Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zte?

BUDA > miskolc.

Fyrex
hali all!

tormy sztem is hanyagold a gémet és egyúttal ezt a topikot is.
gyere inkább a saját topikodba -.-

!!!we love tormy!!!

Avanti Crociati!

sza23
Szerintem ennél nem kell több játékos, annyira nem vagyok a rotációs elv híve.

sza23
Hivatalosan ez az eslõ keret.Vannak akik kölcsönben vannak a fejlõdésük érdekében, és ha esetleg sérülés van jönnek fel az U 21-bõl.
Bár azokat most fel kell töltenem.

fsgh
Leo Messi nem akar jönni..Megveszem Joe Cole-t😊 sokoldalú 5milláért már engedik ráadásul tarcsiba van téve ezért biztos eljön😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

asfa

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
amugy grat mindenkinek!én is jáccok egy csöppet

fsgh
Huhha!Atig listát mutatsz?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

asfa
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddd

zaki
hát az nem semmi, grat.

kereted nem szûk egy kicsit? <#wow2>

zaki
nem spórolok ebben a játékban, eddig mindig zsidóskodtam :d

idén 130m-t költöttem új játékosokra...

de legalább teljes a keretem.

fsgh
nem vagytok kicsit kevesen?

fsgh
És beszarás 0-0 fõlényesen jobb voltam😞 >😞

sza23
Köszönöm!
Ezzel még adós voltam!
Genro ebben a szezinban 43 gólt termelt,Mitea 8.43-as tálagot hozott( 50 meccsen 24 assist és 23 men of the match),De groot 48 meccsen 40 gól és 13 assist!

fsgh
aha az😊Diego Forlánt is tom ajálaninálam eddig 9 meccsen meglõtte a 10gólt

fsgh
80.perc 16/8 2/1 :cccccccc ja és 0-0

zaki
nagyon durva ez az adriano, asszem megveszem majd mellé fredet ha lesz zsém, mert martins idén elfelejtett gólokat lõni :c

zaki
nekem volt 16 lövésem kapura, nekik meg 1 :c

fsgh
Grat!! Én most játszom a Roma ellen!Félidõ 0-0 nekem 10lõvés 6 kapura nekik 1 lõvés 1 kapura

zaki
lóvém nekem sincs, van 4m euróm :d

bár most teljesen jó a keret, télen megvettem 12.5-ért mascheranot, eladtam pizarrot, perrottat, meg fioret

zaki

fsgh
nincs rá lóvém😊...Leo Messit szeretném megvenni plusz 1 védõ szal Komapny vagy Nigel...De lehet hoy Kompany lesz mert fiatalabb(1 évvel😛) és egy kicsit olcsóbb is😊

zaki
Jó napot!

Hatalmas grat! Segítenék, ha tudnék, de nem vágom erre a megoldást, sry!

zaki
Hello, sztem mind2 😊

sza23
Jó napot és jó játékot mondenkinek!
Tegnap éjszaka ismét véget ért egy szezon és sikerûlt a triplázás!
A BL döntõben a Barcelonat vertem 1-0-ra.
Más,be tudnátok linkelni egy címet, ahonnan le lehetne szedni az a Cracket, ami ahhoz kell, hogy ne thai bath legyen a pénznem és a nyelv sem ugorjon vissza.?Nem nekem kellene, vagy az jó ha ez én mér crackelt exemmel crackelem az övét?

fsgh
Hello all!

Szerintetek Kompany vagy Nigel de jong?

McFrost
tok neked egy játékot élvezni fogod tuti!
az eleje könnyaztán egyre nehezebb lesz, neve: vigyél egy viharlámpát éjjel egy alagútba vonattal szembe

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
de hüle vagy <#nyes><#vigyor><#idiota><#buck>

waltner robi <#worship><#worship><#worship><#worship>

BUDA > miskolc.

met, 4 percig egeszen jol jatszottam a meccsen

BUDA > miskolc.

zaki
azt hiszem nem kell mondani kirõl van szó :c

zaki
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

az a betis elleni 1-0 meg egy vicc :d

<#whatever><#whatever>

BUDA > miskolc.

<#smile><#smile><#smile><#smile>

BUDA > miskolc.

asfa
az is lehet grat 😊

vagy csíter vagy loser...vagy mind2<#vigyor1> rayo 2-1 pontevedra

asfa
hát persze itt mindenki tiszteli!nics több ilyen profi gyerek
mindegy Q.P.R - Norwich 0-2

most hogy volt idõm visszaolvasgatni kezdem észrevenni hogy ez a tormy naon király csávó<#zavart1> õ neki minden egyszerû mindenkit simán elver stb... hát valamit naon tud a gyerek...<#levele> no mind1 azér öröm az ürömben hogy mindenkinek ien szompi mint nekem<#buck>

zaki
sok a duma cimbora, de még egy képet sem láttam tõled :o

asfa
különben meg nem az én kedvemért tennéd!de már észrevehetted volna hogy SENKINEK nem tetszik a stilusod!és enyhén fogalmaztam na de nem vitázok itt!

asfa
tssz röhej az egész!

tormy
Screenshotokkal nem foglalkozom, nem fogok a kedvedert idot pocsekolni hogy feltoltsem es minden loszar. Taktika 4-3-1-2 volt.

Igen gondolkoztam rajta, hogy esetleg egy kisebb csapattal kezdeni nem lenne marhasag, de az is csak addig kihivas, ameddig nem tapolod fel oket, utana pedig nincs az a csapat aki elverjen. Persze nem Pecsrol beszelek, de magyar bajoksaghoz nincs kedvem, mert ha ra gondolok eszembe jut a sok falabu jatekosunk, akik 100 m futas utan a segguket a fuvon huzzak, es elmegy a kedvem a focitol. 😄
Talan kezdek egy angol 2. osztalyu csapattal vagy spanyol 2.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

asfa
ja tormy toljá már képet a barca elleni meccsrõl és a taktikádrol kiváncsi vagyok

hát ez a Rayo nagyobb kihivás mint hittem...nem baj azér gyûröm...barca barátságos meccsen megküldött egy hetessel<#falbav><#falbav>elszenvedve ezzel legnagyobb zakomat ebben a játékban(0-7)nem bay...3-4 év mulva majd amikor már elsõ osztályú lesz a csapat akkor szétkenem a barca fejét<#hehe>

Sysfox
"Asszem hanyagolni fogom ezt a jatekot"

Tedd azt! El sem kellett volna kezdened, hiszen totál unalmas és csak idõpocsékolás.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

üdv nem ide tartozik a kérdés de sajna nem engedni ez a gép hogy privátot írjak szóval muszály ide írnom😞 szóval az a kédrésem hogy a flashgetbe hol tudom beállítani hogy egymás után automatikusan kezdje el a letöltést?? válaszotokat elõre is köszönöm

Reggelt!
Igen tormy ez a játék nagyon egyszerû,te neked ez túl könnyû, sztem ne is játsz vele,teljesen értelmetlen,nincs benne kihívás sem,nem is értem miért kezdtél bele a 2. szezonodba,nagyon király gyerek vagy,itt még senki sem volt ennyire ügyes és tehetséges,mint te,tök jó neked,hogy ilyennek születtél...Drága idõdet pedig ne is pocsékold erre a játékra,teljesen felesleges sztem,ráadásul ITT SENKI SEM KÍVÁNCSI a te személyedre...

20227!

Tono34
Reggelt!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

kezdj NB1-ben, mondjuk a Peccsel

BUDA > miskolc.

tormy
Ur isten ez a jatek eleg nullszint AI-t tekintve. Masodik szezonom stuttgarttal es megvertem a barcelonat siman 3-0-ra spanyolorszagban. Asszem hanyagolni fogom ezt a jatekot mert a kihivas kb nulla benne, pedig marha jo kis jatek lenne, de igy az egesz csak idopocsekolasnak latszik, hiszen az ember siman nyeri a bajnoksagokat, kupakat..

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar