Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vargas skrtel couto sorondo stb...
Elhappolták leõlem torót köcsög klub ok nélkül meghiusította ttranzakciót. Most ahova ment onnan csábítom 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Majd rakjl be képeket is pár meccsedrõl😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

BUDA > miskolc.
#53320: ööö...nem atl. madrid szintû tehetség fogalmazzunk így...
grat mindenkinek!
Avanti Crociati!
BUDA > miskolc.

Fernando Genrot nézd meg hogy hol játszik mert lehet el tudod vinni olcsón...
Mondjatok már plz egy nem túl drága jó csatárt !
Mert van torres , kezman , hunteelar , palladino , rivaldo de ha õ kidõk kell a rota
\"Never say never!\" W Churchill

Nem gynegén nyomod JACK!

\"Never say never!\" W Churchill

MEgvettem 3 maygar pleját 600 fontéer most 2 nappal késõbb az értékük 7 millió font ? ADAAA DDAS 😄ASAAAS😄:ASD😄AS😄AS:ASD😄ASASA
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
És miért ne lehetne? MAlaga elsõ osztályú MAlaga B második
Tud valaki adni egy linket egy mûködõ angol elsõ osztályú mezcsomaghoz?
Amit a www.sortitoutsi.net -en találtam az nem nagyon mûködik sajons... (aztán lehet, hogy csak én vagyok a béna)