Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
5 év alatt legenda lettem. <#nevetes1>

kicsit böveben😄
JackDaniels
Csítprogi.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
ne ordibáljál már légyszives.....tessék

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

figyu!!miez az fm scout valaki magyaráza már el nemek!!😄elöre is ksöz😄
fsgh
hát jah... vannak kispkapuk😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ADJATOK LINKET PRIVIBE FM SCOUTHOZ !

QuentinT
Dinamo Kiev - Szolnok 2:0 Közünk nem volt a meccshez... Erre a szintre még kicsit nõni kéne. Hiába vagyunk nagyon jók a bajnokságban a BL egy külön világ még nekünk.

fuu nagyon jo ez a joao pedro!!😄 az abj hoyg nálam rejtetek a képségei!!!de ha yilen jo akor megveszem😄

én is ajánlok egy jo plyert😄

francesco lodi vagy ingrao (mons csapat)
JackDaniels
Ha ajánlatot teszel neki, akkor automatikusan a gyorslistádra kerül a játékos. Vedd le onnan rögtön, akkor megúszhatod az ilyet.😊

fsgh
😞(((((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Barca elszedte elõlem😞((

JackDaniels
A kupa döntõ a rossz idõjárásra való tekintettel idén elmarad.<#boxer><#boxer><#boxer>

zaki
Hello! És köszi! <#smile>

fsgh
találtam egy kis tehetséget😊 177po abillity és 80%scout rating

zaki
Jah... 😊

Pot Ability szerint így állnak:

144/156
155/176
123/164
119/157
133/157

Szóval még bõven feljõdhetnek! 😊

JackDaniels
Nincs semmi, keress mást.😊 Nálam sincs.

Csõztõk!! figyu nekem is megtetszet ez a sokoladlu játékos deeeeeee nincsen se oylan csapt seee oylan player!!::S iylenkor mivan???segitstek már😄!!!
gabber_saviola
szevasz Imre

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Üdv neked is.😊

JackDaniels
Jó kis pléják.😊<#eljen>

fsgh
Hello all!És Gratula mindenkinek!!

Seraf
Hat nem semmi Grat...

zaki
Õ a kapusom, Györök Zoltán:

Õk pedig a védõim. Sajnos már mindenki generált, és senki nem eladó. 😊

Majd nyomok pár képet a többi tehetséges pléjámról is, ha van rá igény <#nevetes1>

QuentinT
Imádom ezt a programot<#ravasz1> A csoportelsõ Dinamo Kiev-et fogadtuk a Vésõ utcai pályán és 3:1-re gyõztünk... Tudom... ilyen a foci<#idiota>
Ti meg nagyon jól toljátok! Grat!<#taps><#taps>

Seraf
GRT<#taps><#taps>

JackDaniels
Jó kis meccs volt, mongyuk ha nyerünk, mégjobb lett vóna.😊)

Seraf
Mondjuk nem tom nálam hogy fog kifejlodni mer most is 5jatekosnal felig lefele mutato nyil van es 1jatekosnal akinel felfele mutato tobbi jatekosra meg semmilyen hatassal nincs edzés:S

Seraf
Meglesz<#nevetes1> THX

Seraf
Hátja az igaz 13lovesembol kb.10 1.felido Udinese-bol meg kb.7 utso 10percben akármikor azt mondom felidoben hogy elegedett vok semmit nem csinalnak 2.felidoben jatekosom le is szurt hogy miket mondtam felidoben😄😄

zaki
Lesd meg Johan Iversen-t is, 14-15 éves körül van még csak, de 20 éves korára mocskosul jó pléja lesz belõle!

Nálam már a Bayernben tolja, és elég durva értékei vannak...

gabber_saviola
nagyon lájtos ám a statod

Seraf
Na Udinese is az aldozati listán😄 itt azer mar latszik hogy ujra a regi taktikkal toltam mer a Messinanal latszott hogy valami mas😄

Seraf
Hát ja kellenek az ilyen 100e fontos jatekosok egy (még)szegény csapatnak😄

zaki
Látom már rá is tetted a kezed! 😄

Seraf
Amikor nezed az osszes csapatot akkor ott a mind-et nezd ne a nagyobb klubbokat es ott lesz a csapat...

JackDaniels
Nekem nincs.😞

phall
majd tolok pár szkrínt,jön pár új ingyen igazolás 😊

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

gabber_saviola
szevasz Ákos, hajrá

Seraf
Csá sok sikert<#taps>

phall
napot
3hónap van még a szezonból,sajna pár fontos embert nemtudtam megtartani,de a tabella második helyén állok 2pont lemaradással az alkmaar után,szal jólenne megnyerni a bajnokságot 😊

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Seraf
Mellesleg ha valaki masnak is ontudatra ebredne a keresoje akkor az elejen a Kongsvinger nevu Norvég csapatba jatszik😄

gabber_saviola
szevasz Lajos

Seraf
Jaja télleg benne van már megin csak FM Scout-bol tudtam meg:@

9csöves9
azlesz,mondjuk sajnos elfelejtettem kiszedni a tulajdonság elrejtést,de gondolom nem lesznek szar értékei

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Seraf
Csá nem hiszem el nálam a keresõ csak azt talál meg akit szeretne Toró-t sem találta aztán mégis ott volt csak nem a Fluminense-ben:S

zaki
Kösz!

Akkor szerintem azonnal csapj le rá! 😄

9csöves9
nem generált,nálam is itt van és csak 16 éves😊

egyébként hello mindenki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Seraf
Ja sajna én sem😞

Seraf
Ja kissé😄 Nadehát azér a heylzetkihasználás😉😄