Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
idegesítõ hogy pl. a blackburn tartalékok között van balaban és kuki. de mikor a nagycsapat ellen jatszanak akkor ok már az A csapatban vannak???
Divatcsapatok OLÉ!

taktika: elõre szólok nem fog menni elõször, sõt lehet nem is fog bevállni mer alakítgatni kell rajta 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Nálad milyen Toró?

\"Never say never!\" W Churchill
2. taktika olyan mint enyém csak nekem 2 kp középre van betéve és szélre futnak ! MEg a középsõ tkp nekem cstár ;] De nem rossz tactic ha nem gáz 1-2 meccsre benyúlom 😄
Ezt a netrõl loptam😊)
A harmadikat pedig megtalálod itt ha rákeresel, a QuentinT féle Hull-os taktika.😊)
#53387: Megveszem õket én is modnjuk még nálam 19 és 17 évesek 😄
Vagyios nálam ez van !
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Most nézem pauletat 2 millió font és még van 3 éve !
ICQ számhoz beírtma hogy ha -c akkor elég magas nem fogadta el ! 😄
grat mindenkinek aki megérdemli -.-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
HAJRÁ4!😊😊):
Franco: 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
sajnos az Aperturat (õszi szezon) elbuktam, csak 2. lettem 2 ponttal lemaradva a river mögött, de a Clausura (tavaszi szezon) már elég jól megy sikerült egy fiatal és ütös védelmet összerakni 😊
most így állok:
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
B csapatomba is ott van vmi buoranetti belõle is nayg sztár lesz eg genalvo és had dne soroljam ;]

hát jah fra felfogásban játszik a srác..meglátjuk mire megy vele😊
Self.: nem érzem hoghy célirányosan igazolnál csak úgy bele a közepébe. Djorkaeff-et se értem pl.
De nem értem minek akkor a tarcsi. Oda fiatalokat tegyél és en öregeket meg jó játékosokat...
Nem értelek lehet velem van a baj de...
Na mind1
Ne vedd sértésnek.
Divatcsapatok OLÉ!
gecie Palermo hazai pályán megbaxott <#whatever>#whatever><#whatever>#whatever>
ráadásul Grosso szabadrúgásból aki nyáron vszeg jön hozzám