Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
én is ajánlok egy jo plyert😄
francesco lodi vagy ingrao (mons csapat)
\"Never say never!\" W Churchill
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

\"Never say never!\" W Churchill

Pot Ability szerint így állnak:
144/156
155/176
123/164
119/157
133/157
Szóval még bõven feljõdhetnek! 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Õk pedig a védõim. Sajnos már mindenki generált, és senki nem eladó. 😊
Majd nyomok pár képet a többi tehetséges pléjámról is, ha van rá igény <#nevetes1>#nevetes1>
Ti meg nagyon jól toljátok! Grat!<#taps>#taps><#taps>#taps>
Nálam már a Bayernben tolja, és elég durva értékei vannak...

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
3hónap van még a szezonból,sajna pár fontos embert nemtudtam megtartani,de a tabella második helyén állok 2pont lemaradással az alkmaar után,szal jólenne megnyerni a bajnokságot 😊
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egyébként hello mindenki
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...