Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eh?
800*600ba lementek egy képet paintbõl:
GIF-be 60 KB
JPG-be 200 KB !

saviola83
Köszi a segítséget de ezeket már kipróbáltam.eleve a szélsõ védõimet nem hagyom felfutni mert én úgy sok gólt kapok.Ha mélyen védekezek akkor mégnagyobb az esély arra hogy távoliból gólt kapok nem?

McFrost
akkor igazolj egy KAPUST!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

saviola83
800*600

Ave All!

Mintha csak a Sport1-et nézném egy meccs szünetében
<#nevetes1>
saviola83
Nekem mondod hogy hamar elmegy?Bár nekem még eddig nem is ment jól.

zaki
tavaly 11 milláért vettem meg a kiesett fiorentínától

elfogadtam, bár kétlem, hogy létrejön az üzlet, messi úgysem jön el amszterdamba 😞

Saviola hányszor haynas felbontásban teszed fela képeket?

3 harrátáságos meccsemen vaygok túl:
HAnsa Rostock 4-2
Cherleoi 0-0
RC Mechelen 2-0

QuentinT
Egy rövid idõre eltûnök /vacsora/ de jövök vissza, ha kérdésed lesz...

QuentinT
Légy szíves nézd meg a #46961 -es hozzászólásomnál belinkelt taktikát! Csak annyit tegyél, hogy letöltöd, játszol vele egy meccset és közben nézed a játékosaid mozgását! Ha az ellenfél sûrû középsõ középpályával játszik, és elfogadhatóan jó szélsõid vannak, akkor válts át a csapat beállításánál a "focus passing"-ot "down both flanks"-ra (mindkét szél). Ha azt látod, hogy bepasszolnak a védõid mögé, és lefutja õket az ellenséges támadó, mert lassúak, akkor állítsd mélyebbre a védelmi vonalat. /Emberfogásnál pedig nem árt figyelni az ellenfél mozgását, mert pozíció váltásokkal el tudják vinni a védõidet és utat nyitnak a középpályásoknak/

fsgh
nem megy ezzel az uj peccsel😞(((( így hamar elmegy az embernek a kedve a játéktól

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

saviola83
Jó ellövi az egy dolog.De hogy szinte a távoli lövések 80 százalékából gólt kapok azt nem hiszem el.Jó ellõvi persze abban nincs semmi de amit ellõnek az szinte tuti gól.

saviola83
Hidd el nekem amikor azt a taktikot próbáltam közöm nem volt a meccshez.A közeppálya tök üres úgy passzolnak ki ahogy akarnak.

saviola83
a 11.ik ott van ortega mellett egy picit látni.

McFrost
daimond attaking 2, a csapatod meg állíttasd össze az asszissztoddal!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

saviola83
Kaptam úgy is távoli gólt hogy fel volt tolva és úgy is hogy normálon voltak.A középsõ kp-ások nak semmi kül nincs beállítva sima 4-4-1-1 es taktikánál amik voltak eredetileg.

McFrost
neked 10 pöttyöd van, tehát egy hiányzik valahonnét, az ábrán jól láccik hogy a 15-ös pötty kirohan középen rést hagyva , az ellnfél elõtt szabad marad a terep és elvállalja a távolit, de ha nem lövi el akkor kipasszolja fehér 17-nek, aki ajtó-ablak helyzetbe kerül, esetleg mákodra a bordó 69-es kivált rá és szerel , ha nem akkor beadja a fehér 11-nek aki betolja, szal tök mindegy mert 3 féle képpen kaptál volna tuti gólt!

saviola83
És obodo megint ugyanonnan vert még1-et.ezt már nem hiszem el.ezzel vége itt befejeztem nem idegesítem magam.Szivassa a gép a tudjátok kit...
3 gól 25 rõl egy meccsen ilyen a mesében nincs.elõtte való 2 meccsen meg 2 -2 kapuralövésbõl lõtt gólt az ellen én meg összesen a 2 meccsen 30-at lõttem kapura és mindkét meccs 1-1 lett.Bocs hogy megint ilyen vagyok de ez már nagyon felidegesített.További jó játékot mindenkinek és további szép sikereket.Persze még fogom látogatni a fórumot de a játékot befejeztem.Köszönöm mindenkinek a segítségeket és a türelmet amivel kibírtak ilyen hülye mebret mint én.De egyszerûen nem ment a játék akármit próbáltam.

QuentinT
Mennyire van feltolva a védelmed, és milyen az egyéni beállítása a középsõ középpályásaidnak?

BlueMaster
Cép eredmények! Grat!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

saviola83
Már megint 2 gólt kaptam 25 rõl egymás után.Így egyszerûen nem tudok nyerni.

QuentinT
Jó estét, jó szurkolást! Gratulálok a szép eredményekhez! Megy ez mindenkinek! A Livorno 5. helye a Seria A-ban, szerintem a meglepés kategóriába tartozik... Gabber, Asfa volt idõtök a dolgaimmal foglalkozni?
A 6.0.3 peccsel és a feltöltött taktikával lejátszottam a szezonbeli elsõ BL meccsemet. A Lokomotív Moszkva meglepett bennünket és a 3. percben, szöglet után, az elsõ kapura tartó labda beakadt... de aztán beindult a csapatom:

McFrost

Na újrakezdtem az Újpesttel, az új peccsel. Búza Barnabásnak 200-as potentialt adott a gép. X-D

Hát bal alsó sarokba ott van acsapatod neve, és ha rámész az egérrel, akkor ki lesz irva, hogy RÉSZLETES TAKTIKA és ott tudsz mindent!

KÖSZI

Lenne 3 kérdésem:
1. Csináltam jó kis taktikot meg edzéstervet és elsõ meccsmet 4-2 nyertem ZA-val ansa Rostock ellen. Be akarom tenni képet de ha lekicsinyítem40%-ra és GIF-be is mentem le 60 kb? HOgy töltitek fel?
2. Hogy lehet mecsc közben cserélni?
3. Meccs közben hol lehet állítani taktikát?

zaki
hali <#alien>

zaki
zaki
asfa
hali all!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
öccse, ja

Holdpro

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

McFrost
cépséges!

Fyrex
még 1 szer pls...

és le lehet tölteni

faq

Avanti Crociati!

Halih! Mivel tok olyan mezeket csinálni, mint a 47044-es hozzászolásba van?

Fyrex
szétdarálták a pléjáim...

...de megvan

Avanti Crociati!

Holdpro
ezt a skint hol tudom letölteni ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Kupa elsõ kör, leizzadtam a végén

Halih! Mivel tok olyan mezeket csinálni, mint a 47044-es hozzászolásba van?

McFrost
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Fyrex
70 percben meguntuk a bevásárlást az ajándék boltban ugyhogy kimentünk a pályára jáccani

Avanti Crociati!

Szevasztok!
Sztem is az öccse. Le is igazoltam az Alaves-es mentésemben, mer ott 20-as befejezõ és fejelõ <#vigyor2>

hello, nemtom hogy ez a kép volt e már?! sztem ez a svrác Eto'o öccse! ha nem akkor sorry

kép1

kép2

BlueMaster
<#wow2> Most nézem hat gól hátrányban?! <#wow2>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
Talán azért mert ez egy manager játék...

BlueMaster
A rohadt... <#wow2> HATALMAS GRAT! <#worship><#worship><#worship>

saviola83
Nagy gratula jól kened.Majd egyszer én is szereolek így😊

Holdpro
4. barimeccsen nagyon kitömtünk egy kezdõt

Fyrex
menj fifázni...

Avanti Crociati!