Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg azt mondom h szünteteltetem ezt a sazrt jövõhétig addigra valamit javulnak !
13 kaput eltaláló lövés ellenfélnek 2 és õk nyernek 1-0ra

Matthew Prosac
Sziasztok Managerek! Én most jólelvagyok a kis Oviedómmal.

Elsõ szezonom végeredménye a harmadosztályban:

Második szezonom végeredménye a másodosztályban:

Harmadik szezonom végeredménye az elsõosztályban:

Ha kíváncsiak vagytok milyen csapatot hoztam össze az évek alatt akkor azt is leírom, vagy belinkelem. Mindenesetre már a harmadosztályban is olyanok futkorásztak a csapat mezében mint pl Priskin, Litmanen, Waltner, Tisza, Rósa Henrik + elég jó svéd játékosok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SzakYy
nekem van 4-5fajta taktikám, valamelyiket csak akkor használom ha szinte csak 1csatárom nem sérült és nemakarok az ifibõl felhozni...valamelyik full támadásra és még sorolhatnám 😄

JackDaniels
Én mostanában 2 taktikát váltogatok, ahogy én érzem, melyik lenne a jobb az adott meccsen, azt használom. Mindkettõ 4-4-2re épül.

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Erre mongyák, hogy szegény embert az ág is húzza. Nekem olyan 2hónappal ezelõtt volt egy negatív szériám. Valahogy át kell vészelni, próbálj bízni a játékosaidban. Ha te nem bízol, akkor õk mit tegyenek??😊 Neked kell példát mutatni. Mongyuk én is volt, hogy nagyon szentségeltem, meg a dvtk-s mentésem úgy kivágtam, mint macskát xarni, mert kiestünk a BL elõdöntõjében. Már megbántam, de ez van. Te ne ess ilyen hibába, majd kijöttök a gödörbõl, ne aggóggy.😊)

SzakYy
ehh már átok van a csapatodon :S

Ti egyébként végig egy tacticával toljátok vayg meccsenkémnt mással ?

És Eddie Gaven lesérül atyaúristen 7 hónapra

SzakYy
akkor biztos lesz valami javulás a játékukban

Nekem nem szóltak semmit valaki elfogadta valaki nem ! Szurkolók azt mondják legalább ,hogy velem jobb mint elõzõ menedzserrel

SzakYy
nálam volt olyan játékos akitõl megvontam a fizetés és nemértett 1et->rögtön elakart menni 😞

3 nap pihenõ -1 hét fizetés meglátjuk mi lesz belõle

#55695 de ugye ez megmaradhat? olyan szép összetett szavak<#rinya>

velem nem szórakoznak sírjon a szájuk ! Amíg nem jutunk tovább UEFA-ból és bajnokságba pontot vesztünk ezt csinálom h észhez térjenek !

fsgh
Slf Moderáld magad! thx!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

oylan ideges lettem h mindnekitõl megvonok 2 heti fizetést nem érdekel h kiafaszomaz

SzakYy
milyen meccs? és hogy áll?

És Mr Smit tizenegyest ad ! faszomkivanmegint ! õszintén van vmi istenéáltalszárjbabaszottkúrtpeccse amibe bírókat virtuális addigrakodom seggbe míg meg nem döglik ?

ilyet se szoptam még. 10 perc alatt kiállítottak 2 plejám kapusoma tlerúgták mási k2 meg sérült

Ritka pillanat ! Játékvezetõ botrányosan ítél a javamra

zaki
1.5m euró volt kezdésnél asszem.

Mor3llo
Dejó...kikaptam a Francia Kupában a Strasbourg-tól 2:1-re, aztán most a bajnokságban a Bordeux-tól 3:0-ra..hurrá, mindezt a ManUtd meccs elõtt.Az agyam eldobom<#mf3><#szomoru1><#mf3>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Milyen az a quentin tactica? Zaki te mien tacticcal tolod ?

Annak örömére gogy felépült kuyt , ono meg 2 faiatal 180as pot abilitys noname védõm <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Na beindult a logoipar. Aki kér az ide !

SzakYy
még régebben a Vasas-al kezdtem el a játékot: az elsõ szezonban nagy nehezen 2. lettem a fradi után, de olyan csóri a klub hogy senkit nem tudtam venni és sorban kikaptam... és abba is hagytam

SzakYy
zaki a debrecen alapból hogy áll anyagilag (lehet venni pár pléját az elején)?

fsgh
6pont 10meccs...hmmm meglesz az

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

SzakYy
ehh Barca 7., simán nyered a bajnokságot <#vigyor3>

JackDaniels
Így fest.😊
Az a szerencsénk, hogy jól alakulnak az eredmények is.😊 Sokat számíth ha a többi csapat is a kezünkre jáccik.😊)

Mor3llo
Bazz, kiestem a Strasbourg ellen a Francia Kupában 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
majd képet a meccsrõl😊

5w0rdf15h
hát legyen úgy idegenben kéne nyernem mer most a hollandok mögött vok 3 ponttal és csak akkor jutok egyenesen ki az EBre ha nyerek, de 2-0 ok legyen úgy 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
Idén én is BL-t akarok nyerni. 😄

SzakYy
de a képen csak King volt írva, és ugye te is tudod, hogy nem 1 King van 😄

fsgh
Grat 😊 és 😞(

Tabella?😊

JackDaniels
Két utolsó meccsem. Tapadunk az élen állókra.😊)

fsgh
GRAT!😊
Kiestem a gyakorlatból😞(( de azért próba:2-0-ra nyersz😛😊

jah 😄DDD

BUDA > miskolc.

Tono34
Estét!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

jah, eleg jol nyomja annak ellenere hogy nem a legjobbak az ertekei

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
jó éjszakát

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
Hai & Hatalmas GRAT!!!! 😛

kis gyakorló meccs a legfontosabb Hollandia elleni meccs elõtt amin kiderül ki jut ki az EBre, fsgh mit jósolsz? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

jah, eleg para volt, de bl meccs volt utana 2 (!) nappal ugyhogy majdnem hogy az u19-es csapatom jatszott, es meg igyis megverhettuk volna oket, a gyirmot meg a mako ilyen jobb csapatokbol kidobott plejakbol allank, amikor feljutottak csak szurke plejaik voltak

BUDA > miskolc.

zaki
Gyepes jó nálad? Nálam elég fos.

gabber_saviola
lol mi név: bouna notte 😄DDDDDDddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kofi allz

BUDA > miskolc.

zaki
Lol, egy Gyirmóttól kikapni, vicc. Én eddig 4X kaptam ki, akkor is ilyen Reactól, meg efféle csapatoktól. :d

gabber_saviola
Kanál, nem gyengén jól tolod, gratula <#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

fsgh
<#wow2><#taps><#taps><#taps>