Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
<#idiota><#vigyor3>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sysfox
Még a végén megnyered a bajnokságot...<#zavart1>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

McFrost
elég jó kezdés , bár még egyik favorittal se nyomtam:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sysfox
Sziasztok! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Tono34
<#wave>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
helló

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
yo napot!

gabber_saviola
2006.04.06. 10:00 -tól teljeskörû karbantartást végzünk az Ingyenes tárhelyen. Ez idõ alatt a szolgáltatásban fennakadások várhatók. Szíves megértésüket kérjük. Köszönettel, TVN.HU Kft.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Iceman79
ok
de hogy hol van ea faq, még továbbra sem találom
😉

Tono34
Nem jön be nálam az oldal.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JackDaniels
Én a dígókhoz?? Még viccnek is rossz.😄DD

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
igen a Messinát és a Cataniát imádom <#smile>

amúgy meg ezt lookold Te Cataniás 😛

gabber_saviola
csoki all, és grat mindenkinek

jah nincs faq, mert a tvn-nél rarbantartás van 😞

Tono34
Megnéztem én is és nekem sem jön be. Nem voltam elég egyértelmû. 😉

zaki
debrecen-man utd 0-0. remélem az uefa kupában vmi könnyû ellenfelet kapok, és akkor bent vagyok a csoportkörben

zaki
nekem nem jön be

Tono34
Most néztem meg én is. Pedig jó dolgok vannak benne. 😊

Tono34
A FAQ most nem elérhetõ ... 😞

zaki
hát, én nálam most nincs faq. már tegnap óta.

5w0rdf15h
Hello mindenki!

Iceman, a háttereket nem a skinek adják, hanem mi rakjuk be külön, csak annyi az egész h a kép nevét amit be akarsz rakni háttérnek átnevezed default.jpg-re és azután ezt bemásolod erre a helyre:
FM\data\skins\amelyikskinthasználod\graphics\backround-ba

player editorrol én spec nem tudok...

facepackeket meg itt találsz

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Tono34
Kicsit nézz feljebb, szép nagy betûkkel ki van írva FAQ, kattints rá bátran 😉

Iceman79
Mi az a FAQ? 😉

Tono34
Sokmindent szépet le lehet tölteni, ha FAQ-ot megnézed 😉

Tono34
Anno nem voltál velük?
Gabber kedvence: Messina <#vigyor3><#vigyor2>

Csak vicc volt 😊

Iceman79
Sziasztok!

Nemrég találtam rá erre a manager fórumra, és azóta rengeteg hasznos információt szereztem be tõletek.Én sem vagyok amúgy ebben a kategóriában kezdõ,a CM elsõ részének megjelenése óta gyûjtögetem a bajnoki címeket különbözõ bajnokságokban.
Viszont mindíg tanul valamit az ember, és mindíg lát-hall mástól is okosságot.Lenne egy pár kérdésem:
1.Olyan szépek a háttereitek.(nekem sima fû van)Honnan lehet letölteni ezeket a skineket, vagy hogyan lehet megcsinálni?
2.Nincs a játékhoz player editor?
3.Facepack?

Most egyelõre ennyi jutott eszembe!Remélem tudtok segíteni!
Elõre is köszi!
Mindenkinek jó játékot!
Üdv

Iceman79
😉

JackDaniels
Mit megint? Legutóbb a DVTK-tól mentem, 0-ról még nem vótam velük. Mongy jobbat.😊

zaki
hát most már nem is fogom, itthon megpróbálom agyonverni õket 😛

1. évben sportingtól kiakptam 2-0-ra, itthon meg 6-2-re vertem õket :d

Tono34
4-5-1-es védekezõ felállás gyors, kontra, szoros emberfogás ezt nem próbáltad?
Nehezebb meccseken nekem ez be szokott jönni.

zaki
1. meccs 4-1... 3at lõtt a lófejû <#levele>

Tono34
Megint? 😊

zaki
hát, idén sem lesz bl. a man utdvel kerültem össze a selejtezõben <#levele>

9csöves9
jó döntés 😊

Nihat nálam isten volt a Fenerbe,el ne add😄

nekem lehet St.Pauli lesz,mert jók a szurkolói😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

JackDaniels
Én mán döntöttem: Real Sociedad.😊

9csöves9
én is hamarosan újat kezdek

talán Portugália vagy Németország

9csöves9
szépjóreggelt

jók ezek Zaké<#idiota>

zaki
Jó reggelt.

idei 2 sztárigazolásom:

JackDaniels
Jóreggelt mindenkibe.😊
Feltalicskáztam a 6.0.3-at, most indítom az új játékot, még mongyuk nem tudom kivel, de mire odaérek kitalálom.😊)

Tono34
Reggelt!

sza23
Ennek is eljött az ideje!Sajnos távoznom kellett a Newcastle csapatától.Végül is megérdemlem, nem jól igazoltam és rosszúl szerepeltem a bajnokságban.Azt hiszem megpróbálom alsóbb osztályban.

jo estét mangerek!!
franc0
barátságos meccsen 1-0-ra kikaptam a B csapatomtól tegnap. azt hiszem megérdemlik a fiúk hogy emléket állítsak nekik

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Holdpro
Köszi
Meg is koronáztam a munkámat

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Fabio Capello
Grat! Szép munka volt 😊

Fabio Capello
Jó estét managerek!

Bár úgy látom nagy a pangás a fórumon...

Holdpro
Sziasztok
Hosszú idõ után Budafokkal befejeztem elsõ évemet 😊 BAJNOK CSAPAT !!!

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

sza23
Jó estét mindenkinek!

5w0rdf15h
Palacio <#wow2><#wow3>

Csõ mindenkinek!
Ez eddigi legsikeresebb szezonom volt!4. éve vagyok a Newcastle csapatánál!ebben az évben mindent megnyertem!év elején community shields, utána curling cup, majd fa cup, aztán bajnokság 13 pont elõnnyel a pool elõtt, majd a bl-t a chelsea ellenében!év játékosa N'zogbia, managere én lettem!veretlenségi sorozatom 39 ebben az évben!97rúgott 21 kapott gól 38meccsen!szóval jó kis év volt!ami fura, hogy eddig egyszer kértek szöv. kapnak 2 éve dánia!nem mentem!és egyszer hívott más csapat az inter!pedig 3bajnoki cím egymás után!elsõben 2 voltam!meg egy csomó kupa gyõzelem!szóval furi!
bocsi a hosszúságért és grat minden faszagányos managernek😊
5w0rdf15h
köszi neked is nagy grat a BL trófához 😊