Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
képszerkesztõ? az mi ? hun van ? bocsi de ehhez lamika vaok<#nyes>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Kanál, Te is a Lyonnal nyomulsz ? Bayern után a 2. kedvenc csapatom<#crazya>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
GRAT!😊)

Termi:Intert hamar megunád...sztem

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
Nos igen, lehetséges, de azért nálam nagyon jól szûri meg a középpályát.Tény, h Rosicky jó választás...és végülis van 31millám...leigazolom 😄

Lyon <#wave><#eljen><#eljen><#eljen>
alazd a nepet, persze vedd meg rosickyt, juni ev vege fele nagyon osszeesik, tiago nalam soha nem volt az igazi, bar volt 1-2 jo meccse

BUDA > miskolc.

Terminátor14
Még nemtom...
fradi, wba, vagy inter

CSAK a Fradi

phall
jessz<#smile>

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Mor3llo
basszus...elfogadta Rosicky az ajánlatom...csak nemtom h Juninho mellé kell e 1 másik irányító <#pardon1> mert ugye van Tiagom is...

fsgh
Kivel indul be az Ipar?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
képszerkesztõ/nézegetõ job klikk át konvertálás és ott jpg-.-

Mor3llo
és azt h csináljam h jpg legyen ?gondolom nem elég csak átírni a kiterjesztését 😊

Terminátor14
õõõõ 😊 asszimiláltak 😛
Vagyis kicsit elment a kedvem az fm-tõl..most meg játszanék de egylõre csak fater gépe él.
Na de 2 nap múlva beindul újra az ipar 😊

CSAK a Fradi

fsgh
Jpg legyen ne bmp!

Mor3llo
srácok, Ti h töltitek ide fel a képeitek ? Tom béna kérdés,de itt azt írja ki nekem h fájl túl nagy 😞

McFrost
Jézus Mária! Te meg holvoltál eddig?😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

23 pleja 10 sérült azaz

Nec - Vitesse 5-5 mien meccs volt az

15 perc alatt 3 ! itt az é tímem

Megint 6 perc alatt 2 gól 😛 MUHAHAAHHAHA

phall
húúú geci 😄DDDD
ez igen kemény meccs volt,a 4helyzetünkert mindet belõttük,szerencsére a real nemtudta kihasználni a rengeteg helyzetét

azért nemsemmi csapattal álltak fel :|||w

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Bajnokságban 3 meccs 5 pont mélg nem indultunk be !
UEFA kupa 1.meccs 6 perc alatt 3-0 ide !

Yeah. 3 forduló alatt 7 sérült

mien ország ellen játszottak v vmi hasonló volt ?
HOLLAND ANTILLÁK <#confused>az mi vagy hol van ?

fsgh
Nicsak kit fujt erre a szél!😊Hát Hello!😊

Terminátor14
Lol, látom formában vagy 😊 ékezeteket mellõzd...

Jah amúgy üdvözlök mindenkit 😊

CSAK a Fradi

nice.
félidõ 0-0. 2. félidõre benyomok 8 cserét 4-0 ide <#whatever>

fsgh
nah itt vannak akiket Kompany helyére gondoltam...

Szólok hogy ezzel a cissé gyerekkel is vigyázni kell

fsgh
Tró,Mikel,Genro melett?? hagyaddmár😄DDDD
mingyárt mutatok olyan védõket hogy leesik az állad...😄DD

fsgh
Gratula😊

2-3 hónap altt oan tehetségekké fejlõdnek nálam könyörögni fogtoka nevükért <#action>

SzakYy
a MU-val a 4.szezonomat kezdem, Portugáliával megnyertem az EB-t és most váltottam Spanyolországra <#crazya><#hawaii>

Öcsém már találtam 3-4 olyan tehetséges pleját h beszarnátok 😛

fsgh
Akkor jó😊 Mikel elárasztja labdákkal a csatárokat nálam😊) (persze kell neki jó edzés is hogy kialakuljon)

Na szépne lakul ki a csapat ! Van 22 plejám abból 5-6 csere min majd , UEFA menetelésre gyúrok

áááá toró nekem nem kell..... itt van temérdek csatár: Todorov, Benjani, Précicard, Olisadebe, Lua Lua...... meg amúgy is spórolok..... Kalströmöt megvettem 7 milláért és hát a pénz nem nagyon jön hanem inkább megy...

fsgh
Nem bánod meg!😊 Nagyon Jó!!ha elé teszed Torót akkor meg fõleg😛P

ja

jó, megpróbálkozom vele a portsmouthnál...

fsgh
ugye ha az elõzõ szezonban nem kaptam ki (bajnokság) akkor az átevõdik a másik szezonra is?

fsgh
Tkp!

milyen poszton jáccatod?

fsgh
thx😊

az se semmi😊

kiváncsi leszek a szoznjára eddig 2meccs 5gól 1g.passz

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

1. válogatott meccsemen 3 gólt lõtt.<#worship>

fsgh
húú ez a Mikel gyerek😮O elsõ gólját 35méterõl lõtte olyan s alakot írt le a labda...

zaki
Jó ezdéssel zsír kapus lehet belõle!<#eljen>

fsgh
jaja!😊 Jó kis tehetség😊

SzakYy

nemrossz és még sokat fog fejlõdni

zaki
Mivel kicsinyítetted le a képet?

kösz. de gyõzelemre játszanék ha ne mkapnák 1. tizenegyest.
Egyébként másik védõmet azért állította ki mert pofázott neki , de akkor amikor mi rúghattunk 11est