Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy tudom rühelni ha kiálítás után gólt lõnek...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Most nézem hogy 6 nap alatt 3meccsem van😮OO Milan-2nap-Udinese-4nap-Juventus!
Milant már 2-1-re vertem
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

FElhozom Babost csak az meg NEC-nél van grrr
Õk meg 30mrõl 12 távoli lövéssel filót varrnak
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
igaz abalitijük 37/50 de 1 év alatt nagy sztárok lesznek
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
nálad tolja Palladino?
grat mindenkinek
kanalnak külön<#eljen>#eljen>
jó reggelt mindnekinek
Ja és a bajnokságba 76 mérkõzés óta veretlen vagyok.
tavsazi szünet -.-
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
egész meccsen a Milan 4lövés 1 kapura!😊 az utolsó 20 percben legalább10-15 ziccert akadályoztak meg😊 csak néztem😮
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
másodosztályba vettem 350.000ért a Gyõrtõl (Gyõr meg 500.000 vette meg a Fehérvártól), most 1.2 millát ér, és 20x magyar válogatott. másodosztályban 29 meccs 2 gól, 5 gólpassz 7.0 átlagrating, elsõosztályban tavaly 22 meccs, 2 gól, 5 gólpassz 7.0 átlagrating...
Mr. Megbízható. Megbízhatóan átlagos.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
#55767 : 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd
\"Never say never!\" W Churchill
amúgy + grat mindenkinek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Espen Johnsen - Placente, Vidic, Laursen (vagy Legrottaglie), Potenza - Canobbio, Guarín, Kranjcar, Berg - Portillo, Kezman
kispad is ütõs: Koprivec, Dorsin, Hysén, Simek 😄, Guti, Ezquerro
már csak egy normális jobboldali védõ kell, meg Huntelaar a padra. van 10 millám költeni szóval nem lehet probléma <#vigyor>#vigyor>