Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Annyi van,hogy az alapból ott levõ játékosok nem kapnak spanyol nemzetiséget :S Mondjuk Milosevic , Nekounam 2+ éve ott játszottak,és nem kaptak. Leigazoltam Sosat , Guardadot napra pontosan 2 év volt.
XY gained spanish nationality for living in spain for two years. Ezt írja ...
Divatcsapatok OLÉ!
jó gammát,én is haladgatok szépen dortmunddal.
csak a másnaposan, vagy még aznaposan(portricoi rum hajnal 4kor még a számra volt gyogyulva, 9kor melo) 12 óra meló, utána egész nap strand. apro modon aludtam be a strandon😄
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Valakinek van tapasztalata,ha másnaposan 4 órát dolgozol majd tûzõ napon,holnap milyen állapot várható ?
Úgy este 9ig itt leszek és tolom a gammát, szóval társakat keresek😄
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Digarddal ill. Romariccal próbálj hosszabbítani minél hamarabb.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Eladom õt, meg Hugo-t, és a kettõ árából vaszek valakit, aki már most játszhat!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Jóéjt alvóknak!
Megyek is aludni, jó éjt!
Megszakad a 4-év, és buktam?
Vmiért a Dortmund kerete szimpi, werderrel 06ban voltam már, bayern erõs, hamburg nem szimpi gameben...:S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A középpálya alapból rohadt erõs Borowski(bal szélsõ) - Diego(irányító) - Frings(jobb szélsõ), van 2 aránylag jó vkp is. A védelem is erõs Naldo meg Mertesacker 2 190 körüli betonbiztos fal...😄
A csatároknál meg ott van Klose (nálam nem remekel<#szomoru1>#szomoru1>), meg Almeida kölcsönbe, aki nálam olyan jó h. fél év után muszáj volt megvásárolnom.
A csapat viszonylag magas, fejesgólok garantáltak
Csabi: 4 évet kell folyamatosan Spanyoloban lennie, utána kapja meg, olasz 5 év, Belga 3....
Gondolkozok h kezdek német bajnokságban, werder esetleg, stuttgart vagy talán dortmund, fradit picit unom, fõleg h téliszünet van 😄
Valakinek vmeik csapattal kezdett már? Vélemény?
#113815: Papizanszkij nagyon tuti, nálam Lipcseit kiszorította már, én elõttem megvette a Gyõr, onnan csak fél milla ajróért tudtam elhozni .... Dudás meg 1,5-2 év után el akar menni :S
Csak azért, mert a harmadik szezonom kezdõdik, és aki az elején noneu-s volt, most is az😞
Azt mondtátok itt lejjebb, hogy spanyolhonban biztosan 2 év alatt megadják.
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
De rég jártam erre.Gratulálni szeretnék mindenkinek az elért eredményekhez<#worship>#worship><#worship>#worship> Remélem azt a hozzászólást amit most írok soma nem fogja off miatt törölni. Az fmhungary-n indul egy nagyon jó kezdeményezés. Létre akarnak hozni egy creator team-t ami magyar kiegészítõket csinálna a Football Managerhez és Fifa Managerhez. (Pl.: skin) Ha vki ért a grafikai dolgokhoz és van kedve hozzá az kérem jelentkezzen nálam egy privát üzenettel és akkor mebeszéljük a dolgot. Ami fontos, hogy az illetõnek legyen legalább egy sajátkészítésü kiegészítése. Bocsi a hosszú hozzászólásért. Ezt azért nem az offtopikba írtam mert itt több ember olvashatja el remélem nem baj. Mindenkinek jó FM-t
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!