Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menyus489
hú ez tényleg kemény lesz, döntetlennel is minimum 3 idegenben lõtt gól kell, hát csak hajrá, sok sikert 😉

Bátor fiú...

Visszavágó nem lessz egyszerû de most mennem kell majd este folytatom yo8 mindenkinek sziasztok!!!

Menyus489
Nekem volt olyan, hogy se Nistelrooy, se Raúl, se Saviola, se Soldado nem volt képes gólt lõni meccsekig, akkor alkotott igazán nagyot Robinho, azóta meg az érkezõ Tevez ezt megoldotta, nagyon virgonckodik, és annyiban eltér a többiektõl, hogy még emellett gólerõs 😄

Bátor fiú...

Menyus489
Jaja a Szakályokat én is szeretem 😄 Nekem FM2007-ben a Budafokban voltak nagy sztárok, egy év alatt sikerült feljutni, következõ évben kupát nyerni egy fantasztikusan izgalmas büntetõpárbajjal 4-3-ra a Debrecen ellen, utána beindult a szekér, Uefa kupa indulással megjött a pénz, jöttek a jó magyar játékosok, és következõ évben már a bajnoki cím is megvolt, onnantól kezdve következõ évre BL csoportkör (gyenge selejtezõellenfelek ellen), és ott 1 pont szerzése Celtic elleni hazai 0-0-val. Negyedik NB1-es évben volt a csúcspontom, PSV, CSKA Sofia ellen gyõzelem BL-ben, továbbá MU ellen hazai, CSKA elleni idegenbeli döntetlen, és továbbjutás másodikként! Utána igaz a Bayern elkente a szánkat, de már akkor örömtáncot jártam ettõl az eredménytõl ^^. Ott fedeztem fel Kollát Miklóst, aki abban a csapatban válogatott sztárrá nõtte ki magát, csakúgy, mint a Szakályok. Jó kis játék volt az, sajnos a 2008-ban már nem kezdhettem Budafokkal, de erre szívesen emlékszem vissza. 😊

Bátor fiú...

GTheo
Aki megvett van der Vaartot annak mennyibe került ? Kéne nagyon Spursbe 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Általában szélen van Robinho ha nagy a gond akkor viszem elõre!!!

Menyus489
Na gratula, nagy rivális Bayern ellen negyeddöntõben szép eredmény, Robinho csak úgy mint most szerdán a valóságban, neked is jól megmentette a csapatot 😄 Nekem is nagyon jól játszik FM-ben és ha valamelyik csatár rossz szériában van, csatárként is képes nagyot alkotni, de persze Robbennel együtt a két szélen meg bármire képesek, gólerõsek, érdemes õket együtt játszatni.

Bátor fiú...

Ez az Robinho tovább lõtte a csapatot!!! Elõdöntõ Palermo ellen!!!

Sysfox
A Szakályok vitték a prímet ezen a meccsen. Douve iszonyat jó a baloldalon, legalább két gól az õ elõkészítése. Akit pedig Sebõknek hívnak, sikeres ember nem lehet. Jó kezdés eddig.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

ProGabe
hát ez a peccs...

tudom,csak beta.az nagyon jó,hogy már tényleg azt csinálják a pléják amiket beállít nekik az ember,de a +25 méterrõl esett gólok valahogy nem tetszenek 😊
minden meccsen van min. 2 😞
a teljes peccseg én ezt nem indítom többet el,az biztos

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Úgy tudom, hogy az fm2007-hez készült legutolsó verzióval megy. A mecskommentárokat kell kihagyni.
derley
jo megoldodott😊julius 22-én visszatértek a szabadságról...csak nem értettem h akkor miért szerveztek be barátságos meccset, mikor még szabin voltak...na mind1

Reménykedek a visszavágó elõtt!!!

derley
nem tudom h miért van ez, ilyen még soha nem volt velem..-->Ajaxxal megnyertem a bajnokságot a kupában döntõs voltam, a blben meg 16közt pottyantam ki...vége lett a szezonnak a játékosok elmentem szokás szerint 'holiday'-re..és most már julius X-dike van, és még mindig ki van rakva a nevük mellé, h 'Hol'...így nem is mertem lejátszani a Juve ellen a Friendly Cup semi finalját...nem tudjátok h ez miért van??

csõ all! van már hozzá magyarositás? az angolom nem túl jó, ezért felraktam de még nem kezdtem el a gamet 😊

+azért tisztelet a kivételnek!
Mor3llo
Szerencséd van, hogy spanyolhonban az egymás elleni eredmény számít 😊 jövõre lesz ez még jobb is !

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

jaja így nevezem😄

Sysfox
"lófejû"??? Saját játékosaidat így nevezed? <#hehe>

Mondjuk ettõl függetlenül tényleg lófejû... <#vigyor>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Thx. Ezek szerint rosszul emlékeztem.

Pedig 58 percben mikor lófejû kihagyta a 11-est azt hittem kiestem de nem!!!! Következõ kör Bayern nehéz lessz!!!

nekem nem jött össze a szuperkupa remélem uefa-kupa összejön most jön a fio ellen a visszavágó remélem továbbmegyek majd rakok képet!!!

én a bl-bõl a csoportkörben utolsóként estem ki a madriddal, emlékszek hogy a lyon ellen négy! gólt nem adott meg a bíró szabálytalanság vagy les miatt, õk meg rúgtak két potyát... az állást meg csak azért tarthattam meg, mert évelején megnyertem a szuperkupát a sevilla ellen
soma22
utolsó forduló:
én a 3. malaga ellen játszottem idegenben, a 19 helyezett pedig a 17. ellen😄
õk le xeltek én kikaptam😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

robotnyk
E! szoros kicsit 😄
Jövõre feljutsz!!!

soma22
no ilyen lett a vége:

Izgalmas visszavágó lessz!!!

soma22
nagy nehezen de sikerült benntartani a 2. osztályban a cordobát.
jövöre ennél sokkal tobb kell

Magic Boy
Vagy ha. <#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mike94
v ha editorral berakjuk 😄

értem😊 hû de lemaradtam a fociba😊 meg se merem nézni ki hol játszik?) most vhogy vagy 2 - 3 éve nem élek együtt vele:😊
Magic Boy
A Békéscsaba jelenleg Nb3-as csapat.
A keretük és az adataik javítva lettek, de csak akkor játszhatóak, ha feljutnak az Nb2-be.

Mike94
nah töltöm a pompey-t köv meccs a liverpool ellen lesz megnézzük mire megyek a peccsel 😊
utána jön a tranmere a LKban majd a Derby

soma22
soma sosem vett részt ilyenben

Nem játszható??
Magic Boy
Mivel a Békéscsaba jelenleg nem játszható így én nem kaptam semmit, de ennek ellenére addig csinálom amíg szükség lesz a munkámra.

Mike94
ha felrakod a peccset hidd el hogy jobban fog menni, láthattátok nekem is jobban ment 😊

robotnyk

I <3 Soldado
Most ti vmi magyr dologról beszéltek vagy az offical adatbázisról? ha official - és nem is katok ajándékba egy eredeti game-t?😊
Miért nem próbálod ki elõször mielõtt kérdezel? ha felraktad volna látnád hogy nem kell semmi
Magic Boy
A Békéscsabát én csináltam, de Soma remélem, hogy most is résztvett a Magyar adatbázis létrehozásában.

Soma! Idén (is) részt vettél az fm játékosadatbázisának elkészítésében? Mint anno nem tudom melyik részben a Békéscsaba játékoskereténél? De lehet összekeverlek vkivel. Ha így lenne sry.

Magic Boy
Most mondjam, hogy az ilyet az OFF TOPIK-ba? <#vigyor0>
Nem mondom majd mondja helyettem más. <#ravasz1>

sziasztok!
Akkor valaki leirná mi van ezzel a patch-el fel lehet e rakni Hatred verzióra más crack kell e hozzá vagy akko mi?

Bordeax-on szerintem túl vagyok uefa-kupát meg kéne nyerni hogy ne rugjanak ki!!!

Még nem adják ki, hanem lesz nagyobb tesztelési ciklus, frissített adatbázis, ilyeenek, ezek a legsürgetõbb javítások csak egyelõre.
Más: kivételesen örültem, hogy eltört Sadjo lába, mert így láttam, hogy nem csak én szarakodok itt 5 hónapja foci nélkül egy törés miatt. Eddig elsõ vagyok Újpesttel a bajnokságban, de elsõ fordulóban megint kiütött a Mohács. :S
A tarcsim, meg U19 valamiért mindig legalább 5-t kap, néhány kivétellel...

Fabio Capello
mentéskompatibilis

bétapeccs után újjátékot kell kezdenem,v jo a mentés?
OFF!
és mostmár ha nem jössz oda meg is érdemled ha rádszólnak...
tényleg nem értelek