Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Vki egy NOCD crack linket privibe plz vayg pathc ezt megoldja?
6.02es patch-vel volt kis práblemem. elsõ idényem után a barcat teleküldték argentin ifistákkal (egy darab spanyol - vagyishát katalán - ifi nem lett a csapatban). tudja vki, hogy az új patch megoldja-e ezt a práblemet?
kicsit más. eddig a emulációt használtam és ugy ment a játék, mostmár igy nem akar.. vmi 5let esetleg?
Amúgy amikor én az elsõ idényemet kezdtem az elsõ manager játékommal mindig nagy csapatot választottam, mert ott van pénz könnyebben bele lehet jönni a játékba, ha konkrétan csak a csapatra kell figyelned.
Amúgy meg sok sikert!!!A segítséget meg köszönöm mégegyszer!
Most tezsem fel FM2006ot aztán látom jó ks közösség van itt gondolom bemutatkozok!
Csapatról gõzöm nincs ki leszek keresek mvi jó kis hátteret default.jpg-nek azt beteszem aztán véleménynyilvánítás jöhet.
Még nem toltam elõtte ien játékkal szal poénos lesz !
Sajnos nem sikerûlt ezt a háttér gondot megoldani.Letõltöttem, amit belinkeltél, kicsomagoltam az egészet a data/graphics/pictures/backgrounds-ba, de semmi.Biztos, hogy én rontottam el vmit,rásadásl ettõl fogva a játékosok neve alatt nem a nemzetiségük és a posztszerepel, hanem vmi számsor.
A másik kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék képeket belinkelni ide a játékból?
Jól indul 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
fõleg ha kisebb csapatal van az ember...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
thx! én az elõdöntõig meneteltem a blben, majdnem be is jutottam a döntõbe, itthon 0-0-t játszottam a barcával, idegenben meg 3-2-re kaptam ki 😞
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Grat a meccseidhez és a játékoshoz!Sajna képet nem tudok belinkelni ide, de a legnagyobb sikerem a MU 5-1es legyõzése volt a Bl csoportkõrben.
töltsd ezt le plezt (ebben vannak az ajax meg a holland csapatok képei)
aztán másold be az egészet a data/graphics/pictures/backgrounds-ba (csinálj egy ilyen könyvtárat)
beállításoknál pipáld be a hátterek mutatását!
vagy ahogy asfa mondta