Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
13 kaput eltaláló lövés ellenfélnek 2 és õk nyernek 1-0ra
Elsõ szezonom végeredménye a harmadosztályban:
Második szezonom végeredménye a másodosztályban:
Harmadik szezonom végeredménye az elsõosztályban:
Ha kíváncsiak vagytok milyen csapatot hoztam össze az évek alatt akkor azt is leírom, vagy belinkelem. Mindenesetre már a harmadosztályban is olyanok futkorásztak a csapat mezében mint pl Priskin, Litmanen, Waltner, Tisza, Rósa Henrik + elég jó svéd játékosok.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Never say never!\" W Churchill
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az a szerencsénk, hogy jól alakulnak az eredmények is.😊 Sokat számíth ha a többi csapat is a kezünkre jáccik.😊)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Tabella?😊
Kiestem a gyakorlatból😞(( de azért próba:2-0-ra nyersz😛😊
BUDA > miskolc.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
kis gyakorló meccs a legfontosabb Hollandia elleni meccs elõtt amin kiderül ki jut ki az EBre, fsgh mit jósolsz? 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.