Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr

jelenlegi keretem, most tervezek egy pár új igazolást, téli átig. idõszak van

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

szabocsaba1983
Szerintetek továbbjutok?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

vmvr

nálam jelenleg ez a helyzet, jó lesz ez.😊

grat mindenkinek egyébként!

Üdvözlet ! 3 napig nem volt netem , most végre netközelben vagyok , fellépek Sg fm topikba erre 8 oldalt kellett visszalapozni az uj hirekig 😄😄, Nagy Grat MIndenkinek !

Látom már a fradi láz lecsillapodott igy én is meguntam a magyar bajnokságot . Kezdtem egy óriás csapattal : Real Madrid
Elsõ szezonomban megnyertem a bajnokságot torony magasan a Barca elött ( 99 pontom lett ) , BL elödöntöben pedig Liverpool 4-2 összesittéssel bucsuztatott 😞 ,
Érkezett : Ribéry,Pique,Guardado,Vela,....( valle,andrade - ifi 20-20 goal 😄 )

Taktika : 4-2-3-1 - Casillas-Cicinho,Marcelo,Ramos,Cannacaro-Diarra,Emerson-Ribéry,Guardao,Cassano-Robinho

Majd hozok képeket csak most nem vagyok otthon .

Az FM08 beharangozoja nekem nagyon tetszik ! remélem faxa lesz . Fyrex az oldaladon azok a képek FM08-bol vannak ?

Soma az oldalad szivesen megnézném csak nem tudom a cimét 😊 , lécci ird meg

Nah ennyi bocs a sok irásért csak rég voltam itt . Ciao

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

Gunnersboy
már várom 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
estére a magyar mindenképp publikálva lesz

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hunbasser
vhonnan az rémlet,mintha elvállaltad volna,de most jöttem rá,hogy csak én képzelõdöm -.- egyébként láttam,hogy miket csináltál a Wellinggel,és azért gondoltam,hogy van benne tapasztalatod.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
köszönöm <#worship>

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
én hülye vagyok az angol focihoz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

soma22
be kell állitani a játékosfigyelésnél, hogy mondjom elemzést a következõ ellenfélrõl.nem teszi meg magától

hunbasser
már én is várom ezeket a cikkeket 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
remélem nem baj,ha itt megkérdezem:régebben mindig nyomatta a játékosfigyelõ a jelentéseket a következõ ellenfélrõl,h milyen hadrendben fognak játszani,milyen a játékstílusuk,és h kire kell figyelni.

nos,mióta elment a játékosfigyelõm,muszáj volt egy másikat igazolnom,de az már nem ír ilyen jelentéseket.igazoljak egy jobb figyelõt?és ha igazolok egy jobbat,akkor ott mely tulajdonságát kell figyelni,ha azt akarom,h jelentsen az ellenfélrõl?

ReaL MaDRid x siempre

soma22
nagyon helyes😊
biztos vagyok az igényes munkádban😊

hunbasser
én úgy tudom,hogy az is gabberé 😄

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
sajnos belemélyedtem az Olaszfoci bemutatásába 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

soma22
felõlem okés, de min 2 oldal legyen

hunbasser:
nemcsak a mentális, hanem minden sokkal gyorsabban fog fejlõdni. fogadni merek, hogy most minden értéke mellett ott virít a zöld nyil felfele(már ha játszatja folyamatosan)

hunbasser
a Dunaújvárossal folytatom,ezzel sztem mostmár sikerült egy ütõképesebb keretet összehoznom,már csak össze kell kovácsolnom,és irány az nb1 😊 ahogy nézegettem az nb1-es csapatok kereteit,háát...lassan már nekem jobb keretem lesz,mint nekik,szóval itt már nem nagyon foghatom majd rá a gyenge játékosokra 😊
egyébként ha most sem jutok fel,akkor is folytatom ezt a játékot,mert minden egyes nap tanulok vmi újat a játékból.egyébként is jó pap holtig tanul 😊

kis érdekesség:Igor Melhernek jövõre lejár a szerzõdése,most azt hiszem 950 €-t keres hetente,és hát mondom meghosszabbítom a szerzõdését.látom,h 1100-at kér,mondom ez túl magas,maradjon csak a 950,hátha elfogadja.de nem fogadta el,sõt,utána,amikor megint új szerzõdést akartam neki odanyújtani,már 1300-at kért.most pedig legutóbb ez a fizu már felment 1700-ra!!! és mindez egy héten belül.már nem is merek neki újabb szerzõdést ajánlani,mert akkor meg már kétezret fog kérni? 😮

lehet,h húzom a legvégsõkig,ez általában be szokott jönni,persze csak akkor,ha nincs rá jelentkezõ a szerzõdésének utolsó hónapjában sem.úgyhogy fel kell kötni a gatyát.

ReaL MaDRid x siempre

olympus
angol ligát vki elvállalta, mert ha nem akkor én megcsinálnám

Divatcsapatok OLÉ!

hunbasser
na ugye 😊 ha meg már most elkezded játszatni,és egyre többet játszatod,akkor a mentális értékei szépen felmennek,ahogy soma mondta még régebben.

ReaL MaDRid x siempre

soma22
ennek külön örülök.
még kb fél oldallal kiegészitem, és szerintem készen leszek vele, de Te irjad csak😊

Tojesz
Nézzétek meg az elsõ 2õt!

<Soma pls. töröld az elõzõ 2 hsz-t)<#taps>

gabber_saviola
hát én most tartok a 3. oldalnál, gyakorlatilag kitárgyaltam a bevezetést 😄DDDD

soma22
eddig 2 oldalnál tartok wordben a magyar ligáról készülõ cikkemben. kb lassan be is felyezem. szerintetek ez sok lesz?

Tojesz
Bundesliga rangadó, ezzel már stabil 2. vagyok, a Bayern meg még kiba messze van, 9 pontra és még egy meccsel kevesebbet is nyomott

billywood
értem 😊

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

gabber_saviola
hát alakulgat, de nem akarom elsietni, profi munka lesz igérem 😛

Atesz89
Köcce a csoportban 1-0-ra kikaptam a PSV-tõl 😞

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

billywood
hali és grat mindenkinek!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

JackDaniels
Hatalmas grat!!

\"Never say never!\" W Churchill

Tojesz
Nem voltam jó ma, de még lehetek az<#crazya> javul a csapat...

szabocsaba1983
HÛHA <#wow1>

Zsolti9014
Elsõ bajnoki a Csico Romával (Di Canio 4 hónapra sérült):

A C osztály kupában eddig nem állunk túl jól, 3 meccs/ 1 gy, 2 v

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
gratulálok minden olyan managernek, aki úgy érzi, hogy jó volt ma 😄

5w0rdf15h
úgy úgy tavaly is október elején jött a hivatalos változata

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
ugyan a fradi nem ez a szint, de nálam már 17 évesen kezdõk az ilyen tehetségek😊

gratula

miki36
mentális edzés, technika, fegyelmezettség értékek legyenek magasak

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

szabocsaba1983
Igazából Hunbasser beletette a bogarat a fülembe:
Nézzük meg....
Hátha....

Szóval az elsõ meccse kezdõként:

Tojesz
Azt meg tudná vki mondani h. mitõl függ egy edzõnél hogy jó-e a lövés, labdavezetés, rögzített helyzeteknben? Mert ilyen tulajdonságaik nincsenek és volt már h. rosszat igazoltam emiatt

soma22
akkor már lenne róla infó szerintem

sztem a tavalyiból kiindulva szeptember vége október eleje környékére

Tojesz
Sztem még minimum egy hónap

soma22
demoja szerintetek mikorra várható?

Fyrex
lerágott csont már, de köszönjük

Avanti Crociati!

gerg82
Football Manager 2008 for PC (XP & Vista) and Apple Macintosh (OS10.3.9 and above) is set for release before Christmas 2007.

http://fm08.footballmanager.net/en/article/100/index.html

vmvr
húúú bazzeg, nem gyenge a srác<#wow2>

szabocsaba1983
Iszonyú nagy igazolás:

kb. 5x írta, hogy meg sem fordult a fejében, meg hogy nézzek máshol körül, 4x utasította vissza a szerzõdés ajánlatot 😊
Aztán (gondolom) nem bírta visszautasítani a 2.3 millió fontos aláírási pénzt.

Atesz89
Lol😄D

Csoportok:

Uefa meglehet 😊

soma22
gratula rexnek és mmindenkinek.

hunbasser:
nehogy feladd, és a cm 03/04ben a fiorentina viola csapatával kezdtem és tanultam bele a játékba. a legjobb szerintem ha kiscsapattal kezdesz, mert igy mindent megtapasztalsz amit csak lehet. nagy elvárásaid ne legyenek, és épits fiatalokra, használj sok megfigyelõt, és magyar csapatba ne angliábol akarj játékost venni.
sok sikert

Atesz89
Bemakkoltunk 😛

Atesz89
<#worship><#worship><#worship><#worship>