Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Jó estét mindenkinek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

grat fudezsir ez, en elegedett lennek egy ilyen eredmennyel, Intert kaptam elodontoben

BUDA > miskolc.

pedig marad

BUDA > miskolc.

mit nyertel elso evedben?

BUDA > miskolc.

nekem volt mar 17 is :c

BUDA > miskolc.

pfugac nem vot konnyu...

BUDA > miskolc.

sza23
privi ment!

Tono34
Nem volt ellenfél a Rapid, 1 gólunkat les miatt nem adta meg a bíró.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
jónak tûnik... pot abilityje hanyas? vagy nem használsz fmscoutot?

Tono34

Most a kapusom sérült le, szerencsére "csak" 1 hét.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
<#taps><#taps><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen> mester

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34
Még vki is lehet belõle 😊

sza23
Az új szerzeményem!

Tono34
Kis mázlival:

Természetesen újabb 2 sérülés. Ingrao 4 hét, Genro-t meg csak simán lerúgták 29%.

Tono34
Íme a lista:

Ehhez hozzájön még Genro (gyenge erõnlét, 2-3 meccs kihagyás után tud játszani 1-et)
Bendtner hasonló cipõben jár.

Tono34
3 ifi játszik most a kezdõben (17,18,19 évesek) ebbõl most sérült le a Róma elleni meccsen a 19 éves. 1:1 lett a meccs.

báttyó02
hát muszály leszelelviselni 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tono34
Megint van 7 sérültem (6 kezdõ), Genro alig tudom játszatni, mert gyenge mint a harmatos lepkefing. BL meccsen 1:1 lett otthon az Atl.Madriddal, ráadásul úgy egyenlítettek, hogy 1 játékosom lesérült a saját 16-on belül, így ami kb 20 méteres les lett volna az nem lett az. Nagyon kezdek bosszús lenni.

sztem meg normálisan megkérte

20227!

köszi te cselzi bérenc csaló hohy 2 Bendtner gólt a hosszabításban nem adtál meg,bazd+

20227!

zaki
nekem sem, pedig vagy 10 évet húztam le Madridban

andrijcar
1. Pont azt mondtam hogy nem csinálok, de megkérem hogy cserélje le

2. Engem mint Milan szurkoló sért

Normálisan kértem meg, nem voltam bunkó. Nem kell leszólni!

Forza Milan!

Tono34
Kezman elõbb az elsõ félidõ hajrájában (46.perc) majd a 2. végén is berámolt (91.)
egy gólt. Szórja a gólokat.

Fyrex
a nagy battyo mindent lat 😮

Avanti Crociati!

báttyó02
csináljál nyugodtan,a kutyán nemérdekli(bár ahogy elnézem a mostani logód nemnagyon tudnál csinálni normálisat :}

báttyó02
szvsz neked semmi közöd nincs ahhoz hogy neki miylen logója van,ha sértené másokat vele,akkor személyesen moderátorok irnának neki(mint anno nekemis)

gabber_saviola

andrijcar
Én nem csinálok, de légyszíves váltsd le. Én sem fikázom a Realt, Barcát, Juvét, Intert pedig nem rajongok értük.
Szerintem nem olyan nagy kérés.

Forza Milan!

😄DDDDDD jo ez csak meg kell futtatni, perec papa nekem nem szolt bele az igazolasaimba, pedig sokan panaszkodnak ra

BUDA > miskolc.

ha csinalsz egy masik logot lecserelem :c

BUDA > miskolc.

thx,uram

20227!

gabber_saviola
<#smile>

gabber_saviola
<#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#worship>

gabber_saviola
LOL , Zamparini beindult 😛

lököm a pikcsöröket

hiába rúgták le Ivanildot,április hónap játékosát😊

20227!

természetesen csak a legrövidebb változatot favorizálom,szünetben bátorítom a csapatot,külön nem,végén meg dícsérem a csapatot,és a pléjákat is külön-külön,ennyi

20227!

QuentinT
És mennyi idõdet viszik el a fiatalok meccsei? Vagy ott csak a kommentárori szöveg megy?

andrijcar
Megkérhetnélek, hogy ezt a Divatgusztis feliratot váltsd le olyanra amivel nem sértesz meg másokat. Engem kifejezetten zavar. Senkinél sem láttam ,hogy a másik csapatot vagy szurkolóit becsmérelné. szrukolj valakinek be valaki ellen.
Köszönöm

Forza Milan!

ja,akkor hiába irányítom õket,azt mondod felesleges? fejlõdnek,mint a barom,de ezt nélkülem is megtennék? NEM,franco elhiheted,hogy SOKKAL jobban fejlõdnek így....Szal nem fantom kell,hanem tehetséges pléja,és nem egybõl az elsõ csapatba kiegészítõ emberkének,hanem az u-19-be JÁTSZATNI kell õket,hidd el úgy egy kicsit jobban fejlõdnek

20227!

ja,akkor hiába irányítom õket,azt mondod felesleges? fejlõdnek,mint a barom,de ezt nélkülem is megtennék? NEM,franco elhiheted,hogy SOKKAL jobban fejlõdnek így....Szal nem fantom kell,hanem tehetséges pléja,és nem egybõl az elsõ csapatba kiegészítõ emberkének,hanem az u-19-be JÁTSZATNI kell õket,hidd el úgy egy kicsit jobban fejlõdnek

20227!

asfa
pff nem semmi gyerek!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

jól látod valóban õk a jövõ nagy tehetségei,persze voltak náluk jobbak is DE rohadt drágák

20227!

még van négy meccs szal lesz az 70 is😊

20227!

franc0
issey!
ha minden posztra 1 embered van u19-ben akkor nyugodtan irányíthatja a manass is 😊

nálam speciel 5 játékos volt lenn, a többi fantom
és így lett az az eredmény amit korábban linkeltem. no és fejlõdnek mint állat

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

QuentinT
Nem értelek<#conf> Mivel ne fárasszalak? A hozzászólások alatt látod, hogy melyikre írtam választ.

asfa
61 gol?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

franc0
így már érthetõ, ezek szinte mind világsztár-palánták

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

na ne fárassz😊)

20227!

gabber_saviola
szevasz dzsézün, grat