Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
HELLO all!! nagyon jók vagytok!

slf a B csapat nem juthat fel mer csak egy atletico csapat lehet a PD-ban 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Na nagy csapatom Bajnokok ligája + bajnokság + kupa
B csapat szintén kupa meg spanyol 2.osztály 😄

Nah el kellet adnom petrovot a manchesternek 😞

Nem tudom ki kezdte newcastleval de egy kis pénzcsinálás ha érdekel:
Vedd meg prsikin ,feczssint , jovánczait , rajczit , tõzsért ( kb 1 millió font az 5 pleja ) és fél év múlva 5 millió fonért simán le lehet õket adni min.
Mondjuk nekem rajczit most vitte el a celtic fél év után 3,5 millió fontért !

Wome nálam sem alapember mivel van Heinze de ha Heinze megsérûl akkor csak favalli marad és õt utálom

fsgh
GRAT!!!!😊
Nálam Wome sose volt alapember😊😛
Én most nem játszom de 13.meccs után 10pont elõnnyel vok az élen...De azért nem élem bele magam mert hamar elolvadhat...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

20.meccs után 9pont elõnnyel állok az elsõ helyen a Milan elõtt! remélem kitart ez a szezon végéig már még nagyon sok meccs van vissza és most Wome és Martins elment az Afrika kupára (remélem hamar kiesik Cameroon és Nigéria) 😛PPDDD

Akkor próba cseresznye. Köszi

fsgh
asszem elég csak a 6.0.3-as...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Üdv!
A 6.0.3mas patch elé fel kell rakni az elõzõ kettõt hogy minden frankó legyen? Vagy tartalmazza az elõzõ kettõ javításait is?
Kössz!

elég szarult indult ez a nap: 1gyõzelem,1vereség,1döntetlen

fsgh
húúú nem rég én is majdnem kikaptam tõlük:SSS 😞((

picsába... megvan az elsõ vereségem

Ascoli ellen idegenbe... 😞😞 pont egy ilyen lófasz csapattol kellett kikapnom

fsgh
akkor nem tom...Pedig nálam benne van!

rákerestem roger nevû és spanyol (nagy adatbázissal csak a Villarealba van

ott sincs Roger csak Rogério 😄DD

fsgh
Lekorlátozhatja mert nem tartja olyan jónak a játékost hogy annyit adj neki meg ilyenek...

fsgh
Ja bocs most nézem hogy a Betishez a Palmeiras-ból ment!Ja és spanyol

nálam azagáz hogy a Real Betisben nincs Roger 😄DD

de Villarealos Roger meg nem akar jönni hozzám mer kevés fizut ajánlok, mert a gép nem enged többet?! hogy lehet azt hogy agép nem korlátozza le a fizetés szábást?

fsgh
Nálam Roger Ingyé jött...(de nem volt jó...)Inkább a Real betisben lévõ Rogert lesd meg😊

bazz egy napon sérül le lehmann és arenas két hétre!!!

csöcs

baxek meg miért van az hogy Ballcknak tudok ajánlani egy 375ezres fizut, Rogernek (Villareal) meg max. csak egy 75.ruppós fizetést!

Roger nálad is ottvan nem? te hogy hoztad el? kessér v. ingyé?

fsgh
jóreggelt!

gabber_saviola
jóreggelt

annyirajókvagytok, grat mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
hát jah nem ártana😊

azthittem csak nálam ilyen szar rettentõen idegesítõ hogy nemtudom hogy kinél van a labda, nemértem hogy mindig jóak a mez összeállítások csak akkor nem ha ellenük játszok, kéne egy mez választásos menüpont a gammába 😛

fsgh
Reggelt!

jaja!Olyan idegesítõ...Sose látom hogy kinél a labda:SSS

reggelt!

hogyha a sampdoria ellen játszól akkor nálad is (majdnem) ugyanolynaok a mezszínek hogy alig tudod megkülönböztetni a 2csapatot?

köszi azért....

fsgh
Hali!
ok-.-

Arminho:Akkor ez van nem tom mi a baj...

gecc, gilberto lábtörés.... 5 hónap....

Fyrex
reggelt all

fsgh az ilyet kérlek privátban és fõleg ne 20hszen keresztül, ne kelljen már ennyit takarítani fõmufti faternak 😊

htx

grat mindenkinek, jóak vagytok naon 😉

Avanti Crociati!

nemnem.... valami nemjó nálam

fsgh
ezt írd már be a böngészõdbe: http://www.pixupload.tk/
Más nem jöhet ki!!

töltsek le valami flash dzsuvát?

nekem közel nemígy nézki....

fsgh

akkot valami gáz van, mer nekem nincs ott a mehet gomb....

fsgh
ott a MEHET gomb!!!😊

eddig már eljutottam. Beállítottam a képet is csak nemtom hogy hol tom elindítani a feltöltést...

fsgh
akkor bejön az oldal ott a tallózásra(itt váasztod ki a képet a gépedrõl) és aztán
katt a mehet-re!

fsgh
nyomd meg ezt: Continue to PIXUPLOAD.TK: picupload

holtom ott feltölteni? hol van a feltöltés gomb vagy valami ilyesmi?

fsgh

bazz nemengedi a kepfeltöltésrõl, ezt írja: A képfeltöltés.hu-ról nemengedélyezett
képeket feltölteni..... te hol töltöd fel?

nekem azt multkór nemengedte... kepfeltöltés.hu-n feltöltöttem és kiírt valami biszbasz h onnan nemlehet feltölteni.... de sebaj megpróbálom még1szer

fsgh
Más oldalakon is és onnan a Direkt linkjét bemásolod! (a mehet alatt van egy kép gomb na oda kell a diekt linket másolni)

fsgh
Hali!

na én most ezt a kepfeltoltesr nem vágom....most csak itt lehet feltolteni enné a képfeltöltés izzéné vagy más oldalakon aztán belinkelni?