Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
tormy sztem is hanyagold a gémet és egyúttal ezt a topikot is.
gyere inkább a saját topikodba -.-
!!!we love tormy!!!
Avanti Crociati!
Bár azokat most fel kell töltenem.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
idén 130m-t költöttem új játékosokra...
de legalább teljes a keretem.
Ezzel még adós voltam!
Genro ebben a szezinban 43 gólt termelt,Mitea 8.43-as tálagot hozott( 50 meccsen 24 assist és 23 men of the match),De groot 48 meccsen 40 gól és 13 assist!

bár most teljesen jó a keret, télen megvettem 12.5-ért mascheranot, eladtam pizarrot, perrottat, meg fioret
Tegnap éjszaka ismét véget ért egy szezon és sikerûlt a triplázás!
A BL döntõben a Barcelonat vertem 1-0-ra.
Más,be tudnátok linkelni egy címet, ahonnan le lehetne szedni az a Cracket, ami ahhoz kell, hogy ne thai bath legyen a pénznem és a nyelv sem ugorjon vissza.?Nem nekem kellene, vagy az jó ha ez én mér crackelt exemmel crackelem az övét?
Szerintetek Kompany vagy Nigel de jong?
az eleje könnyaztán egyre nehezebb lesz, neve: vigyél egy viharlámpát éjjel egy alagútba vonattal szembe
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
az a betis elleni 1-0 meg egy vicc :d
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
mindegy Q.P.R - Norwich 0-2
Igen gondolkoztam rajta, hogy esetleg egy kisebb csapattal kezdeni nem lenne marhasag, de az is csak addig kihivas, ameddig nem tapolod fel oket, utana pedig nincs az a csapat aki elverjen. Persze nem Pecsrol beszelek, de magyar bajoksaghoz nincs kedvem, mert ha ra gondolok eszembe jut a sok falabu jatekosunk, akik 100 m futas utan a segguket a fuvon huzzak, es elmegy a kedvem a focitol. 😄
Talan kezdek egy angol 2. osztalyu csapattal vagy spanyol 2.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Tedd azt! El sem kellett volna kezdened, hiszen totál unalmas és csak idõpocsékolás.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Igen tormy ez a játék nagyon egyszerû,te neked ez túl könnyû, sztem ne is játsz vele,teljesen értelmetlen,nincs benne kihívás sem,nem is értem miért kezdtél bele a 2. szezonodba,nagyon király gyerek vagy,itt még senki sem volt ennyire ügyes és tehetséges,mint te,tök jó neked,hogy ilyennek születtél...Drága idõdet pedig ne is pocsékold erre a játékra,teljesen felesleges sztem,ráadásul ITT SENKI SEM KÍVÁNCSI a te személyedre...
20227!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
BUDA > miskolc.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar