Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
és a 47.perctõl emberhátrányban voltunk!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

saviola83
Sajna az emberfogás nem jött be a milan ellen.Amíg Kakát és sevát lefogtuk(a szünetben le is cserélték õket) addig Iauinta vágott 2-t.Sajna ez még nagy falat volt.amúgy 4-2 lett a végén sikerült még 1-et begyötörni.Jobbtól nem szégyen kikapni.

remus500
nekem az a bajom hogy nem lehet focizni benne csak a csapatokat tudom manager-elni.<#lookaround>

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

saviola83
Beleszaladtunk a késbe a Milan ellen idegenben4-1 oda.Persze megint 25 rõl lõttek 3 gólt.Ez ellen nem tudok mit tenni.Ha nagy csapattal játszok õk így intéznek el ilyen szuperlövésekkel.Sajnos.

Holdpro
3. meccs már keményebb volt.. Waltner 45 percet játszott

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

BlueMaster
<#wave>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Fyrex
hali ól

Avanti Crociati!

Holdpro
2. barimeccsen sem volt gond

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

McFrost
Szeva Kékség😊

saviola83
Köfi😄

franc0
én kifejezetten élveztem :p

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

BlueMaster
Háj mindenki! <#wave>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

saviola83
Eddig nem ment de az új taktika álltal feljöttünk a tabellán.Tudom hogy sokat rinyálok de sajna én ilyen vagyok elnézést kérrek tõled és mindenkitõl.

McFrost

McFrost
eddig nem krekkelte senki

McFrost
õszinte leszek hozzád: nem tom mi a faxt rinyálsz?

Fred10
Hello!
Leszedtem a 6.03-as patchet de csak a 6.02es crackem van meg és a játék ugye azt írja ki hogy 6.02!Hol lehet leszedni a cracket vagy no-cd-t???

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

saviola83
Elsõ meccs amit mutatok a Cagliari ellen idegenbenbeli meccs.szinte az egész meccset emberhátrényban kellett játszani mert a bíró Morron-ét kiállítottam egy középpályán elkövetett szabálytalanságért.Egy kicsit erõs itélet volt de a lényeg hogy a csapat fantasztikusan küzdött és nyertünk.

a másik meccs a listavezetõ juve llen volt.Hát mit mondjak én még nem láttam egy csapatot ilyen taktikusan és jól játszani az irányításom alatt.Húztam 2 taktikai dolgot ami nyerõnek bizonyult.Treze és piero volt a 2 csatár.A védekezõ kp-ásomat emberfogással rállítottam del piero-ra így teljesen ki tudta kapcsolni a játékból és nem tudott írányítani.Majd a végén amikor elkezdett nyomni a juve és teljesen feltolták a 2 szélsõ kp-ást az én 2 szélsõ védõmet rájuk állítottam szintén emberfogással így Nedved sem tudott labdához jutni.

Itt a tabella.Az új fejlesztésû taktikával 3 meccsen 3 gyõzelem 7-0 ás gólarány.

McFrost
Napot and grat!

saviola83
Csoki all.Grat a szép sikerekhez.Volt két nagy meccsem nemsoká nyomok képet csak most épp meccsem jön.

Tono34
Gyógyulós Szép Napot!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
szevasz Imre, grat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
köszönöm szépen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Hello all!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

franc0
grat 😊

franc0
úgyis hülye neve volt .

Holdpro
Csapat elsõ meccse, megjegyzésként a 90% kölcsönkapott játékosból ál..

Holdpro
Na egy kemény fába vágtam a fejszémet..

zaki
Üdv <#integet2>

gabber_saviola
a bilánkapus Akinfev 😛 mindent védett, azaz egyet nem 😄DDDDDDddd

[/img]

sza23
csak beköszönök az ebédszünetem terhére<#nezze>
Üdv mindenkinek!<#wave>

gabber_saviola
<#smile>

szevasz Foxi

Sysfox
Okosan... 😄

Csoki! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

gabber_saviola
Palermóban megy az ifi biznisz 😛

gabber_saviola
nem akarlak bántani, de mindeki azzal a csapattal játszik amivel akar

gabber_saviola
csoki jól nyomod

azt elhiszem😄 de akkor most legyek kiscsapattal és szenvedjek?

Holdpro
nem akarlak bántani, de a Reallal mindenki tud nyerni

Üdv a szezonkezdet sikerült úgy érzem😄

www.sg.hu/listazas.php3?id=1076610689
Tudnátok segíteni? (utolsó három hozzászólás)😊

Holdpro
jó reggelt
itt van 2 kupaeredmény

saviola83
Na megyek elteszem magam reggelre.Samp elleni gyõzelemmel zártunk ma.6. ok vagyunk a 27. forduló után.Jó ez.

saviola83
A csapat 85 százalékánal nagyon jó

franc0
morál?

saviola83
Na ez az amit én sem tudok.De itt a taktika a fõ bûnös szerintem.Mert edzés jó edzõk jók.

saviola83
Franco taktikjánál is megnéztem 2 játékosnál van beállítva hogy Maradj hátul szöglenél.Én is ezt állítottam be ezért nem értem hogy miért nem maradnak hátul.

gabber_saviola
nem idegesítesz vele, lökjed

csak azt érteném már meg végre hogy Te mit csinálsz másképp mint a többiek

saviola83
Bocs hogyha idegsítelek.Ne haragudj befejezem.

gabber_saviola
ne legyél már lámi

Franco elsõ taktikáját használom, de ezt már itt mindenki tudja......lazán letöltheted te is, és ki is próbálhatod

aki be van állítva hogy hátul maradjon az ott is marad, és nincs olyan kapusom sem aki gólt tudna összehozni a kapumnál 😄DDDDddd