Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként van két jó tamádó tacticom 1 támadó-normál egy alap és egy védõ taktik 😊
Kell kupára bajnokságba BLbe...
msn:[email protected] bárki felvehet
Mondjuk 3-4 tacticot hazsnálok ha kéred megmuatatom !
Folytatom Wenger politikáját és egy csomó 18 év alatti pléját igazoltam.
Megvettem Moutinhot és naon jó.Amúgy szuperkupába 4:2-re vertem a cselszit, és a bajnokságba 4 forduló után 4 gyõzelem, 9:0-ás gólkülönbség és Campbell még egy meccset se jáccot...
mMost egy kicsit támadó tacticot nyomok be 😄 meglátjuk abból mi lesz !
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Meghívtak barátságos tornára kapok érte 200e fontot aztán ott lezs egy mexikói csapt arsenal és stuttgart.Nyáron szerintem mennék 4 túrára fejenként 4-4 meccs hogy formába maradjnaka.
HOva érdemes menni ?
A staff panaszkodik Lehman-ra. Õt tartják a leggyengébb láncszemnek. Nem is tudom... Buffon sem volt sokkal jobb. Megkörnyékeztem Reina-t. Baromi drága lenne de megéri áldozni rá? Ja és Chiarenza-t a Juve legjobb edzõjét is elcsábítottam. 1.500.000-ba került (euro), és egy fiatal támadót is vettem Handerson a Norwich-tól, mert kellett valaki akit bevethetek a támadósoron bárki helyett. Szóval összevissza van még 7.500.000 zsetonom transferre. Jó befektetés? És ami fontosabb TAKTIKAI TANÁCSOK KELLENEK A PREMIER LEAGE-HEZ!!!
Elõre is kösz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megvettem Messi-t, és Blasi-t. Jól tettem?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Petrov is 15,4 millió font. Huntelaart vettem emg 2,7 millió fontért fél éve most kereken 5 millió font.
Rajzci simek meg tõzsért került nekem össz vissza 1 millió fontba most érnek 6 millió fontot fél évvel késõbb.
Business man azt mondod ?
Emanuelson-Guarin-Gyepo-mek valami fiatal
Ajaxból sajnos eladtam, mert nem akart szerzõdést hosszabbítani 😞
19 éves😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.