Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
kraawz
ígértél egy bajnoksággal kapcsolatos összefoglalót, már van hova rakni, szóval lehet jönni megírni😊
Soma nagyon faxa az fm fan kinézete!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
következõ meccsem a West Bromwich ellen lesz,jó látni,h egy magyar fiú a ellen legjobbja,legalábbis a figyelõm azt mondja,h Gerára figyelni kell 😊
de ezt a meccset már csak holnap játszom le,mára ennyi.
jó 8 mindenkinek,és jó játékot az ébrenlévõknek
ReaL MaDRid x siempre
szurkolok
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
közben a Cardiffal lejátszottam a meccset...
ReaL MaDRid x siempre
megyünk Cardiffba, a dolog pikantériája az,h õk az éllovasok,szóval,elég nehéz lesz.
ReaL MaDRid x siempre
ha vannak cuccaitok, akkor zip-ben fel lehet tölteni
max nem olvassuk el<#idiota>#idiota>
[ õ elolvassa ]
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
bocs,h ennyit írom itt a Leedses élményeimet,de nagyon élvezem 😊
ReaL MaDRid x siempre
no,sikerült legyûrni a Norwichot,1-2 lett
ReaL MaDRid x siempre
no,Norwichcsal játszok most idegenben,1-1 az állás,ha most nyerek,feljövök a 2.helyre(ugyanis õk a másodikok,a 3.pedig egyel többet játszottak)
ReaL MaDRid x siempre
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Armando Sa kiállítása után már elég nehéz volt,de azért egy x-re így is jók voltuk,nomeg a hosszabbítást is kihúztuk,a büntetõpárbajt meg nem is néztem,azt a végén a teamtalknál azt sem tudtam mennyi lett az eredmény -.- én meg úgy voltam vele,h ha kikaptunk is,akkor is ez nagyon szép eredmény,erre látom,h mi nyertünk 😊
ReaL MaDRid x siempre
szerk:már 1-0 nekem 😊
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
eredmények?semmi, csak szenvedés.asszem 3. évben ki is rugtak
te milyen eredményeket értél el a Leedsel,és mik a tapasztalataid?mert ha jól emlékszem,te még régebben voltál velük.
ReaL MaDRid x siempre
egy jónagy kihagyás után újra folytatom az fm-et, mégpedig a Derby Countyval. tizenvalahány meccs után 3.helyet foglalom el, ez jónak mondható, hiszen akármikor az elsõ helyre ugorhatok, szoros még a mezõny.
holnap rakok képeket is😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix