Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 41M font számlámon,de csak 5M fontot adnak igazolni. Pedig pepet most 9Mért el lehetne hozni,nekem meg csak 3 védõm van középre,abból egyikük 37 éves már :S
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
grat
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Dortmund:München 3:0
G: D. Carvalho,Husyev
nekem sajnos elszállt 3 meccsem. Bayern elleni 4:2 , Hamburg elleni 1:2,Stuttgart elleni 1:0. pics*ba
kit/kiket basztál ki a nem törökök közül?
most jó sok játékost akarok eladni,és kéne egy jó irányító,meg egy nagyon jó védõ.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
fel a fejjel hunbasser, nem szégyen, de tényleg jobb lenne ha pár szezont letolnál a Reallal, gyakorlat teszi a mestert 😊
Avanti Crociati!
a különbözõ kiegészítõket neked kell feltenni,nem tartalmazza a mentett fájl a képeket és a config fájlokat.
szóval az elõbbi hsz-em,amit uborkasaláta ütött ki:
Szatmárinak felajánlottam egy jó szerzõdést,kétszer annyit ajánlottam neki,mint amennyit kért,hátha mégis engem választ,bár ennek kicsi az esélye...
ReaL MaDRid x siempre
Azt szeretném kérdezni, h. ha a játékot megveszem és valaki átküldi a mentését aki fel turbózta mezekkel , adatbázisfrissítésekkel és én egy új szezont kezdtek akkor bent lesznek azok nálam is ugye? 😊
minden jó pléyámat eladja az elnök...
ilyen játékost nem tudom mikor fogok venni legközelebb
ReaL MaDRid x siempre
de egyelõre még folytatom ezt a mentést,bár csak 3.helyen állunk(ha az utsó meccset megnyerjük,akkor maradunk is ott),és azt mondtam,h ha most sem jutunk fel,akkor kezdek újat,de még adok idõt magamnak.egyébként minden évben feljuthattunk volna,csak mindig elbasztuk :\ remélem,h jövõre ez már nem így lesz.
ReaL MaDRid x siempre
A Dunaújvárossal most viszonylag döcög a szekér,annyira nem rosszul,most játszottam egy jó meccset a Soroksár ellen idegenben,nyertem 2-3-ra,a feljutás már nem lesz meg,de a 2.hely sem,szóval célom,h megkaparintsam a 3.helyet a Pécstõl.a ZTE meg a Vác túl erõsek egy NB2-be,érthetõ is,h õk vannak legelõl.szerencsére az NB1-ben a Fradi és a Diósgyõr állnak kiesésre,szóval,valószínüleg mindketten a keleti csoportba kerülnek,ami nekem jó.
ReaL MaDRid x siempre
Hunbasser:szerintem nem szánalmas,érthetõ.úgy tudom nem olyan rég óta játszol,mindig kis csapatokkal toltad? mert ha igen tolj le pár szezont a Reallal tapasztalatszerzés gyanánt szerintem
egyébként mindig ez van:jó kezdés,pocsék folytatás...nem tudom mit rontok el :S
ReaL MaDRid x siempre
olyan szinten felidegelt az egész,h ki is léptem,és töröltem a mentést...pedig jól indult...pedig sajnálom,de hihetetlen,h minden jól megy,tényleg,igazi csapat látszatát keltik,utána meg mindenki elver,aki felénk jár...elõször azzal a taktikkal nyomtam,ami bevált a Leedsnél eddig is,aztán gondolom kiismerték a taktikát,és utána már csak komoly összjátékot sem láttam,aztán kipróbáltam 3 taktikát 6 meccsen,és semmi...kapom a gólokat orrba szájba...
most nagyon elkeseredtem :\ folytatom inkább a Dunaújvárost.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
hát mára ennyi, jó8
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Kül asszem ide:
C:\Games\Football Manager 2007\data\db\
és itt abba a verzióba ahol kezdeni akarsz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Az lenne a kérdésem, hogy az adatbázis frissítéseket hova kell bemásolni?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
BUDA > miskolc.
esküszöm holnap este megkapod
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
cimem: [email protected] -.- (eza msnemis)
jaés, kezd összeállni a csapat, össz. 8-0val jutottunk BLbe 😊
BUDA > miskolc.
torresrõl és keretrõl kép?😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
BUDA > miskolc.