Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Szép 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

5w0rdf15h
pfffffffffffff még1 ilyen meccset

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Eddigi legizgalmasabb meccsem, nem mellesleg 2. BL gyõzelem:

5w0rdf15h
Hail&Grat all!

sikerült megnyerni a dél-amerikai kupa után a szuperkupát is 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Sysfox
Csak Angliába, fiatal dél-amerikaiak úgysem kapnak Angliában munkavállalásit... 😞

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

fsgh
ok😊 És hova küldted nézelõdni?😊
Én is elküldtem most Dél amerikába 18-26 éves korig pléjákat keresgélni😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sysfox
max holnap tudok, mert dolgozom és otthon most nincs netem 😞

Annyira nem sztárokat ajánl, de jó, használható játékosokat ilyen 2-3 millió értékben. Majd szétnézek közöttük, akad egy-két gyöngyszem.

fsgh
majd mutathatnál pár pikcsört😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sysfox
Jókat! Fiatal, 2-3 milliós tehetségeket...Csak néztem...És egy csomót és folyamatosan ontja magából a neveket. Jól dolgozik!

fsgh
jókat vagy rosszakat?

Sysfox
Szerzõdtettem egy jó tulajdonságokkal rendelkezõ játékosfigyelõt és elküldtem, hogy nézzen szét egy kicsit...Olyan játékosokat ajánlott, hogy majdnem a szék mellé ültem... 😄

Tono34
Kezman, Genro nálam tökéletes páros.

Sysfox
Helló! <#wave>

Sysfox
A keretem...
Kamburov hatalmas igazolás volt, Skjelbred is (igaz, a vége felé beleszürkült a mezõnybe), Farfán szintén jól játszott, Brown házi gólkirály lett.

Elégedetlen vagyok:
Takahara (egyre gyengébb)
Edílson (talán még nem illeszkedett be rendesen)
Cáceres (nem nagyon megy neki)

fsgh
Hello all!És gratula minenkinek!!!

Ma elég kihalt a topic😮

Sysfox
Üdv! <#wave>

olympus
én meg nem miért mindig muszáj ugyanazokkal az emberekkel megnyerni mindent?
ha veluk is sikeres akkor miért ne?

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
hy all és grat mindenkinek!

Divatcsapatok OLÉ!

Sysfox
Véget ért a bajnokság. Végül is egy helyet sikerült javítanom, de többre számítottam. Nem kellett volna elszúrni a szezonkezdetet.

na végre. 4 M font helyett 20 M ot adnak !

Jó alig adnak pénzt átigazolásra. Szerintem összes csatár amradhat guarín pedretti luccin meg ezek elég jóak középre védõk meg cannavaro sorondo de celr nayg nevek.
EZ a VArgas gyerek is naon jó és olcsó is volt pocchetino meg dominigo naon fejlõdnek és fiatalok

zaki
hát én a komplett védelmet lecserélném, meg nagyjából az egész keretet pár ember kivételével :c

csaárokat haygtma le:

kezman rivaldo torres palladino genro kerlon galletti

Szerintetek kit érdemes még igazolni? MIn. egy kapus azt tudom

Sysfox
<#wave>

Bagitsiga
Rossi!
Nálam is szoktak pirosak lenni a nyilak de csak akkor ha sérülésbõl térnek vissza vagy ha a nyári szünet után.Próbálj meg erõsíteni az edzésen vagy jobb edzõket felvenni.egy edzõhöz csak egy feladatot adj mert akkor sokkal jobban tudja majd végezni a dolgát.mellé berakhatsz egy akár milyen edzõt csak hogy ne legyen annyira leterhelve.az a jo ha az edzéseknél "light" van mert akkor jobban bírja az edzõ is.én így csinálom és nem szokott gondom lenni.
remélem tudtam segíteni.
ha gondolod megadhatod az e-mail címed és akkor cserélhetünk tapasztalatokat.
további minden jot!

ja és hajrá mindenkinek!!!!

Tono34
Reggelt!

Beállitottam a gabber féle edzéstervet,amit itt láttam.A PAOK-kal nyomom de nagyon sok a sérültem,van amikor 7-8 harcképtelen játékos van.

Tudtok tanácsot adni(edzök,gyúrók)??Illetve nyáron holtszezonban milyen edzéstervet használjak?

Kösz urak!

www.1899.hu

majd pár év mulva remélem a rayo is ilyen helyen fog állni😊

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tono34
További sikereket mindenkinek, a végeredmény:

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ezt szép😊 kicsit télleg sok volt a gol hosszabitásban

Tono34
<#taps><#taps><#taps>

fsgh
mentem jo8 all! 8 gólból 4 hosszabításban😛😄DD

ohh az nagyon jo akkor!!Én még csak 2 szezont vitem le és elégé felvitem a csapatot pénzüleg és erõsiûleg is!!de most csináltam egykét hibát átigalozásnál és nagy bajba vagyok!!!ja és aki nem tudná a sportinal vagyok!!😄
különben a hibám az hogy vetem egy fiatla viszonylag jo játékost akinek nagyon jo érteéki vanak pesrze amit látam mert nekem be an jelölve a tulajdonsáok relytése!!!és mikor kiadta érte 20 miliot akor mikor megjöt csalodtam mert minden érteék jo csak a lényeg nem!!!!!vagyis védö de a szerelése 3-s a lövés meg 19 meg ilyesmiik az értékei!!!!!Ugyhoyg nekem anyi!!!!!😞
Kicsit sikat irok😄😄😄😄
McFrost
mindenki Angliába igazol , marék kavicsért😊

Tono34
Hi!

Szép kezdés 😊 <#taps>

fsgh
hello és neked is!

McFrost

McFrost
Hail & gratula all!

fsgh
<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#eljen><#eljen>

Tono34
Kicsit sokat kellett rá várni, de ezzel a gyõzelemmal bajnok Catania.

Hegeace
Üdv managarek! Grat mindenkinek! Ideges lettem : 93 pontal az olasz a ligában hogy nem lehet bajnok lenni a juvéval? Az inter megelõzött 2 pontal. Járt valaki hasonlóan vagy csak engem szivat a gép?

Heló szia remélem hogy vagy

Tono34
Nem töltöttem vissza. Catania 2. osztályban kezd, 2011-re azért simán össze lehet hozni egy jó csapatot.

csõõ tono!!figyu ez a mecs eredmény lenyügözö!!!!😄 de komoylan!!
ezt egybõl megnyerted vagy visza töltöted mert ez nagyon jo eredmény???😄
hanyadik osztályu volt eredetileg a csapat?????hogy igy felhuztad öket!!!
fsgh
<#taps><#taps><#worship><#worship>

Tono34
Estét!
Elég "barátságos visszavágó után, megvédhetjük a BL elsõségünket:

fsgh
Nekem viszont jól kezdõdik az év😊 Genro lassan beindul😊van 2 tehetséges középpályásom és a toró Adriano páros még mindig nem felejtett el gólokat lõni:😄
ja és a kasszában van 153milla(font) és az edzésnél is minden 5 csillagos<#vigyor><#vigyor>