Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Mirante. A Juvénál van, kb. 1,5-2 millióért el tudod hozni, nálam még a Palermoban év kapusa lett, a Fulhamnél is alapemberem volt.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
szép napot! Én csatlakozom hozzád 😄

olympus
akkor nem mindenki kap 2 év alatt... ez kavart be

Divatcsapatok OLÉ!

kraawz
Ugyanezt írtam. Akik már ott vannak alapból,nem kapnak,csak akit igazolsz. Kis bug lehet sztem:S

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
😮

robotnyk
2 év után kaptak nálam is sokan, fõleg brazilok, argentínok, de pl Diarranak még a 9dik évben sincs.
drucker
Egy kis pénz... XD

kraawz
jó pedig ígyvan. Ha eddig 2 FM sorozat alatt nem toltam le 20 évet spanyolban,akkor egyet sem -.-

Annyi van,hogy az alapból ott levõ játékosok nem kapnak spanyol nemzetiséget :S Mondjuk Milosevic , Nekounam 2+ éve ott játszottak,és nem kaptak. Leigazoltam Sosat , Guardadot napra pontosan 2 év volt.

XY gained spanish nationality for living in spain for two years. Ezt írja ...

olympus
az biztos, hogy nem igaz... mert a belgáknál ill. lengyelbe kapod meg 3 év alatt és az a leggyorsabb...

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
én itt leszek este 6 ig...😊)))

Divatcsapatok OLÉ!

kraawz
akkor még ittvagy élsz 😄

jó gammát,én is haladgatok szépen dortmunddal.

soma22
ilyenben nincs.
csak a másnaposan, vagy még aznaposan(portricoi rum hajnal 4kor még a számra volt gyogyulva, 9kor melo) 12 óra meló, utána egész nap strand. apro modon aludtam be a strandon😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kraawz
Ha nem alszok el gép elõtt, 4 óráig boldogítalak 😄

Valakinek van tapasztalata,ha másnaposan 4 órát dolgozol majd tûzõ napon,holnap milyen állapot várható ?

soma22
Szépjóreggelt managerek!

Úgy este 9ig itt leszek és tolom a gammát, szóval társakat keresek😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kraawz
😄DDDDDDDDDDDDDD

kraawz
azigen nagygrat 😮

Digarddal ill. Romariccal próbálj hosszabbítani minél hamarabb.

kraawz
téged is javítalak,spanyolban 2,azaz KETTÕ év,mire spanyol állampolgárságot kap!

kraawz
szia benkubu 😊

sideris
Léptem aludni, jóéjt és jó FM-ezést a baglyoknak 😊

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

miki36
<#worship><#worship><#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

szabocsaba1983
Nekem pénzért még nemigen vittek senkit kölcsönbe, próbáltam, de spanyolországból senki nem jelentkezett érte.
Eladom õt, meg Hugo-t, és a kettõ árából vaszek valakit, aki már most játszhat!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

sideris
Ha van rá vevõ? Esetleg kölcsön spanyolba jó pénzért?? Az is egy jó megoldás lenne, pereg az idõ, és jáccik is, nem? lehet igy is pénzt szerezni belõle...

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

szabocsaba1983
Akkor szerintem Jo-t eladom 12m fontért.... 7.5-ért vettem

sideris
jah, sajna, folyamatosan kell hogy nálad legyen 4 évet Spanyoloban, mert az olaszoknál pedig 5 év kell az állampolgársághoz :S
Jóéjt alvóknak!

Tojesz
Megszakadt a 6meccses gyõzelmi sorozat, Leverkusen elkalapált 2-1re.
Megyek is aludni, jó éjt!

szabocsaba1983
És ha közben elmegy kölcsönbe olaszországba?
Megszakad a 4-év, és buktam?

Tojesz
Kloseval nem tudom mi legyen, nem játszik valami jól, ha nem szedi magát össze most a második félévben, túladok rajta jó pénzért mint a valóságban

olympus
self alrege velük tolja...

Divatcsapatok OLÉ!

sideris
Tojesz, képedbõl tökéletesen kitûnik az amit probáltam leirni kisebb nagyobb sikerrel, BVB jó, közép csapat, pénz télleg szinte semmi...hajré Theo! Grat Tojesz, jól nyomod!

gilgames00
FM2008 ,info....

GTheo
Kösziszépen, Dortmund lett a választásom, csak 150 milla kölcsön :||||
Vmiért a Dortmund kerete szimpi, werderrel 06ban voltam már, bayern erõs, hamburg nem szimpi gameben...:S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Tojesz
Itt a tabella a 20. forduló után, erõviszonyokat lenézheted😊

GTheo
Werder "túl" könnyû, nem nagyképûségbõl, de kisebb csapattal akarok kezdeni...Dortmund jó lesz, pénz nincs, majd szerzek 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Tojesz
Én Werderrel játszok, mindjárt rakok is be vmi képet
A középpálya alapból rohadt erõs Borowski(bal szélsõ) - Diego(irányító) - Frings(jobb szélsõ), van 2 aránylag jó vkp is. A védelem is erõs Naldo meg Mertesacker 2 190 körüli betonbiztos fal...😄
A csatároknál meg ott van Klose (nálam nem remekel<#szomoru1>), meg Almeida kölcsönbe, aki nálam olyan jó h. fél év után muszáj volt megvásárolnom.
A csapat viszonylag magas, fejesgólok garantáltak

sideris
Hella Ellinas 2. 😊 Jó a Werder, lehetsz simán bajnok, nekem ment ( totál nem nagyképûség!!) Dortmund kicsit nehezebb, Stuttgart a 2. legnehezebb sztem, csak amit eddig tapasztaltam!
Csabi: 4 évet kell folyamatosan Spanyoloban lennie, utána kapja meg, olasz 5 év, Belga 3....

GTheo
Csõcsõ másik görög ^^ (siderisnek 😄)

Gondolkozok h kezdek német bajnokságban, werder esetleg, stuttgart vagy talán dortmund, fradit picit unom, fõleg h téliszünet van 😄
Valakinek vmeik csapattal kezdett már? Vélemény?

#113815: Papizanszkij nagyon tuti, nálam Lipcseit kiszorította már, én elõttem megvette a Gyõr, onnan csak fél milla ajróért tudtam elhozni .... Dudás meg 1,5-2 év után el akar menni :S

szabocsaba1983
Ez az állampolgárság megadása biztosan leszabályzott dolog?
Csak azért, mert a harmadik szezonom kezdõdik, és aki az elején noneu-s volt, most is az😞
Azt mondtátok itt lejjebb, hogy spanyolhonban biztosan 2 év alatt megadják.

sideris
Nyomjad Csabi, hajrááá, nemsokára tolok sztem képet, csak megvárom januárt, és probálok igazolni...

szabocsaba1983
Neked is nagy ÜDV, és hajrá Lazio!

Fabio Capello
igenigen már látom 😄

szabocsaba1983
Mondom én, új taktik 😊 (csak edzõmeccs)

sideris
Az jó, érdekes bajnokság, 4 nagyágyúval 😛 Én:#113828

Fabio Capello
én most benficával tolom. és te?

sideris
Szevaa Capello Úr 😊 Köszi az üdvözlést, jól esik 😊 Nyomja valaki? 😛

Fabio Capello
üdv rég nem látott mester 😊

3 közül viera ne ! modok egy jo pleját WANG DALEI , öt is nézd meg

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

0202milan
sztetek viera ,enke vagy wiedenfeler jöjjön kapuba??ezekra van pénzem

FORZA MILAN!!

siederhird
Hy all!
De rég jártam erre.Gratulálni szeretnék mindenkinek az elért eredményekhez<#worship><#worship> Remélem azt a hozzászólást amit most írok soma nem fogja off miatt törölni. Az fmhungary-n indul egy nagyon jó kezdeményezés. Létre akarnak hozni egy creator team-t ami magyar kiegészítõket csinálna a Football Managerhez és Fifa Managerhez. (Pl.: skin) Ha vki ért a grafikai dolgokhoz és van kedve hozzá az kérem jelentkezzen nálam egy privát üzenettel és akkor mebeszéljük a dolgot. Ami fontos, hogy az illetõnek legyen legalább egy sajátkészítésü kiegészítése. Bocsi a hosszú hozzászólásért. Ezt azért nem az offtopikba írtam mert itt több ember olvashatja el remélem nem baj. Mindenkinek jó FM-t

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

sideris
Jó éjt, majd tolom kicsit késõbb, bõven leszek sztem, Milan: Storari végszükség, mert nincs pénzem, de elég jó ahhoz képest, ellenem mindig is jó volt.. 😊

0202milan
storari jó nálad?

FORZA MILAN!!