wide) This can depend on what formation you are playing. If you have wingers on then set this to wide so that they are well used. However, if you are using a more linear formation setting this to Narrow may be the better option."
Tehát én tudtam rosszul, sorry.
-
#120694 Én úgy tudom, a védelemre vonatkozik, de majd utánanézek.
-
#120693 lehet h hülyeség, de sztem onatkozik arra is h mennyire huzzák szét az embereket, a támadóid. tehát h a szélső középpályásaid szélen vonal mellett felfutnak, attol függ hogy van beállítva h mennyi labdát kap, vagy csak széthuzzák a védelmet, és a csatárok betörnek középen, vagy a széleket játszák meg, és ott törnek be középen várva a labdát...
leheth hülyeség -
#120692 OH köszi!
A szélsőimre, támadásban nem vonatkozik? Monnyuk én nem látok különbséget mert Babel és Benayoun állandóan a vonal mellett rohangál ami nem baj :) -
#120691 A szélesség (angolban: width) a védelmi vonal felépítését szabályozza. Minél szélesebb, a védők annál szellősebben helyezkednek el, így lefogják a szárnyakat, viszont középen a gyors csatárok könnyebben előretörnek. Ha keskenyre veszed, a védők szorosabban állnak és csatárokat jobban őrlik, viszont a széleken könnyebben mögéjük lehet kerülni.
A jó beállítás függ a védőid számától, a DMC szerepétől, stb. Általában 4-4-2-nél a normál a... normál. :)
-
#120690 Sziasztok Managerek! :)
Kérném a segítségeketek, nektek akik pöttyet jobban benne vagytok ebben mint én... Annyi mindent olvastam már szeretnék kis iránymutatást kapni...
A csapat infoknál a szélesség mit jelent? Mert én állítgatom de nem látom hogy bármi is változna? Szóval azt hogyan érdemes használni? Tudnátok ebben segíteni egy kicsit?
Előre is köszi! -
zsilike #120689 Na,megoldottam a labdacserét:felraksz 1 skint,graphic mappába csináld a pitchet,ahol a background mappa már megvan,mellé másold,abban meg balls...+ikonok müködnek!3d players ok!komplett 07es témáim müködnek,nincs végre gomfociember...... -
#120688 Jo reggelt es grat mindenkinek. Ugylatom lesz mit visszaolvasnom -
#120687 Nem tom' mit vannak úgy oda Dzsudzsák 500 milliójával, hozzám 300 millióért is eljött a Leeds-be. ;) Teszteltem a dolgot, nem futtatom végig a csapatot, csak megnéztem, milyenek, mit lehet belőlük kihozni, és ha már úgyis csak próba, rákérdeztem a Debrecennél, ideadják-e. Adták. :) Persze rögtön 43 ezres fizetést, meg iszonyatos bónuszokat akart, de kiegyeztünk 30k-ban, csökkentett bónuszokkal. :)
-
zsilike #120686 jo ez a félpeccs milannal 7böl7 win! -
tomato33 #120685 odaköltözöl vagy mi?