Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
az ilyen szarok bele a világba stílusra meg nincs szükség
flémoff
Avanti Crociati!
Amúgy meg probléma megoldva, tehát mégegyzser kijelentem, hogy te és a többiek, akik esetleg nem rétenk: nem sértõdtem meg lol.
Leszarom az egészet, csak egy kérdés és válasz volt az egész.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Avanti Crociati!
(Betis mellett 3-as van, Barcelona mellett meg 2-es) (hunbassernek)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
OFF: kicsit sz@rul tudok írni, kocsiajtó + a körmöm megismerkedett ma egymással...<#falbav>#falbav>
De az FM sztem menni fog még<#smile>#smile>
Mellesleg hogy még egy csatárt vegyek kicsit necces...így is 5 játékos áll rendelkezésemre azon a poszton....de mégi van benne vmi, mert idén nem megy annyira a gól lövés dolog a támadóknak....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Közben elkezdõdött a felkészülés az MTK-val, 2 gyõzelem a barátságosokon. De Ars3nal meghozta a kedvem hogy egy olasz kiscsapatot is kipróbáljak, így végülis a tegnap elkezdett Ajax-mentés sztornó, helyette:
CISCO ROMA (Serie C2/😎- tudjátok, Paolo Di Canio csapata.
Eddigi igazolások:
Hajdú Attila, Szili Attila, Kollár Dániel, Lauri Dalla Valle, Kocsis Ferenc
Tárgyalás elõrehaladott állapotban (közel a megegyezés): Németh K. és Mogyoróssy Balázs
Visszautasított: Quintana, Papp Dániel
Hajrá Magyarország!
ReaL MaDRid x siempre
egyébként most a Leedsel nagyon élvezem a játékot 😊 4 gyõzelem,3 döntetlen,1 vereség,de mostmár kezd belerázódni a csapat,és azt hiszem az utolsó 3 meccset meg is nyertem,jelenleg a 4.vagyok,de vannak még elõttem vagy ketten,akik eggyel többet játszottak,úgyhogy ha nyerek,akár a 2.helyre is felugorhatok.
soma,emlékszem rá,te régebben toltad a Leedsel,hányadik lettél akkor?
ReaL MaDRid x siempre
Örülök hogy a topikot ismét a legnépszerûbb topikok között látom (az elsõ helyen!)
ReaL MaDRid x siempre
remélem örülsz, h eljátszhattad ezt velem, és köszönöm h nem kaptam banánt.
Avanti Crociati!
Úgy persze, hogy a bocsánatkérésedben olyanok szerepelnek, miszerint Te is csak 2 éve vagy az sg-n, és ezért nem is érzed magad olyan réginek itt és amúgy sem akarsz több lenni a többieknél. És megigéred neki, hogy kicsit visszaveszel a fiatalos lendületbõl.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
bezzeg mikor letöltögetnek majd az oldaláról akkor jo hogy reklámozta. szerintem hagyjuk az egészet
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nem olvastad, hogy hunbassert leoltotta mikor figyelmeztette, hogy ezt nem szabad, mert Õ megteheti 😄DDDDD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lenne néhány kérdésem.....
Igazoljak-e vkit sztetek?
Ha igen kit?
Vagy várjak szezon végéig?
Én nem tudok dönteni.. 😄
Köszi a segítséget 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Avanti Crociati!
BUDA > miskolc.
szerinted ez fer döntés lenne a többi fórumozóval szemben, akiknek adtam már büntetést?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
amúgy azt hiszem, végülis sikerült az évszázad üzletét megkötni Lavezzi témában... egy évig kölcsönben szerepel a Leidánál, a teljes fizetését én állom, majd a végén ingyen elvihetik ha kell nekik. hát nem szuper? 😄
az elsõ peccsben csak-csak, de ebben a másodikban dögnehéz. persze az ifieim kellenek mindenkinek.
Sauma: összerittyentek valamit , nem igérem hogy mára, de rajta vagyok
ezt is remélem majd kijavítják a 08-ban...
a másik, eddig minden évben legalább 3 ajánlat jött Sergio Ramosra nyaranta. most 28, gondoltam eladom amíg pénzt látok belõle, meg úgyis megint rájött a mehetnék. szerintetek jelentkezett érte bárki is? túrót...