Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem jön be az oldal :S
na kész az alapja az uj fmfannak.innentõl jöhetnek az írások, és a csinosítgatások
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
csoda történt,az egyik új igazolás kapott munkavállalásit -.-
mégpedig õ,Saúl Martinez
mégpedig õ,Saúl Martinez
ReaL MaDRid x siempre
Rex!
megmondom az igazat, ez az oldaleklámozós dolog nem tetszik már. Hiába mondod, egyértelmû, hogy miért csináltad.
Sok sikert hozzá!
Ettõl függetlenül nemsokára elkészül az uj fmfansite is, szolgáltató gondok voltak. Akit érdekel majd, küldjön egy privit.
Üdv és sok sikert
megmondom az igazat, ez az oldaleklámozós dolog nem tetszik már. Hiába mondod, egyértelmû, hogy miért csináltad.
Sok sikert hozzá!
Ettõl függetlenül nemsokára elkészül az uj fmfansite is, szolgáltató gondok voltak. Akit érdekel majd, küldjön egy privit.
Üdv és sok sikert
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
kivancsi voltam scout szerint milyen a keret, olyan erõs mint Empolié😄 csak az A-s csapatok elõznek meg meg pár db B ligás
nah a spanyol válogatott élérõl menesztettek, gondoltam nembaj egy kis pihi, de erre felkértek az olaszok, és hát nem hagyhattam ki 😊
Avanti Crociati!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Avanti Crociati!
mi az hogy regelhetsz e? mindenkinek készült, hogy mindenki regeljen és élvezhesse 😊
Avanti Crociati!
welcome back 😛
így végül "csak" 4 millió fontba került nekem a korábbi sértõdése
így végül "csak" 4 millió fontba került nekem a korábbi sértõdése
Avanti Crociati!
hát ennyi volt a VB
az utolsó percben lõtt kapusgólomat természetesen nem adták meg.
az utolsó percben lõtt kapusgólomat természetesen nem adták meg.
Avanti Crociati!
Hali mindenkinek!
Nagy grat Robo,Rex,dalackraul,Arsenal!(meg akiket kihagytam ...)
Féltáv ^^

Nagy grat Robo,Rex,dalackraul,Arsenal!(meg akiket kihagytam ...)
Féltáv ^^

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
no,megszegtem fogadalmam,mégis csak igazoltam :\ Dalla Valle elég simán eljött...úgyhogy mostmár igazolok rendesen,rájöttem,h túl szûk a keretem,és muszáj igazolnom.
ReaL MaDRid x siempre
gracc, magyarbuzi 😄ADsadad <#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Avanti Crociati!
grat, simaliba volt<#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Avanti Crociati!
tényleg?
karácsony elõtt jön az FM 08<#worship>#worship>
köszönöm h figyelmeztettél, de szm elég rég vagyok itt h tisztában legyek a dolgokkal 😊
Avanti Crociati!
igen ez bizony reklám a javából, de szvsz nem fog zavarni senkit és ennyit megengedhetek magamnak SZERINTEM
nem követ el senki bûncselekményt aki egy gportalos oldalra regisztrál :| fõleg hogy a topiknak csináltam az oldalt
ha Soma másképp látja majd rám szól
nem követ el senki bûncselekményt aki egy gportalos oldalra regisztrál :| fõleg hogy a topiknak csináltam az oldalt
ha Soma másképp látja majd rám szól
Avanti Crociati!
nem akarok akadékoskodni,de ez még úgyis reklám,h az fm-rõl szól...mivel a te honlapodat reklámozod vele.
engem nem zavar,csak nehogy vmelyik keményebb modi meglássa.
engem nem zavar,csak nehogy vmelyik keményebb modi meglássa.
ReaL MaDRid x siempre
Avanti Crociati!
Hajrá Magyarország!
üdv, gratulálok
egy jótanács: örömmel vennénk ha megpróbálnál egy kicsikét tagoltabban írni, és nem folyatnál egymásba három mondatot!
egy jótanács: örömmel vennénk ha megpróbálnál egy kicsikét tagoltabban írni, és nem folyatnál egymásba három mondatot!
Avanti Crociati!