Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah csoportom:

Mor3llo
És most megyek idegenbe ahhoz az Auxerre-hez, akitõl otthon kikaptam<#mf3>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
😄 de gáz...nekem meg most sikerült döntetlent játszatnom hazai pályán az utolsó Troyes-szal...az agyam elszáll!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

És lerúgják a csatáromat bazd meg 10-0 összesítésnél. ILyet margó néni sem szopott még

Ezaz 4-0 ide eddig játékvezetõ félidõ alatt 2 gólomat nem adott meg

Benyomok egy 4-1-3-2 feállást UEFA vissazvágóra erre már 3-0 ide !?
Ennyit a Diamond Attackingról meg saját tacticomról ?<#miaz><#nemtudom>

én nemmondok semmité 3 meccsemen 2 kiállítás és 4 meg nem adott gól

fsgh
Jó Reggelt all!És GArtula mindenkinek

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

miért vna az hogy a bajnoskságba szenvedek mindne máshol 3-0 4-0 meg hasonló eredmények vannak !?

adebayor

3 forduló meccseim: UEFA visszavágó , Ajax , Az ... Érdekes lesz

jó formában van...

Mor3llo
Grat Arminho!És reggelt all..megyek is FM-ezni<#vigyor2>

Megvan legdrágább pleja. Gilardinot 71 milláért engedik le Milanból

9csöves9
szép,grat ráadásul nagyrészt 10 emberrel

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

JEEE!!!!

[/img]

most melyik linket nyomjam be? van itt ubb meg html?

reggelt!

9csöves9
szervusztok

grat mindenkinek,nem olvastam vissza mindent

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hello mindenki !
mor3llo elõször is nyugodtan jpg-ben töltsd fela képet !
Braulio anno nálam ATM-bnan volt , és a Real vitte el ! Ajánlom az FM scoutot onnan megtudod hogy érdemes e leigazolni ?

Termi : Interrel meg ha jól tom WBA-val is nyomják 😛

Mor3llo
Basszus...senki nem akar Francio.-ba jönni...merthogy rosszat tenne a karrierjének:Rosicky,Podolski,Rosenberg,Ballack,Kapo(ahhoz képest h most a Monacoban nyomja,Õ nem szeretne francia klubhoz igazolni...nc)...pedig olyan fizetést ajánlottam Nekik<#wow3><#wow3><#wow3>

Mor3llo
Ezt nem hiszem el...a Bayern-t kaptam.Csak 1x fognék ki egy könnyû sorsolást!<#mf3>

Mor3llo
thx...és most szeretném még azért leigazolni Braulio-t az Atletico Madridból...10meccs, 9gól.Szerintetek ? Csak az a baj, h van nálam most 1 Fernando nevû játékos, a Betisbõl igazoltam, és az értékei nagyon jók, de nálam nem teljesít.És félek h ez lesz Braulió-val is..de 5milliót szerintem megér.Nem ?

asfa
szép grat

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Mor3llo

Hna hát így vertem ki az Arsenalt.És igen, Benzema rúgta az egyenlítõ gólt.Juninho hála az égnek felépült, igaz 81%-os volt, de szükség volt rá!

Mor3llo
Carew-t mindig baloldalt játsztatom, mert a többi csatárom csak jobblábas.Igaz Carew, de nagyon nagy hasznát tudom a fejének venni.És mostanában elgondolkodom Benzemán.Lehet, h nem kell nekem csatár, mert ez a gyerek fantasztikus!!!Iszonyat nagy tehetség, ontja a gólokat, mindenkinek tudom ajánlani!Pedrettit mikor még 4-4-2 diamondot játsztattam a caspattal, akkor védekezõ középpályást játszott, de most az Arsenal ellen teljesen lefogta Henry-t, alig tudott mozdulni!

gabber_saviola
resize

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mor3llo
H kell megváltoztatni a képméretet ?

carew keruljon balra, es wiltord nyomja benzema helyett, tiago diarra helycsere, pedretti ne vedot jatszon

BUDA > miskolc.

Mor3llo
Szerencs h otthon tudtam nyerni 4:1 -re...talán maj' kibekkelem, és kontrákra építek!

asfa
szép csak kicsinyitsd le legközelebb 800x600-ra

asfa
<#smile>

asfa

asfa
nem a képfeltöltésre kell!
www.iaro.srv.hu

Mor3llo
mostmeg azt írja ki h a képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett képeket feltölteni a sg fórumba..

asfa
faq-ban szerintem minden le van irva ami kell!

Mor3llo
thx...tudna vki akkor segíteni pontosan a képfeltöltés ügyben?<#wow1>

asfa
grat

Seraf
Ratyi meccs volt remelem jo nagyot javul a csapat😄

Seraf
Ultimate 06

Mor3llo
Seraf, Te milyen skint használsz ?

asfa
estét és grat all!
kicsit nyomom a zetét

Seraf
Épphogy😛

Mor3llo
😄 tom már mindenkinek az agyára megyek...de akkora hol a fetbe kell nekem konvertálnom ? és azon belül hova kattoljak ? meg szeretném mutatni a szép sérült listámat 1 héttel az Arsenal elleni Bl meccs elõtt 😄

Terminátor14
szerintem is, úgyhogy ezért nemtom 😊

CSAK a Fradi

most a Fradival, bar hozza sem nyultam mar miota, de yep 3 csapattal tolom/tam igazan a Lyonnal kezdtem, Reallal hoztam a kotelezo 1 evemet, es most az Ulloin muvelem a csodakat 😊

BUDA > miskolc.

Mor3llo
jah, lol<#worship><#nyes><#nyes><#nyes>

paint 😛

BUDA > miskolc.