Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabee
sikerült, köszi 😊

fsgh
Jóez Grat!
Hali Csesza

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Igen nemrég mondtam hogy szeretem í bírókat. MOstr még jobban szeretem<#confused>

hali!

vonultasd vissza a menedzsert, de csak azt a névtelen-t a menedzser menüpontban van ez a visszavonulás opcijoo

nincsmit 😛

fsgh
Ritka szar meccs volt:SSS Félidõben vkp le csatár fel támadást fullra elindítottam és itthagytam a gépet(kicsit voltam ideges..)...De végül körülményekhez képest jól alakult😊 Mikel egy állat😊 6bari meccsén 6gólt lõ és most ez!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GaVino
na nem bénázom tovább törölje le valamelyik moderátor a próbálkozásokat bocsánat😊

GaVino

GaVino
pedig szerintem elég érdekes dolog

GaVino
hogy rakom be ide a képet?

GaVino
na most talán sikerül

zaki
LOL!<#wow2>

fsgh
jaja! azt mondja nem érez motivációt és mindent megtett a klubb érdekében:SSSS

zaki
Kompany pedig nagy kedvencem, 1ik legjobb védõ a játékban. <#sir>

GaVino
hogy tudom beszúrni a képet?

GaVino
Elég régóta nyomom fm-et de ilyet én még nem naon láttam... 😊 a "gyenge feyenord csatára...

Csabee
sziasztok!
Nos a helyzet az, hogy a west bromos mentésemben fél álomban létrehoztam 1 névtelen felhasználó nevezetû második managert... tudnátok segiteni hogy töröljem ki? köszi ;/

fsgh
El fogom vszíteni két meghatározó játékosom ingyen😞((( (Kranjcar Kompany) és eladni se tom õket!

SzakYy
hali

jólhangzik <#crazya><#finom>

hûj bzad meg ez a feyenoord nagyon gyenge. meglátjuk átigazolásokkal mi lesz belõle ..

zaki
Látom, csak mondtam... Ha korábban leigazoltad volna, akkor jött volna ingyér. 😊

Bye Dzsoki

fsgh
hello jó melót!

JackDaniels
Nah, mentem dógozni, majd holnap folyt. köv.😊

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
2006+5év =2011😄

fsgh
thx!😊
És GRAT!

zaki
Hát, õt ingyen le lehetett volna igazolni, mert 2006-ben lejár a szerzõdése... De Jong jobb szvsz.

JackDaniels
Naon megérte.<#eljen>

JackDaniels
Kicsit mindig tartok az idegenbeli meccsektõl. Ez most megvan.😊

fsgh
Õ jött De jong helyett! 8milláért(font):

fsgh
Grat!<#worship><#taps>
Meglesz az a dobogó bõven

JackDaniels

JackDaniels
Nah, ez remek. Mind3 kapusom haldoklik. Asszem jöhet az ifista srác és bizonyíthat.😊 Nagyon nem jött jókor. 1pontra vagyok a 3.helytõl.

5w0rdf15h
tabella? h állsz?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

JackDaniels
Legutóbbi 2meccsünk. Ha a Barca ellen nem xarják össze magukat és nincs ennyi 6-os akkor lehet jobban örültem vóna, bár a Barca ellen nem olyan rosz egy kapott gól nélküli iksz.😊)

fsgh
Hello és Grat neked is😊

5w0rdf15h
a svéd válogatott meg még nagyon sokra hivatott 😛

5w0rdf15h
hello & gratuláció mindenkinek 😊

dolgoznak a fiatalok rendesen, engem meg ûldöznek 1 ponttal mögöttem az Independiente, még 3 forduló van

a tarcsi is már rég bajnok már csak én nem vok az

nah BL-bõl kiestem,7:6-os összesítéssel vert ki a MU😞

Mindenki u.azokat plejákat szúrte ki mint én FM szkútból ! grrrrrr

JackDaniels
Akkor még gyors is voltál.😊 Nálam van amikor tovább is eltart.😊

Egy dolgot utálok FMben !
16omnál labda ! BÜNTETÕ BOTRÁNYOS DÖNTÉS VAKSI A BÍRÓ stb....
ellenfél 16osánál a labda ! LEÉSRÜLT XYZ ! HA EZ NEM SAZBÁLYTALANSÁG AKKOR MI ? NAGY HIBA JÁTÉKVEZETÕTÕL !!!! <#mf3><#mf3><#mf3>

fsgh
Óriási GRAT!😊

Hát igen amgí nincs pénz átigazolásokra addig FM szkút tehetségei rohangálnak 3-4 évig pályámon real meg ezek ellen meg kell vmi csinálni 😛

phall
de meghozza a gyümölcsét az aprólékosság<#smile>

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Huh öcsém. Mire megcsináltam játékosokat ki-hol játszik jól abilityvel átigazolás edzésbeosztás stb személyre sazbott taktika ez került 1 órámba <#duhos2>

phall

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

fsgh
ilyen nincs fm skoút zeritn Guarínt elengedi a Lecce 14milláért erre nem...<#szomoru1><#szomoru1>

hello_O

fsgh
Hali!

Seraf
Csá mindenkinek😄

fsgh
Hello!! Hajrá!