Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
800*600ba lementek egy képet paintbõl:
GIF-be 60 KB
JPG-be 200 KB !
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mintha csak a Sport1-et nézném egy meccs szünetében
<#nevetes1>#nevetes1>
elfogadtam, bár kétlem, hogy létrejön az üzlet, messi úgysem jön el amszterdamba 😞
3 harrátáságos meccsemen vaygok túl:
HAnsa Rostock 4-2
Cherleoi 0-0
RC Mechelen 2-0
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
3 gól 25 rõl egy meccsen ilyen a mesében nincs.elõtte való 2 meccsen meg 2 -2 kapuralövésbõl lõtt gólt az ellen én meg összesen a 2 meccsen 30-at lõttem kapura és mindkét meccs 1-1 lett.Bocs hogy megint ilyen vagyok de ez már nagyon felidegesített.További jó játékot mindenkinek és további szép sikereket.Persze még fogom látogatni a fórumot de a játékot befejeztem.Köszönöm mindenkinek a segítségeket és a türelmet amivel kibírtak ilyen hülye mebret mint én.De egyszerûen nem ment a játék akármit próbáltam.

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
A 6.0.3 peccsel és a feltöltött taktikával lejátszottam a szezonbeli elsõ BL meccsemet. A Lokomotív Moszkva meglepett bennünket és a 3. percben, szöglet után, az elsõ kapura tartó labda beakadt... de aztán beindult a csapatom:

1. Csináltam jó kis taktikot meg edzéstervet és elsõ meccsmet 4-2 nyertem ZA-val ansa Rostock ellen. Be akarom tenni képet de ha lekicsinyítem40%-ra és GIF-be is mentem le 60 kb? HOgy töltitek fel?
2. Hogy lehet mecsc közben cserélni?
3. Meccs közben hol lehet állítani taktikát?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Avanti Crociati!
Sztem is az öccse. Le is igazoltam az Alaves-es mentésemben, mer ott 20-as befejezõ és fejelõ <#vigyor2>#vigyor2>
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!