Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
hát, ahányszor nálam játszott, mindig fos volt<#zavart2>

McFrost
persze simán ingyé, van der vaart jobb

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
D'Allesandrot éredemes megvenni?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kipróbáltam quentin taktikajat egy kis modositassal, annyira nem rossz ha csak a vegeredmenyt nezzuk 😛

BUDA > miskolc.

McFrost
és olasz

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
jók, gamma 5 legjobb csatára közt van tutira

zaki
eladom Berbatovot, és Martinst, helyére megveszem Caracciolot, meg Fredet, esetleg Vucinicot is <#smile>

fsgh
háát én is szkút szerint mondtam...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
10 pénzt simán megér Fred, kötelezõ vétel

Fyrex
ne pocsékolj Fredre, sztem Cara tökéletes és olcsó

Avanti Crociati!

zaki
fmszkút szerint most fred 25, caracciolo 5.5, vucinic 8.3 millió font<#miaz>

fsgh
nálam õt is csillagásati árért adnák csak...:/ álam Fred kevesebb mint a feléért el lehet hozni pedig Cselzinél van....Cara: 23milla Fred:10...

zaki
Caracciolo jó vétel? ha esetleg Fredet ne mtudnám leigazolni, lehet, hogy õt veszem meg. elég jók az értékei

zaki
thx

az biztos... bár az 1. kihagyott tizi kipattanóját belõtte. tavaly lõtt vagy 15 büntit cask 1et hagyott ki, idén már 12-bõl 8-at vágott be csak <#wow2><#wow3><#zavart2>

döntõbe jöhet a juve... blben viszont a portót kaptam az elõdöntõbe <#alien>

fsgh
nem rosszak!de nem vunk Cselzi...

McFrost
<#wow2><#falbav>

fsgh
húúú zidtad Adrit mint a bokrot mi?
GRAT!

zaki

u20-ból felhozott tehetséges csatárom húzott ki a sz@rból

McFrost
Igazold le Caracciolo-Vucinic duót

fsgh
aha catár gond nálam is van mert mostanába Stanko meg védõk lövik a gólokat...:S

Fyrex
szasz fater

Avanti Crociati!

Fyrex
grat, jó vagy!

Avanti Crociati!

McFrost
Hail All!

zaki
Thx, bye <#wave>

zaki
hát, nálam minden rendben. adrianon kívûl viszont alig lõnek gólt a csatáraim. berbatov már lassan 3 hónapja nem lõtt gólt, pedig jól kezdte a szezont... martins dettó, bár õ idén 4 gólt lõtt, de ez édeskevés. fredet leigazolom, bármennyibe is kerül is majd.

fsgh
Jó melozást!Hello!

fsgh
asszem rjöttem hogy a védelem miatt vok hullámvölgyben...Srna,Grosso sokat hibáznak a széen a közepe meg már öreg a védelemnek... ezért most jön Kompany és ha minden jól megy Heitinga John

sza23
Ilyen erdmények után ez már nem lehet akadály!<#ravasz1>
Most mennem kell melózni<#szomoru1>.
További jó játékot mindenkinek!Szevasztok!

fsgh
GRAT!!!!😊

zaki
thx. kemény lesz a kövi 2 meccs, milan-inter bajnoki (bár nagy tétje már nincs), milan-inter kupameccs (1. meccs 2-1 lett)

sza23
<#eljen><#eljen>

zaki

priskin és Guarin kiröhögnek<#rinya> nemtudok erösiteni mert a jobbak nemjönek! Viszont Majoros és Waltner nagyon jo de öket eladtam hogy jobbakat vegyek erre tesék nem jönn senki<#ravasz1>
zaki
furulya bácsi 😄

elso evben osszeszedtem 11 millat az egyelegre, amibol furulya bacsi adott 5 millat, aztan elment rosa 2-ert amit legnagyobb meglepetesemre ugy ahogy van elkolthettem

BUDA > miskolc.

Kanál te hogytudtál ilyen keretet öszehozni hozzám egyiksejött el<#shakehead>! csak a kezdésnéljönnek el? vagy a VASASt utálják<#papakacsint>
zaki
😊

kisestek az 1. osztályból, ezért volt ilyen óccsó 😊

zaki
egyetértek. majd én is szeretnék egy magyar csapattal játszani vmior, majd ha megunom az interrel asszem kezdek egyet vmelyik magyar csapattal.

sziasztok én egy zöldfülüvagyok éscsak ámulok-bámulok az eredményeiteken!<#wow1> Gratulálok mindenkinek!!! csak aztnemértem én miértnem tudok háromnál több mecsen gyözni??<#sir>
Fyrex
volt képed a Parma szemét kiszúrni szemét 1,5 milla euróval Bonera-ért? 😮

ejnye 😊

Avanti Crociati!

sza23
Részemrõl le a kalappal mindenki elõtt, aki Magyar egyesülettel játszik és szép sikereket ér el!
Én annyira nem szeretem a Magyar focit és azért nem játszom magyar csapattal, mert nem tudnék vele azonosúlni.
De azt elismerem, hogy nagyon nehéz velük játszani(anyagi helyzetük, stadionok, játékosok miatt.)Ezért hajrá minden managernek aki Magyar klubbot irányít!

asfa

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

igyis fejlodik mint az allat, 2 ev es siman megvan a 170 koruli, csak edzoket kene igazolnom akik meg nem jonnek

BUDA > miskolc.

zaki
Bolanosból lehet még valaha 179 abilityjû játékos?

BUDA > miskolc.

zaki
hát ez kemény, blben a 8 között a chelseat (tavaly tõlük kaptam ki a döntõben), olasz kupában meg az elõdöntõben a milant kaptam (tavaly õket verttem meg a döntõben)

sza23
Lehet, hogy furcsa, de nekem ez a keret bõven elég!Sérülést nem lehet kiszámítani, de a játékosaim nagy része több poszton is bevethetõek vagy egy kis taktika módosítással szoktam ezt megoldani.Ha fáradt a jáékosom, akkor meg jönnek a fiataljaim.Ehhez a kerethez nem akarok játékost venni 1-3 évig, mert az utánpótlás megoldja a gondomat.

zaki
jöttek:

mentek:

asfa
Istvánnal megbeszéltük!de közben háttérben megy a ZTE

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

fsgh
az egy dolog de mi van ha lesérülnek páran meg uyebár fáradtak is szoktak lenni...
(95% alatt én már nem szivesen rakok be senkit kezdõnek...)