Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Nah ne idegeljen fõnök.😊))))))

\"Never say never!\" W Churchill

fsgh
És itt a Január..Kranjcar és kompany nem akar hosszabítani:S legalább ezér a Kranjcar gyerekért kapok 4,8 milla fontot

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
azért nem tudtam visszaloadolni ezt a csalást /ilyenkor azért jogos lenne/ mert az azutáni 5 meccsemen elég jól szerepeltem és nem akartam megkockáztatni. végülis úgy fogtam fel, hogy másodosztályú csapatként ki lehet esni az elsõosztályú Celta Vigo ellen még ha ilyen mocsok módon is..
de a sors igazságot szolgáltatott nekem:
2006-2007-es szezonban kiestek (amikor én feljutottam), 2007-2008-as szezonban 16.ak lettek a másodosztályban és 5 pontra voltak a kieséstõl, továbbá anyagi csõd, és pont ez miatt tudtam aprópénzért megvenni Placentét és Canobbiót..
szóval <#mf2> Celta!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
loginoljál be a II.regeden <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Miért nem az asztalt ütöd?😛PP
Én ha nagyon ideges vagyok rácsapok egyet azt jóvan....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

JackDaniels
Télleg! Visszatõccsem?? Itt úgy is mindenki mocskos csíter, én sem akarok kilógni a sorbul.😊))))))))

JackDaniels
Nah azé' esse lehetett semmi. Én tuti szétverem a bill-t. Szegény, mindig a billentyûzetem szív a szar eredmények végett.😊)))

JackDaniels
Na jah.😊) Ki is van használva ilyenkor rendesen.😊)

Visszaestem az 5. helyre a 3.ról.😞((

fsgh
<#wow2><#wow2><#wow2>jájjjj

Matthew Prosac
természetesen király-kupáról van szó

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
még jó hogy van ez a szpojler 😄DDDDDDDdddddddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
nem is beszélve arról a bugról, amit én átéltem a másodosztályban az Oviedo-mal, amikor 11-esekkel nyertem a Celta Vigo ellen a sokadik fordulóban (nem kis csoda volt eljutni addig) és utánna lenyomtam vagy 4-5 meccset, várom a sorsolást, és semmi. rákattintok a meccsre és nézem hogy megfordította az utolsó tizenegyesrúgók hatékonyságát úgy, hogy én hagytam ki és õk rúgták be az utolsó tizit, pedig nem úgy volt... alig voltam ideges.

JackDaniels
Én az elõzményeken húztam fel magam. És az a buzifejû tejfelgeci torres nem is jáccott.

SzakYy
ejha 90. percben egyenlítenek... ez tényleg idegesítõ 😞

fsgh
xanax 0,25...
ha a 90.percben lõ gólt az elen én is nagyon fel tudom hzni magam...😞

JackDaniels
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mocskos szájbabaszott kurvaannyát ennek a gennyes szarnak Agyon rúgják a fél csapatot, csak nehogy megverjük ezt a fasszopó geci csapatot és a végén még ki is egyenlítenek. Nem sokon múlt, hogy ne legyen uninstall. IRL is rühellem ezt a nyálgép gecixar csapatot, de mostmár egy picit jobban.

Matthew Prosac
elfelejtettem a backszpészre rátenyerelni. csak ennyi 😄

fsgh
barátságos elõkészõkészületi 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd

ilyen vlem is van ha vmi megzavarja a figyelmem elõröl kezdem a szót😄DD

Seraf
Grat na ez szep eredmeny<#taps><#taps><#taps>

Matthew Prosac
uppsz, kicsit eldadogtam <#vigyor>

Matthew Prosac
ooooopsz.<#wow2> nem rossz kilátások a második élvonalban töltendõ szezonom elõtt:
barátságos elõkészõkészületi meccsen:
FT Real Oviedo - Werder Bremen 6-0
(g: Kezman 3, Portillo 2, Berg)

Seraf
Na bakker es meg az UEFA kupa csoportkorbe sem jutok be mer Dortmund ellen kell tolnom:'(

Seraf
LoL telleg arra gondoltam...najo nem😄

fsgh
Nem szemétkedtem😊)

(ha a lemaradt z betûre gondolsz bocs nem dirket volt😊 )

Seraf
Na azert nem kell szemtelenkedni😄😄😄😄

fsgh
Sép eredmény😊 GRAT!

Seraf
Még mindig vergodom a Fradi-val de javulgatok😄

fsgh
<#taps><#taps><#taps>

Matthew Prosac
sorry a méretért, így is megvagdostam hogy csak a lényeg maradjon benne..
szóval õk voltak a kiskirályok, nélkülük nem sikerült volna 2év alatt a legfelsõbb ligába jutni.

(Jelenleg Portillo, Ezquerro és Kezman a 3 csatárom. Kezman-t a nyáron szereztem ingyen. <#vigyor>)

saviola83
köszike.

JackDaniels

saviola83
jack mi a skined neve és adnál egy linket?Köszi.Jah amúgy hali.

Matthew Prosac
gyors összedobok nektek egy karier statisztikát a volt- és jelenlegi csatáraimról.

Matthew Prosac
2005-ben 1.8 millió 2006-ben 7.0 millió, 2007-ben 16.75 millió bevételem volt játékoseladásból, ha ezzek vesszük hogy feljutáskor asszem 3 millát kaptam + 30.000-es stadion jegybevételei... hát szóval összejött egy kis péz...

JackDaniels
Azé' se.😊))

Matthew Prosac
már lekéstél róla, ugyanis az 018-as fiaimat eddzi, vagyis edzõnek állt. de nézd meg 2006-ban az értékeit.. spanyol harmadosztályba túl jó volt, bármilyen öreg is volt.. Malmö FF-tõl szereztem be anno.

fsgh
húúú 20milla???Honna volt anyid??

JackDaniels
Cép. Van lóvé, van foci.😊)

SzakYy
legyél de ne anyira mint SLF 😄

JackDaniels
Litmanenrõl képet lécci.😊

5w0rdf15h
hát waz azér ilyen sima vereségre nem számítottam, mondjuk nem játszott se Zlatan, se Ljunber se Mellberg és azér 3 kulcsjátékos nélkül nehéz 😞 na mind1 maradnak a selejtezõk :S mondjuk elég durva volt a hollandok felállása, sztem kevés csapat verné meg õket :S

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

JackDaniels
....és ilyenkor ne legyek ideges.😊

Matthew Prosac
Ja és amint látható a nyáron sikerült megcsípnem a magyar válogatott kapitányi pozícióját is..

Matthew Prosac
Elsõ szezon /harmadosztály/igazolásai. Kicsit megvagdostam photoshoppal és csak az érdekesebb igazolásokat hagytam benn.
Második szezon /másodosztály/ igazolásai. Ezquerro, Legrottaglie, Mazilu, Bucur, Simek és a többiek.
Harmadik szezon /elsõ osztály/ igazolásai. Portillo, Guti, Kranjcar, Canobbio, Placente és a többiek.
Az idei keretem nagyon ütõs /további igazolásaim voltak/, legalább az UEFA-helyek egyikét el kellene csípni.

JackDaniels
Nem baj az, sztem.😊)

Matthew Prosac
thx. amúgy az elsõ osztályban az én csatárom lett a gólkirály is: Portillo futott be 26 góllal, akit mellesleg ingyen szereztem meg!

SzakYy
széép, grat!!! látom a keresõbe is írtál: "Hala Real Oviedo" 😄DD

fsgh
AZTADEKOMOLYVAGY!!!<#wow1><#wow1><#wow2><#wow2><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship>

fsgh
Én folyamatosan 1 taktikát használok! Nagyon ritkán mikor felhúzzák az agyam és sokkal(2-3) vezet félidõben az ellen akkor vkp le csatár be és támadást feljebb húzom de max ennyi...De eddig bevált😊 4bajnoki cím 3béel és kitugya hány szuer,olasz,olaszuper kupa...

SzakYy
úgy beszélsz mint 1profi "manager" 😄