Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Nálam is egyezik a XML fájlban lévõ arsenalos mezfájlnév mégis xar<#fejvakaras>#fejvakaras>
Y\'oull Never Walk Alone
Egy kicsit tartalékosan léptem pályára ,sissoko-t hosszú idõ után a tarcsiból behoztam a középpályára Xabi posztjára tévedtem... aztán Rosicky két fantasztikus szabadrúgásgólja és Gera villanása megfordította a meccset <#circling>#circling> A meccs után Sissoko-t megbüntettem (1 heti fizetés megvonás) nem is tetszett neki <#eplus2>#eplus2>
A kékeket pedig otthonukban büntettem a friss kipihent játékosaimmal <#vigyor1>#vigyor1>

Y\'oull Never Walk Alone
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#52670 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
gabber_saviola: Na itt az én nagy bajom az Arsenal mezével kapcsolatban amirõl tegnap beszéltünk.
Még annyit ,sajnos nem érdemeltem gyõzelmet ezen a meccsen, így ez az egyetlen döntetlenem eddig a bajnokságban 19 meccs után.

Y\'oull Never Walk Alone
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ez az év nagyon jól jött ki😊))))))) egész bajnokságban 10-15 pont elõnyöm volt a ajnokságban!😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ne idegelj már!
hát 30 éves!
ott van Virga v. Semioli v. Santana
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
lucas pusineri
Plusz év elején Szuper cup!!!!!
Van der Meyde-vel mi lett? Nagyon eltünt, a managerben is gyenge?
5 perce igazoltma le freyt kereken 2.7 milláért 😄DDDDDDDDDDDDD

6-1 , 5-0 , 4-0