Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm... 3 cserecsatárral csak 3-0 féidõbe

5 csaátomból 4 válogatottnálvna omg

Ok. Csak valahogy érjük majd el egymást.
Nemtom akkor mi van... most magukhoz tértek aránylag Boltonal 6-1 ide és Chelsea 5-0 ide. De az egyiken 4 gól Henry-tól a másikban 3 jött tõle. Szóval szerintem csak az õ érdeme. Biztos vagyok benne hogy valamit rosszúl csinálok. Eddig bejöttek ezek a taktikáim. Tegnap olvasgattam valami forumon és áttértem a holland stílusra csak 4-4-2-ben. Elég jól bevált de a középpályából sehogy sem tudom kihozni a maximumot. Nincs jelenlétek középpályán, a védõk is átpasszolják õket hosszú elõreadásokkal szerzek gólt, és az ellenfél általában lefutja a játékosaimat. Help PLS!!!
Figy ma már nem linkelek be képet bocsi de holnap igen.
Egyébként van két jó tamádó tacticom 1 támadó-normál egy alap és egy védõ taktik 😊
Kell kupára bajnokságba BLbe...

na elõzõ két meccsem 6-1 és 5-0 😄 !

http://www.uefa.com/competitions/under17/index.html

Hálás lennék.
és jön a télen hrepka ádám is......szóval én nem vetem meg a hazait...

webibebi
én is az arsenallal nyomom4az utánpótlásom 2éve zsínorban nyeri a bajnokságot 1 vereséggel!

msn:[email protected] bárki felvehet

Meglátod beájulsz. Elmúlt 3 meccsemen 19 gól 😄
Mondjuk 3-4 tacticot hazsnálok ha kéred megmuatatom !

és Németh Krisztián szorgosan termeli a gólokat a tartalékoknál...

most én is az arsenallal nyomom, és nekem nincsenek ilyen problémáim.
Folytatom Wenger politikáját és egy csomó 18 év alatti pléját igazoltam.
Megvettem Moutinhot és naon jó.Amúgy szuperkupába 4:2-re vertem a cselszit, és a bajnokságba 4 forduló után 4 gyõzelem, 9:0-ás gólkülönbség és Campbell még egy meccset se jáccot...

Miféle tactic-od van ember?
Na van egy elég gólerõs tacticom egy félidõ alatt a6 a termés.
mMost egy kicsit támadó tacticot nyomok be 😄 meglátjuk abból mi lesz !

De ott van Pires, van Persie (õt inkább csatárnak használom), és Reyes akik hatékonyan bevethetõk bal oldalon. Az új srácról nem is beszélve.
24 per clatt. most van 36. perc és 6-0 ide

hú a tacticom.. 42 perc alatt 4et rámoltam arsenal kijevnek 😄

5w0rdf15h
dél amerikába 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
bal oldali középpályásként messi nagyon jó 😉

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hmmm ezt már szeretem
Meghívtak barátságos tornára kapok érte 200e fontot aztán ott lezs egy mexikói csapt arsenal és stuttgart.Nyáron szerintem mennék 4 túrára fejenként 4-4 meccs hogy formába maradjnaka.
HOva érdemes menni ?

Valami hosszabb útbaigazítás kéne. Elég ziláltak a fiúk. Csak Henry tartja a lelket a csapatban a többiek elég szürkék. Folyton kikapok és 5-0ról is feljön döntetlenre a gép. Campbell végre meggyúgyult és új lelket öntött a védelembe. De még mindíg vannak gondjaim. Messi-t hol tudom jól használni? Nagyjából egy a szerepük Fabregasal. Blasi bevált nekem. Igazi romboló.
A staff panaszkodik Lehman-ra. Õt tartják a leggyengébb láncszemnek. Nem is tudom... Buffon sem volt sokkal jobb. Megkörnyékeztem Reina-t. Baromi drága lenne de megéri áldozni rá? Ja és Chiarenza-t a Juve legjobb edzõjét is elcsábítottam. 1.500.000-ba került (euro), és egy fiatal támadót is vettem Handerson a Norwich-tól, mert kellett valaki akit bevethetek a támadósoron bárki helyett. Szóval összevissza van még 7.500.000 zsetonom transferre. Jó befektetés? És ami fontosabb TAKTIKAI TANÁCSOK KELLENEK A PREMIER LEAGE-HEZ!!!
Elõre is kösz.
McFrost
jól

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
Messi jó😊 Blasit nem tom...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Van valakinek tippje számomra az Arsenal-hoz? Új a játék és eddig az elõzõ részekben a Juvéval játszottam szóval az angol bajnokság is új?
Megvettem Messi-t, és Blasi-t. Jól tettem?
fsgh
<#taps><#taps><#worship><#worship>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
<#eljen><#eljen><#eljen>

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hmm otorres ára gyorsan 26 millió fontról most felugrott 32-5 millió fontra.
Petrov is 15,4 millió font. Huntelaart vettem emg 2,7 millió fontért fél éve most kereken 5 millió font.
Rajzci simek meg tõzsért került nekem össz vissza 1 millió fontba most érnek 6 millió fontot fél évvel késõbb.
Business man azt mondod ?

fsgh
<#taps><#taps>

McFrost
4 pléjával erõsítek + visszatér Sambesz a Panától
Emanuelson-Guarin-Gyepo-mek valami fiatal

Ja meg õ lett a gólkirály legjobb fiatal vagy mi õ lõtte a legszebb gólt a szezonban és én lettme év menedzsere 😄

fsgh
jaja az jó dolog😊 Nekem is köszöte már párszor Adriano😊

zaki
üdv, jó vétel<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Ajaxból sajnos eladtam, mert nem akart szerzõdést hosszabbítani 😞

toorres lett év játékosa és nekem köszönte 😛

McFrost
leigazoltam Emanuelsont😊
19 éves😊

fsgh
GRAT!!!😊 Thx de inkább nem😊 vagyunk elegen csatárnak😛 : Forlan,Adriano,Martins,Toró+Genro

McFrost
ott vagytok a szeren!

zaki
vedd meg PRISKINT <#smile>

fsgh
Jááájjj Genro még át se igazolt de Lábtörés miatt 5 hónap...:SSSSSSSSSSSSSS

Tono34
Ismerõs, a Juve elleni meccsre 6-an dõltek ki.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

fsgh
Szevasz!

fsgh
Palermo elleni kupa döntõ visszavágó után 3 nappal Barca :S és a gép már dolgozik szépen sérülnek le a kulcs pléjáim...

Tono34
<#wave>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
szevasz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
hail all!

fsgh
Detto Portugálokkal...

gabber_saviola
gratula mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
kolumbia elleni 5-4-es vereség után lemondtam a paraguayi szövetségi kapitány posztomról, erre pár nap úlva újból felkérnek, lol

fsgh
GRAT!!😊<#taps>