Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elbasztam a nylevet mert cseh lett😄
Valaki mondja mrá emg h beállításoknál hol mi haynadik fülbe kell bvisszaállítani !
Kapkodás-----Ezt se nagyon értem
Dyenge pléják----- Jó játékosaim vannak, ezért is vagyok gondolom a favorit a bajnokság megynyeréséhez...
Rossz taktika---- az lehet, bár mindent kipróbáltam már
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tuti én rontok el valamit, de az miért van hogy sorra bukok el olyan meccseket, mellyeknél én vagyok a favorit?
A válaszokat elõre is köszönöm.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

szerintem alkalmazhatnád a szoros emberfogást is kemény védekezéssel mert akkor nincs területük passzolgatni!nekem általában ha jó emberfogók a védõk én berakom õket emberfogásra egy vkp zónázni középpályát szintén zónázni!vagy mondjuk a két szélsõ védõd is lehet zóna védekezõ!a védõ sort hagyd normálon mert ha beállsz akkor magadra húzod az ellent!persze ha kontrára játszol akkor ez okés csak akkor nagyon jó védõk kellenek és két vkp inkább!szóval próbálkozz és használj rövid passzokat!kontránál hosszút!Hajrá!ja és ne akarj elsõ évben bajnok lenni a livronoval elsõ10be kerülni is szép eredmény!
Ja és Zaki köszi a képet!Lindenbergh nem kerettag,nekem nagyon bevált bal védõként.
sikerült sza?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Forza Milan!