121242
Football Manager
  • turpert
    A válasz igen Döntetlen lett :D 1:1
  • turpert
    Na Loki vs Fradi elődöntő magyar kupa szerintetek döntetlen lesz? :D
  • hamary
    szerintem a sok nyavalygásod is elég idegesítő. senki nem panaszkodik annyit mint te :|nem teccik, ne játszd szvsz
  • turpert
    már igen vagy 6 meccs óta
  • ProGabe #120759
    XDDDFdffddffd

azt kérdezi,hogy beta patchel játszol-e
  • turpert
    16 meccs. már kib*tul unalmas a játék
  • Forza Italia
    Srácok valaki elmondja h kell facepackot betenni a játékba mert nekem sehogy se jeleníti meg
  • turpert
    Fradi
  • turpert
    Jé csak nem 2:2 lett? ez jó persze egyik gólt a 95. percben kell rúgni szabadrúgásból kb 35-40 méterről.
  • zsilike
    kivel?
  • zsilike
    béta?
  • turpert
    Ha nemverem meg a Barcsot bari meccsen ideges leszek
  • zsilike
    ja és még az h 1 honap alatt 3 olyan meccs volt,ahol 6-7 golt láttunk+esp2 most a 3..08ban is sok a nagy golarányu meccs,ez is rendben
  • turpert
    XD 14 meccs óta csak döntetlen na ez már vicc.
  • zsilike
    linkelnék képet,csak nem vagyok vip és20kb al nem tudom elképzelni,h h kerül be a forumba jo felbontásu k.privibe help,vip akarok lenni!
  • zsilike
    nálam is minden ok patchbéta kvajó!igaz a milant viszem de8 at nyertem,2 döntetlen,1vereség juve ellen,teljesen reális,11 meccsen 3 lesgól-rendben-nem kapok agyrém golokat se,ugyhogy szögezzük le h 08 kurva jó éa egyre jobb lesz!hajrá
  • Fabio Capello
    Újabb skalp :) (Bordeaux az első helyen áll), Zárate sérülése utáni első meccse
  • hamary
    akkopr taktika, edzés, vagy valamin állíts.. csapat beszélgetés se mindegy... semmi se mindegy szinte :SS
  • turpert
    Az a lol hogy 7-8 meccse csakis csak döntetlent jáccok.
  • hamary
    Nah.. Ligakupában kiestem 2-1-es végeredménnyel, majd Premier Ligában is egymás ellen nyomtuk, és az 2-2 lett... Ennek az eredménynek viszont örülök..
  • Darkon
    AMugy pozitivum hogy vegre rendesen faradnak a jatekosok, van ertelme a bovebb csapatnak, a regi fmek-be 15jatekossal siman lehetett vinni egy csapatot.
  • turpert
    MAn UTd meg fradi
  • hamary
    melyik csapattal vagy? :|
  • turpert
    BAsszus már vagy 15 féle taktikot csináltam amiken egyszer se kapok ki de nemis nyerek soha.
  • Drizzthsz
    Ilyen nálam is akad rendesen, csak reméltem ha lecserélem Kovács Zolit, akkor jobb lesz. Mind1, várom a végső 801 peccset, bár elég sokáig eltart mire lesz.
  • turpert
    Ember 7éve játszok managerekkel tom mit kell csinálnom.

És még ilyenek sosem voltak Amúgy sztem Fernando Torres meg Rooney meg Henry nem rossz csatárok

• derley
    én nem tudom h mi ez a sok panaszkodás..nálam se ilyen kurva távoli gólok nincsenek, se ezek a horribilis kapuralövések és az ilyenkori 0-0...nem tudom, lehet nálam van a hiba:)
    turpert sztem csinálj vmi új taktikot vagy vmit csinálj..ne mindig csak rinyálj:S
  • hamary
    ember van ilyen.. vegyél jobb csatárokat, csinálj erősebb edzéseket...
  • turpert
    Így vagyok a bajnokságba: 10 győzelem 15 döntetlen XD 0 vereség a makót meg mittom kit ilyen pöcsségek miatt nemlehet megverni.
  • hamary
    Na folytattam a MAN C-s mentésem. Man City - Aston Villa 1-0.. Most jön a Chelsea elleni Liga-kupa =(
  • turpert
    Hát na ez mi? :D KApuralövések: 34:4 Gólok: 0:0
  • turpert
    Meg Fradi 3:3 Zalaegerszeg
    Sárgalap 6:8

• turpert
    Man Utd 0:0 Kozármisleny (magyar) ez a legjobb :D
  • turpert
    Tom én már akkora bugokat láttam mint atom :D

Ha visszaolvasol asszem írtam hogy Bugger MAnager 2008 XD
  • cain
    marcovb készíti. a minap postolt egyet a magyaritasok.hu híréhez, miszerint a fordítandó 2/3adával készült el az utóbbi 3 hét alatt, feszített tempóban. végezd el a matekot, és duplázd meg, ami kijött.
  • Neoncsoves
    a 08at elcseszték :\ most lőttek 40yard-ról gólt nekem ... grat
  • RemX
    Igyexem rotálni ahogy tudok, de ez nem lehet ok.... 96% alatt nem játszik senki egy meccsen nálam...

Utolsó forduló is nevetséges volt ahol eldőlt ki indul a BL-ben... Portsmouth a 2. cselszinél játszott idegenben mondom az no para.. én meg a kieső Derbynél....

Mondanom sem kell hogy 3x annyit lőttünk kapura mint ők, de nyertek 1-0-ra... a Pompey meg 9(!) emberrel verte a cselszit 2-0-ra a Stamfordon....

NEVETSÉGES!!!!
  • cain
    a cserekapusom most kapott egy olyan gólt, mint robinson a horvátok (?) ellen. bedobta hazaadásnál az átlépős cselt.
    tbh a kapus (legalábbis a saját) valami hihhetetlenül beszari a játékban. 70 méterre előrevágott labdákra nem mernek kilépni a tizenhatosról. =/
  • turpert
    Igen kösz ezt tudtam csak azért vannak hiányosságok.
  • Neoncsoves
    kezd a tököm tele lenni ezzel a fossal...
    Ferencváros (én) - Spartak IF (cpu)
    Első félidő, 1-2 oda. ok. 2. félidő 2 percen belül 3 gól, 2 félpályáról egy meg ugy hogy átrambozott egy védő az embereimen... 70edik perc... gól a félpályáról...
    tovább nem is írom... 1-10 oda :\ barátságos meccs lenne de majdnem lefejeltem ezt a szar monitort :\ meg az is tetszik hogy az én embereim csakis az ellenfélnek képesek pontosan passzolni, akármit állítok be... probáltam a full hátul lenni taktikát, akkor is ez a barom hátvéd tisztázni akart, helyette odarugta az ellenfélnek és gól... ez csak nálam van hogy ilyen senkiházi szar csapatok ronggyá vernek? >.> 07-ben nem volt ilyen !