Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, te tudod, én meg azt tudom amit mondtam, de ja, fejezzük be 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fyrex
nem, csak segítek, hogy hol kérdezz ha kezdõ vagy, erre beszólsz

az ilyen szarok bele a világba stílusra meg nincs szükség

flémoff

Avanti Crociati!

Kimondta, hogy megsértõdtem? Lol, csak loloztam, vágod?
Amúgy meg probléma megoldva, tehát mégegyzser kijelentem, hogy te és a többiek, akik esetleg nem rétenk: nem sértõdtem meg lol.
Leszarom az egészet, csak egy kérdés és válasz volt az egész.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fyrex
lol még te sértõdj meg :| szánalom

Avanti Crociati!

😛, de segítõkész itt valaki, lol.

Fyrex
fent a bannerben ott egy OFF TOPIK felirat, klikk rá és ott tedd fel a kérdéseidet

Avanti Crociati!

Hogy kell cserélni a géjmben meccs közben? Hunbasser szerint vmi ráhúzással,h egyik játékost a másikra húzom, de nekem nem megy :S.

szabocsaba1983
Szóval még1szer:
(Betis mellett 3-as van, Barcelona mellett meg 2-es) (hunbassernek)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Tojesz
Sziasztok! Töltöm az FM-et, játszok én is
OFF: kicsit sz@rul tudok írni, kocsiajtó + a körmöm megismerkedett ma egymással...<#falbav>
De az FM sztem menni fog még<#smile>

LasDen
#114301 kérdésem még mindig áll 😄

Mellesleg hogy még egy csatárt vegyek kicsit necces...így is 5 játékos áll rendelkezésemre azon a poszton....de mégi van benne vmi, mert idén nem megy annyira a gól lövés dolog a támadóknak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kraawz
Hagyjuk már ezt a témát... Nem is tudom,mért kellett mindnekinek beleszólnia. Fyrex és Gabber lerendezhette volna nyugodtan szvsz.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

5w0rdf15h
húnytál te már szemet büntipont felett igaz nem reklámér de akkoris 😊 az meg h csinált 1 oldalt és berakta h segíthessen vele szvsz nem durva reklám h banán járjon érte és ez a megalázó dolog se kellett volna

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Zsolti9014
Grat mindenkinek!

Közben elkezdõdött a felkészülés az MTK-val, 2 gyõzelem a barátságosokon. De Ars3nal meghozta a kedvem hogy egy olasz kiscsapatot is kipróbáljak, így végülis a tegnap elkezdett Ajax-mentés sztornó, helyette:

CISCO ROMA (Serie C2/😎- tudjátok, Paolo Di Canio csapata.
Eddigi igazolások:

Hajdú Attila, Szili Attila, Kollár Dániel, Lauri Dalla Valle, Kocsis Ferenc

Tárgyalás elõrehaladott állapotban (közel a megegyezés): Németh K. és Mogyoróssy Balázs

Visszautasított: Quintana, Papp Dániel

Hajrá Magyarország!

hunbasser
de az eredményt még mindig nem tudtuk meg,gondolom 3-2 lett,de az eredményt mindig levágod róla 😊

ReaL MaDRid x siempre

Fabio Capello
grat!

hunbasser
fuhh,amikor léptem volna ki fm-bõl,utána egy java runtime error ablak jött be,gyorsan vissza is spuriztam fm-be,betöltöttem a leedset,hálistennek be is töltötte 😊 egyszer már velem is elõfordult,h elszállt egy mentés,azt hiszem a magyar válogatottal nyomultam,és mentés közben baszakodtam vmit,bár az a mentés nem volt vmi nagy szám,szal nem kár érte.

egyébként most a Leedsel nagyon élvezem a játékot 😊 4 gyõzelem,3 döntetlen,1 vereség,de mostmár kezd belerázódni a csapat,és azt hiszem az utolsó 3 meccset meg is nyertem,jelenleg a 4.vagyok,de vannak még elõttem vagy ketten,akik eggyel többet játszottak,úgyhogy ha nyerek,akár a 2.helyre is felugorhatok.

soma,emlékszem rá,te régebben toltad a Leedsel,hányadik lettél akkor?

ReaL MaDRid x siempre

szabocsaba1983
Pedig Betis mellett 3-as van, Barcelona mellett meg 2-es 😊

szabocsaba1983
Ezt hol tudom megnézni a Scout-ban?

Fabio Capello
Üdv és grat mindenkinek!

Örülök hogy a topikot ismét a legnépszerûbb topikok között látom (az elsõ helyen!)

hunbasser
felém nem tartoztál eddig sem bocsánatkéréssel 😊 én csak figyelmeztettelek,mert én már láttam ennél sokkal kisebb,tartalomhoz illõ reklámért és büntetõpontot/bant.

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
Ezúton JÓNAGY bocsánatkérést intézek Hunbasser felé, és megköszönöm mégegyszer h figyelmeztetett. Én is csak 2 éve vagyok az sg-n, és nem érzem magam többnek bárkinél, és ígérem visszaveszek a fiatalos lendületembõl.

remélem örülsz, h eljátszhattad ezt velem, és köszönöm h nem kaptam banánt.

Avanti Crociati!

soma22
a törlés megtörtént😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

gabber_saviola
Sauma barátunk rendessrác és kitörli a komentet, Te meg JÓNAGY bocsánatkérést intézel Hunbasser felé aki figyelmeztetett, hogy mit nem szabad.

Úgy persze, hogy a bocsánatkérésedben olyanok szerepelnek, miszerint Te is csak 2 éve vagy az sg-n, és ezért nem is érzed magad olyan réginek itt és amúgy sem akarsz több lenni a többieknél. És megigéred neki, hogy kicsit visszaveszel a fiatalos lendületbõl.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

soma22
jajjjóvammá.témába vágott, csak kicsit tulbuzgó volt.
bezzeg mikor letöltögetnek majd az oldaláról akkor jo hogy reklámozta. szerintem hagyjuk az egészet

gabber_saviola
miért kéne megúsznia?
nem olvastad, hogy hunbassert leoltotta mikor figyelmeztette, hogy ezt nem szabad, mert Õ megteheti 😄DDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
Zaki játékmodi és szemethunyt a dolog felett mondjuk 😛P

Avanti Crociati!

soma22
akkor törlöm, és nem ad senki senkinek semmit😄

hunbasser
hát,én még vennék egy befejezõ csatárt

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
akkor ne én adjam, hanem egy játékmodi? 😛

LasDen

lenne néhány kérdésem.....

Igazoljak-e vkit sztetek?
Ha igen kit?
Vagy várjak szezon végéig?

Én nem tudok dönteni.. 😄
Köszi a segítséget 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
én eddig csak azt vettem észre h mindig azt mondtad a játékosok fórumhoz neked semmi közöd. én ebben látnám a fair-unfair kérdést.

Avanti Crociati!

nekem pl sosem adtál ;(

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
legyek ilyen "kivételezõs" modi?
szerinted ez fer döntés lenne a többi fórumozóval szemben, akiknek adtam már büntetést?

kraawz
Nálam a játékos eladással nincsenek bajok. Részletekre kell kérni,szinte mindig megadják. Igaz , német ligából könnyebb. Mindenki menne angol-spanyol-olasz ligába,sokkal magasabb REP klubok vannak.

Fyrex
kétlem én h ezt szeretnéd 😊

Avanti Crociati!

üdv van 30 milió ezróm igazolni abból kéne nekem 1 jobb szélsõ és egy jobbvédõ please írjatok neveket ui:quaresma nem kell

soma22
nem lehetne efelett szemethunyni?megbeszéltük

nálam is, azokra mint a legyek -.-

nemááááááár

robotnyk
jah, épp ezen gondolkodtam, hogy valamelyik patch elõtt még egész tûrhetõ volt, szóval el is rontották gyorsan -.-

amúgy azt hiszem, végülis sikerült az évszázad üzletét megkötni Lavezzi témában... egy évig kölcsönben szerepel a Leidánál, a teljes fizetését én állom, majd a végén ingyen elvihetik ha kell nekik. hát nem szuper? 😄
gabber_saviola
nálam is ez a gond 😞
az elsõ peccsben csak-csak, de ebben a másodikban dögnehéz. persze az ifieim kellenek mindenkinek.

robotnyk
áh, nem hiszem, mindig állítgatnak rajta, de valami mindig szar benne. vagy százmilliókért forognak nevetséges játékosok, vagy nem lehet venni, vagy nem lehet eladni...
gabber_saviola
gratulálok mindenkinek, bitangjók vagytok.

Sauma: összerittyentek valamit , nem igérem hogy mára, de rajta vagyok

én sem tudom eladni a játékosaimat szinte fillérekért sem :S

ezt is remélem majd kijavítják a 08-ban...

gabber_saviola
sajnálom Fájreksz, ez bizony 1 hét pihenés 😞

robotnyk
gondoltam fiatalítok, eladtam volna Lavezzit, 30 lett épp most, nincs jó szezonon túl, de azért lõtt 8 gólt így is. erre ingyen sem kell senkinek, vicc az egész. vagyis kellene ilyen sehonnai csapatoknak, akik aztán nem tesznek ajánlatot, azzal, hogy ilyen nagy nevet nem tudnának leigazolni. "akkor anyádért érdeklõdsz utána, e?!"
a másik, eddig minden évben legalább 3 ajánlat jött Sergio Ramosra nyaranta. most 28, gondoltam eladom amíg pénzt látok belõle, meg úgyis megint rájött a mehetnék. szerintetek jelentkezett érte bárki is? túrót...
hunbasser
😮OOOO az igen!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,f@sza 😄

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
két reklámcsík

nekem is ez a bajom :C