Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
20227!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
20227!
20227!
Az,hogy az ifim ilyen faxán szerepel nem véletlen,ugyanis még az elõzõz honvédos mentésemben rájöttem arra,hogy az u-19-es csapatod,szintén irányítani kell,elég minden posztra megvenni 1 játékost(természetesen magas pot.abilityst),aztán a nagycsapat taktikájával JÁTSZATNI KELL õket rendszeresen,és az eredmény nem marad el,ugyanis az u-19-es bajnokságok annyira gyengék,hogy hülyére verik õket minden meccsen a sajátjaim,ergo ettõl aztán olyan bitangul fejlõdnek,hogy évente akár 5-6 új sztárpléja "készülhet".
Szal,NEM a nagycsapatba,hanem az u-19-be a fiatalokkal,és JÁTSZATNI kell õket nektek,nem a man. assistnak,uraim!
20227!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szevasz
20227!
20227!
Mutatnál egy képet Quavas Kirk-rõl? Mert énis megvettem Bariba de nem fejldõik nagyon 😞
A 2. félidõben meg egyértelmûen jobbak voltunk.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Forza Milan!
20227!
Amúgy hali mindenkinek!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
20227!
20227!
de egy ötlet:
ha nem jáccanál minden egyes meccsen másik taktikával, sztem kiegyensulyozottabb lenne a csapat
Avanti Crociati!
20227!

Hull tartalék: a csoportjában elsõ, 6 mérkõzésbõl 6 gyõzelem 12-2-es gólarány
Hull U'18: elsõ, 6 mérkõzésbõl 6 gyõzelem 21-0-ás gólarány
Én is szép jövõt jósolok neki, de szeretném Õt is megszerezni, csak egyenlõre aklubb nem enged U18 alatti brazílt a klubbhoz<#falbav>#falbav>