Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Pedig az lesz, mert nem találom.😞

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
Grat! Kicsit mákod volt! <#ravasz1><#taps>

zaki
Azt hiszem nem generált, keress rá légyszi...

Seraf
Toni gollal tert vissza😊

JackDaniels
<#wow2><#wow1>

JackDaniels
Nihat.😊)<#nezze><#wave>

zaki
Enyhén tehetséges, sokoldalú pléja<#wow1>

Télen megpróbálom leigazolni, nem lesz olcsó az biztos, csak nehogy visszautasítsa a szerzõdésemet...

JackDaniels
Mán az, de még nem érdeklõdnek utána, próbáltam felajánlani, de senkinek sem kell. Mongyuk ezt nem teljesen értem.😊

zaki
Nahát! <#vigyor><#nyes><#nevetes1>

gabber_saviola
szépték

csak nehogy szabadon igazolhatóvá váljon a török

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Majd megpróbálok valamit, jobb lenne pedig megtartani, de ha nem lesz más, akkor eladom, valahogy.😊

gabber_saviola
add el gyorsan amég megteheted

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Nihat nagy formában, csak nem tudom hogy fogom megtartani.

Seraf
Csö mindenkinek remelem kielveztetek az idot amig nem voltam😄

zaki
1. évben, mikor bekerültem a BL-be, én is összekerültem velük a csoportkörben, én "megúsztam" egy 1-0, 1-1-el...

zaki
Nem bizony! <#eljen><#smile>

QuentinT
Nem történt csoda: Real Madrid - Szolnok 4:1 (az elsõ góljuk büntetõ volt, arra még válaszoltunk, de több lövésünk nem is találta el a kaput. Aztán egy kiállítás tõlünk végleg meghatározta a meccs menetét. A második piros lap szintén nálunk, a 92. percben már nem sok vizet zavart.)

JackDaniels
Nem lesz rossz az UEFA sem.😊

gabber_saviola
csoki Dzseki

zaki

Grrrrrrr, ha nyertem volna Moszkvában, akkor meg lett volna a továbbjutás... 😞

Üdv Jack, és Grat! <#smile>

JackDaniels
Jó kis meccs volt, szerencsére mi jöttünk ki jobban belõle.😊)

JackDaniels
Üdv emberek😊

Egy picit szoros a tabella.😊

zaki

87 bajnoki meccs óta vagyok veretlen. <#smile> Remélem elérem a bûvös 100-as határt.<#smile>

QuentinT
Szolnok - Basel 0:1 <#shakehead> Az elsõ félidõben el sem jutottunk a tizenhatosukig... A szünetben leb@xtam a játékosaimat és így már mutattak némi életjelet. A két kezdõ csatáromat meg jól lerúgták... Brühühühühühü...<#idiota>

gabber_saviola
akkor sikerált?

Iceman79
Köszi a segítséget!

QuentinT
Köszi nektek! Majd igyekszem a továbbiakban is jól szerepelni. A csapattal szembeni elvárás az elfogadható szereplés és a középmezõny, mind a vezetõség, mind a szurkolók részérõl.

gabber_saviola
necsináldmár 😛

mind2 lehet üres vagy mind 2ben lehet a txt, bár jobb ha benne van a txt

zaki
Jó reggelt, sok sikert a BL-ben! <#taps>

Iceman79
mindkettõ legyen üres?
vagy mi legyen benne?
köszi

zaki

gabber_saviola
csoki és grat

gabber_saviola
o my god 😛

akkor még 1x:

egyik könyvtár:
Documents and Settings\felhasználó neved\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager

másik könyvtár:
\data\cache\

QuentinT
Jó reggelt mindenkinek! És grat az eredményekhez. Pótlom az elmaradásomat, és bemutatom a Szolnok eddigi BL szereplésének képeit:

Nem semmi mákkal kerültem be a csoportkörbe, de remélem nem csupa vereséggel fogunk távozni a Real Madrid, Basel, Dinamo Kiev, Szonok négyesbõl.

Iceman79
vagy valamit a c meghajtón is ügyködni kell?

Iceman79
ide kell azt a txt-t bemásolni nem?
ha igen, akkor abban csak az a txt -van.....

gabber_saviola
😛

mert akkor okés pedig

\data\cache\ és a Documents and Settings\felhasználó neved\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2006\cache\ is üres?

Iceman79
mindent szakszerûen

gabber_saviola
csoki mindenkinek

megcsináltál mindent ami az info fileban van?

zaki

Kemény meccs volt.

Iceman79
Sziasztok!
Hiába töltöttem be jól a Gabber féle csomagot, nem történik semmi.Se a logok se a kits nem jelenik meg.Mi lehet a probléma?
Köszi

Tono34
Reggelt!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

franc0
fontban ez olyan 60 milla ugye?
annyira az még nemis durva.

régi szép idõk, amikor még a 01/02-ben Leeds-el voltam, és Ferdinandot 70ért vitte a milan 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
majd 200at kellett visszaolvasnom, erre 2x is beírták hogy haldoklik a topik.
hát a nagyanyátok térdekalácsát, azt :@

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

9csöves9
jo vagy bátyo

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

phall

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Seraf
Ja telleg nem is mondtam hogy grat mindenkinek😄

Seraf
fsgh nem azt mondtad 1x hogy a Toró a Fluminense-ben van? Csakmer mar sehol nem talaltam rakerestem FM Scout-ban es ott van csak epp a Flamengo-ban😮

gabber_saviola
Makinwa megrázta magát -.-