Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Üdv emberek😊

Kis FM aztán meló megint.😞

\"Never say never!\" W Churchill

phall

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

sorry 2x 😄

Freddy Guarín ?

fsgh
Grat!!<#taps><#taps>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
aha õ😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

phall

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Freddy Guarín ?

fsgh
jaja ilyenekre kell lecsapni(ha jó játékos..)

Erre a Toró , Genro , Kerlon trióra még várnom kell egy évet h megvegyem õket ! Nem baj UEFA kupa hozza majd pízt remélem ;]
Most mindnepleját szkkúúúúúúúútból nézek

fsgh
Nah a 26éves Nigel De Jong lehet megy a Juvéba 20milla fontért+10milla részletben 24hónapon keresztül és szerintem helyére jön Guarín(25éves) 10/15milláért

Érdekes... 1-2 helyen sale value kisebb mint a játékos értéke !? ;]

Nik Besagno 16 éves :p
Eh ! Eddi Gavennek értéke 2,2 M font sale value=1 351 000 font !? Enyniért ideadják v mi ?😄

Hogy lehet egy pljeám 1x védõ , középpályás , és csatár is ? <#hehe>
Mondjuk 170 pot abilityje van?

lehe h 1 hülye kérdés. ability mivel minidg kisebb mint pot abil. én arra gondoltam h a pot abilitty a max ami elérhet egy játékos abil.-ja ! Így van ? 😛 telibe ? <#falbav>

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

fsgh
+Toró😊

zaki
Besagno, Gaven, Mokoena, Vanden Borre, és már kész is van a keret. 😄

Na elõször edzésprogrma majd átigazolgatás és tactic x) mit hagyok ki ?

5,5 M átigazolási keret ez teszik. Gyorsna FM scout és hajrá 😛P

zaki
Hát erre a hullámvasútra sem ülnék fel... 😄

Régen emléxem h még heerenveen bent volt Blben ;[ de azért a feyenoord maratt <#idiota>

fsgh
pont akkor nem olvastam a totyikot😞(:S

gabber_saviola
párszor feltették már ezt a kérdést és párszor már válaszoltam is rá 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
az csak az elsõ peccsnél volt a 6.0.3as peccsnél minden okés

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Látom mindenki a pénzügyét linkelgeti😄 akkor itt az én hullámvasutam😊)))

phall
namkéna :c

fsgh
Akkor hali de azért válaszolhatnál😛

zaki
PSV <#mf2>

ajaxxal vannak már :]
Feyenoord jónak tûnik viszont !

phall
feyenoord,ajax

Chievoval nem baxol át olvasom fórmuot muhahahha ! Akkor vmi holland tím

gabber_saviola
köfi csoki szevasz én meg most léptem 😛

fsgh
dee kötsög😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd😛PP

fsgh
Hello all és Grat all!

Óriási Grat Gábor!!!😊) Én is Arsenált vertem béelben!😊 Hogy állítottad be azt a 4.képen hogy csak azok az eremények látszódjanak amiket Te értél el??

zaki
Menjél Hollandiába, ott nincs korlátozva.

gabber_saviola
Chievo

phall
jónapot

spanyol v olaszországra gondolok.
Villareal mondjuk v vmi jó kis olasz csapat ... hmmmm !?

Meik bajnokságba lehet legtöbb külföldi v EUn kívüli? oda akarok menni 😛

zaki
Pénzügyi update <#mf2>

gabber_saviola
nahlátod Foxi, kell az a progi.......mert a géped is használja <#smile>

gabber_saviola
nahvégre 😛

zaki
Ne hozz zavarba! <#zavart1><#vigyor> Thx! <#taps>

Sysfox
Grat! Zaki te valami egészen más dimenzióban nyomod az FM-et...<#worship>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Ja, és rájöttem egy dologra is. Többeknek biztos nem lesz érdekes, de én most vettem észre, hogy a gép elõszeretettel igazolja le a magas potabilityval rendelkezõ játékosokat.

Ezért most én is minden szívfájdalom nélkül használom a progit. <#vigyor1>

Sysfox
Eladtam Pennantot 4 millióért...Ahhoz képest, hogy tavaly ingyen jött, egész jó üzletet csináltam vele. Helyére megszereztem egy Kolsi nevû finn gyereket a Nancyból 1.8 millióért...Remélem beválik.

És az FMScoutnak köszönhetõen igazoltam egy 17 éves olasz játékost, 186-os (!) pot ability-vel, bár egyenlõre elég kánya értékei vannak a fizikaiakat leszámítva.

És érkezik még egy fiatal francia védekezõ középpályás is, õ egész jó ( a pot abilityje is), majd dobok róla képet. Már régóta vártam egy ilyen játékosra, hiszen Ciurlizza és Sarr is lassan 33 éves lesz.

Érkezik még Carlton Cole is a Chelseabõl, a lassan kiöregedõ Ilhan Mansiz helyére.

Sysfox
A mai naptól elkezdtem használni én is az FM Scoutot. <#hehe>

zaki
Vege a 6. bajnokságomnak is:

Magyar kupa döntõben: Debrecen-Újpest 4-0

104 bajnoki meccs óta vagyok veretlen. <#alien>

Tono34
Napot!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
csoki mindenkinek