Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
Valakinek nincs vmi trükkje hogy vezetõségtõl pénzt lehessen lenyúlni

Van 41M font számlámon,de csak 5M fontot adnak igazolni. Pedig pepet most 9Mért el lehetne hozni,nekem meg csak 3 védõm van középre,abból egyikük 37 éves már :S

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fyrex
nah akkor most hagyd abba inkább, ne kezdd ezt te is...

Avanti Crociati!

9csöves9
én másodpercbe nyomom -.-

grat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

kraawz
mielõtt a perceket számolgatnátok

Dortmund:München 3:0

G: D. Carvalho,Husyev

kraawz
nem szeretem a dolgokat megváltoztatni. Lehet elsõ fordulóban kikapok 😄

Fyrex
miért baj? most megnyerheted a ligakupát..

Avanti Crociati!

kraawz
szépséges

nekem sajnos elszállt 3 meccsem. Bayern elleni 4:2 , Hamburg elleni 1:2,Stuttgart elleni 1:0. pics*ba

Fyrex
hmmm

Avanti Crociati!

Fyrex
még visszavehetem késõbb õket, de nem voltak nagy durranások

Avanti Crociati!

9csöves9
simán jobb lesz. Turaci és Selcuk nemtudom milyen az idei gémbe de nálam tavaly õk alapozták meg a késõbbi nagy Fenerem😊

Fyrex

Deivid-et sajnáltam, de Falcao hosszútávon jobb lesz helyette úgy gondoltam

Avanti Crociati!

Fyrex

Avanti Crociati!

9csöves9
csokitomi

kit/kiket basztál ki a nem törökök közül?

hunbasser
meglett a 3.hely,bár a Haladás ellen csak egy 1-1-re voltam jó,a Pécs gyõzött,de a jobb gólkülönbség miatt én lettem a 3..

most jó sok játékost akarok eladni,és kéne egy jó irányító,meg egy nagyon jó védõ.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ha már ennyire mondogatjátok,akkor megígérem,hogy a következõ csapat már a Real lesz 😄

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
jóreggelt

fel a fejjel hunbasser, nem szégyen, de tényleg jobb lenne ha pár szezont letolnál a Reallal, gyakorlat teszi a mestert 😊

Avanti Crociati!

Köszike.
hunbasser
ááá kilöktél 😊

a különbözõ kiegészítõket neked kell feltenni,nem tartalmazza a mentett fájl a képeket és a config fájlokat.

szóval az elõbbi hsz-em,amit uborkasaláta ütött ki:

Szatmárinak felajánlottam egy jó szerzõdést,kétszer annyit ajánlottam neki,mint amennyit kért,hátha mégis engem választ,bár ennek kicsi az esélye...

ReaL MaDRid x siempre

bocs 2x ment el 😞
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, h. ha a játékot megveszem és valaki átküldi a mentését aki fel turbózta mezekkel , adatbázisfrissítésekkel és én egy új szezont kezdtek akkor bent lesznek azok nálam is ugye? 😊
hunbasser
Sallai Róbert akkor b@ssza meg...

minden jó pléyámat eladja az elnök...

ilyen játékost nem tudom mikor fogok venni legközelebb

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a Dunaújváros után kezdek vmi erõsebb csapatt sztem.

de egyelõre még folytatom ezt a mentést,bár csak 3.helyen állunk(ha az utsó meccset megnyerjük,akkor maradunk is ott),és azt mondtam,h ha most sem jutunk fel,akkor kezdek újat,de még adok idõt magamnak.egyébként minden évben feljuthattunk volna,csak mindig elbasztuk :\ remélem,h jövõre ez már nem így lesz.

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
hidd el,senki sem kiscsapattal kezdte az elsõ manageres játékát

hunbasser
gondolkoztam már rajta,hogy leszek nagy csapattal is,csak én túl sokat várok el magamtól,és úgy vagyok vele,hogy nagycsapattal nincs akkora kihívás,ha meg még velük sem menne,az meg már tényleg nagy szégyen lenne.

A Dunaújvárossal most viszonylag döcög a szekér,annyira nem rosszul,most játszottam egy jó meccset a Soroksár ellen idegenben,nyertem 2-3-ra,a feljutás már nem lesz meg,de a 2.hely sem,szóval célom,h megkaparintsam a 3.helyet a Pécstõl.a ZTE meg a Vác túl erõsek egy NB2-be,érthetõ is,h õk vannak legelõl.szerencsére az NB1-ben a Fradi és a Diósgyõr állnak kiesésre,szóval,valószínüleg mindketten a keleti csoportba kerülnek,ami nekem jó.

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
csocsesz és grat tényleg mindenkinek,párat ki is emelnék: Szelfis bajnoki címe,Drucker dortmundja,Soma továbbjutása,Zaki bajnoki címe,Kard eb-je a Betises srác menetelése,Tamás Fenerezése estébé

Hunbasser:szerintem nem szánalmas,érthetõ.úgy tudom nem olyan rég óta játszol,mindig kis csapatokkal toltad? mert ha igen tolj le pár szezont a Reallal tapasztalatszerzés gyanánt szerintem

hunbasser
ilyen még sosem volt,h ilyen hamar feladjak egy játékot,és h ki is töröljem.biztos most páran azt gondolják rólam,hogy ez szánalmas,h ilyen korán feladom,de ilyen mértékû csalódást még egyik mentés sem hozott.

egyébként mindig ez van:jó kezdés,pocsék folytatás...nem tudom mit rontok el :S

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na jó,nem próbálgatok én semmit sem.szépen beállítgatok mindent,a meccs elõtt az csatárokra és a szélsõ kp-kra ráállítottam a védõket szoros emberfogással,szépen mindent kidolgoztam,vagy negyed órát tököltem vele,erre 20 perc alatt kaptam hármat...

olyan szinten felidegelt az egész,h ki is léptem,és töröltem a mentést...pedig jól indult...pedig sajnálom,de hihetetlen,h minden jól megy,tényleg,igazi csapat látszatát keltik,utána meg mindenki elver,aki felénk jár...elõször azzal a taktikkal nyomtam,ami bevált a Leedsnél eddig is,aztán gondolom kiismerték a taktikát,és utána már csak komoly összjátékot sem láttam,aztán kipróbáltam 3 taktikát 6 meccsen,és semmi...kapom a gólokat orrba szájba...

most nagyon elkeseredtem :\ folytatom inkább a Dunaújvárost.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát,ezt most én is lekaptam,mert hullámvölgyben vagyunk,amibõl nem fogunk csak úgy kilábalni,szóval,megköszönném én is,bár még megpróbálkozom egy sima 4-4-2-es taktikkal.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

Bye.

Thx!
Gunnersboy
na igazolásaimmal bucsuzom, próbáltam kötõdni a valósághoz is egy picit 😊

hát mára ennyi, jó8

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

GTheo
Ieneket offtopikba...

Kül asszem ide:
C:\Games\Football Manager 2007\data\db\

és itt abba a verzióba ahol kezdeni akarsz.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
Nem vmi nehéz csoport, kötelezõ a továbbjutás...

Hello & grat all!
Az lenne a kérdésem, hogy az adatbázis frissítéseket hova kell bemásolni?
Gunnersboy
bl csoportom :o

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

puß

BUDA > miskolc.

zaki
Szép, grat!

Gunnersboy
eddig egészjólmegy, énsem kaptam még gólt 😊

zaki
soma22
bazzeg megint kiléptem...
esküszöm holnap este megkapod

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
persze, megköszönném 😊
cimem: [email protected] -.- (eza msnemis)

jaés, kezd összeállni a csapat, össz. 8-0val jutottunk BLbe 😊

nyomd fel sendspacere

BUDA > miskolc.

miki36
grat!<#worship>
torresrõl és keretrõl kép?😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
megvan a továbbjutás uefábol. elsõ 3 csapatnak 7 pontja lett, igy ha esetleg nyertem volna akkor csoportelsõként jutok tovább, de igy sem vagyok elégedetlen:

kiváncsi vagyok kit sorsolnak ellenünk

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

budafoki ut :SS

BUDA > miskolc.

zaki

xD

A 3.számú kapusommal is egész jól ment!😊
zaki
Grat, meg lesz az... 😊

zaki
Ok. De nincs kedvem felmenni MSN-re, mert akkor rámcuppan 1-2 ember, amit nem szeretnék... 😄
Írd meg priviben a címed, htx.