Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Help!

Elbasztam a nylevet mert cseh lett😄
Valaki mondja mrá emg h beállításoknál hol mi haynadik fülbe kell bvisszaállítani !

Gondatlanság-----Ezt hogy érted?
Kapkodás-----Ezt se nagyon értem
Dyenge pléják----- Jó játékosaim vannak, ezért is vagyok gondolom a favorit a bajnokság megynyeréséhez...
Rossz taktika---- az lehet, bár mindent kipróbáltam már
megnézem
BlueMaster
Az tényleg gáz... Hány fordulót mentél?

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
Jesszus az fertõzõ azt hittem csak nálad van.... Lehet, hogy elkaptam ezért estem ki az intertotóban....

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

De nekem ez megy már egész szezonban... Igy kifognak rugni.... Legjobb eredményem eddig a döntetlen...
McFrost
<#wave><#wink><#wave>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
F.A.Q.: McFrost effektus

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BlueMaster
Néha én sem tudom miért kapnak ki aranylábúim, de ezt már pár billentyûzet bánta... Pedig az biztos nem tehet róla...

Valaki nemtudja a kérdésemre a választ?
BlueMaster
Hali mindenkinek újra van netem! <#eljen>

Sziasztok!

Tuti én rontok el valamit, de az miért van hogy sorra bukok el olyan meccseket, mellyeknél én vagyok a favorit?

A válaszokat elõre is köszönöm.
McFrost
jól megy a Kátányia szekere😊

Tono34
Sajna Kezman lesérült, de legalább "csak" 2 hétre.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
A Milan döntetlent játszott, így ezzel a gyõzelemmel feljöttünk a 2. helyre.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

asfa
grat<#worship><#worship>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Mi van blokkolva van az oldal?
McFrost
<#eljen><#worship><#taps>

Tono34
Ez se semmi meccs volt. Ráadásul tartalékos védelemmel.

helló

szerintem alkalmazhatnád a szoros emberfogást is kemény védekezéssel mert akkor nincs területük passzolgatni!nekem általában ha jó emberfogók a védõk én berakom õket emberfogásra egy vkp zónázni középpályát szintén zónázni!vagy mondjuk a két szélsõ védõd is lehet zóna védekezõ!a védõ sort hagyd normálon mert ha beállsz akkor magadra húzod az ellent!persze ha kontrára játszol akkor ez okés csak akkor nagyon jó védõk kellenek és két vkp inkább!szóval próbálkozz és használj rövid passzokat!kontránál hosszút!Hajrá!ja és ne akarj elsõ évben bajnok lenni a livronoval elsõ10be kerülni is szép eredmény!
zaki
köszi, Bye<#wave>

QuentinT
Minden jót!

sza23
nekem mennem kell további jó játékot mindenkinek!Sziasztok!

sza23
Sajnos már tényleg 33 éves, most én is a méltó utódon gondolkodom, de sztem saját neveléssel fogom pótolni.

zaki
Linderberghet eladtam idén nyáron, már nem fiatal. Maxvell a tavalyi szezont végigjátszotta, szinte nem is volt sérült. Richarlysont vettem meg Liderbergh helyére, nagyon zsír pléja, és sokoldalú <#eljen>

asfa
oks!hali

sza23
sajna nem!Nem tom mi a baj!A játékban print screen, aztán a paintbe ctrl+v és semmi.De vmi gond lehet, mert a hátteret sem sikerûlt beállítanom, pedig ott meg azt és úgy csináltam, mint ahogy a zaki mondta.Na mindegy talán majd holnap.Most mennem kell szolgálni és védeni!Azért Thx!
Ja és Zaki köszi a képet!Lindenbergh nem kerettag,nekem nagyon bevált bal védõként.

QuentinT
Légy szíves mutasss egy képet a csapat taktikai beállításáról! Ahogy néztem azokat amiket írtál a következõk jöttek le: - a sok távoli lövésbõl kapott gólra válasz lehet a védelem feltolása, hogy az ellenfél ne a kapud elõtt adogasson, illetve a csapat bizonyos szinten játszon letámadást; - a Milan elleni eredmény alapján úgy látom, hogy lekontráztak benneteket - a középsõ védõk egyéni beállítása legyen nagyon védekezõ mentalitású, és a szélsõ védõk felfutásait is korlátozd le, mert az õ helyükön könnyen tud támadást vezetni az ellenfél; Na valahogy így kellene választ adni a pályán történõ dolgokra... És ezt aztán lehet variálgatni.... Angol nyelvû honlapon olvastam olyat, hogy az illetõ a felkészülési meccseket valóban felkészülésre használja, tehát végignézi az egész meccset és az ott látottak alapján finomít a taktikáján, illetve változtat a felálláson. Bocsánat, hogy kissé hosszú lett a hozzászólásom!

dartonita
szia.velkam es soksikert!

zaki
hogyne, parancsolj

asfa
szép grat!<#worship><#worship>
sikerült sza?

Azz szép! <#eljen><#taps>

zaki

hát ezeket kivégeztük 😄

a második kérdés nem aktuális, csak bamba voltam 😊
DONGUBA
Vigyazzatok gabberral nagyon kemeny😊)))Szigoru de igazsagtalan!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

saviola83
Az miért van hogy 4 játékosnak állítom be hogy szögletnél maradjon hátul erre shevcsenkot egy az egyben a védõm kimegy rá és egyszer csak megáll.

andrijcar
Pozzi és Bloudek szerzõdése 6 hónap múlva lejár. Mind a kettõt sikerült elcsábítani. Nyártól a Venezia játékosai 😊))

Forza Milan!

<3 zaki

sza23
Köszi zaki!Esteleg be tudnál tenni egy képet a keretedrõl?

sza23
Privi ment!

saviola83
Lenne egy kérdésem valamirõl ami nagyon idegesít.Pattog a labda magasan a kapum felé vagyis az alapvonal felé.szalad érte a játékosom közelében sehol semmi ellenfél erre kirúgja szögletre vagy felrógja a magsba és õ meg elindul a másik kapu felé.Na ez micsoda?

zaki
http://gbw.seedhost.com/files/FootballManager2006v6.0.2ProperWorkingNoCDFixedexeAll.rar

andrijcar
Na a Mlantól simán ki lehet kapni 😊))))))

Forza Milan!

saviola83
Ahelyett hogy én beszélnék beszéljen a kép.

zaki
legyél az ajaxxal, nincs azzal semmi baj, hogy többen uazt a csapatot irányítjuk

andrijcar
Igen én írtam sms-t a sport1-re Bocs a off-ért

Forza Milan!

sza23
huups!Kár, mert nekm az Ajax a No1!Este szoliban leszek, 12 óra alatt lesz idõm másik csapaton gondolkodni.

Tono34

franc0
Atletico-val csak az lehet aki 1. évben bajnok tud lenni <#smile>

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014