Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Látom már a fradi láz lecsillapodott igy én is meguntam a magyar bajnokságot . Kezdtem egy óriás csapattal : Real Madrid
Elsõ szezonomban megnyertem a bajnokságot torony magasan a Barca elött ( 99 pontom lett ) , BL elödöntöben pedig Liverpool 4-2 összesittéssel bucsuztatott 😞 ,
Érkezett : Ribéry,Pique,Guardado,Vela,....( valle,andrade - ifi 20-20 goal 😄 )
Taktika : 4-2-3-1 - Casillas-Cicinho,Marcelo,Ramos,Cannacaro-Diarra,Emerson-Ribéry,Guardao,Cassano-Robinho
Majd hozok képeket csak most nem vagyok otthon .
Az FM08 beharangozoja nekem nagyon tetszik ! remélem faxa lesz . Fyrex az oldaladon azok a képek FM08-bol vannak ?
Soma az oldalad szivesen megnézném csak nem tudom a cimét 😊 , lécci ird meg
Nah ennyi bocs a sok irásért csak rég voltam itt . Ciao
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ReaL MaDRid x siempre
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nos,mióta elment a játékosfigyelõm,muszáj volt egy másikat igazolnom,de az már nem ír ilyen jelentéseket.igazoljak egy jobb figyelõt?és ha igazolok egy jobbat,akkor ott mely tulajdonságát kell figyelni,ha azt akarom,h jelentsen az ellenfélrõl?
ReaL MaDRid x siempre
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hunbasser:
nemcsak a mentális, hanem minden sokkal gyorsabban fog fejlõdni. fogadni merek, hogy most minden értéke mellett ott virít a zöld nyil felfele(már ha játszatja folyamatosan)
egyébként ha most sem jutok fel,akkor is folytatom ezt a játékot,mert minden egyes nap tanulok vmi újat a játékból.egyébként is jó pap holtig tanul 😊
kis érdekesség:Igor Melhernek jövõre lejár a szerzõdése,most azt hiszem 950 €-t keres hetente,és hát mondom meghosszabbítom a szerzõdését.látom,h 1100-at kér,mondom ez túl magas,maradjon csak a 950,hátha elfogadja.de nem fogadta el,sõt,utána,amikor megint új szerzõdést akartam neki odanyújtani,már 1300-at kért.most pedig legutóbb ez a fizu már felment 1700-ra!!! és mindez egy héten belül.már nem is merek neki újabb szerzõdést ajánlani,mert akkor meg már kétezret fog kérni? 😮
lehet,h húzom a legvégsõkig,ez általában be szokott jönni,persze csak akkor,ha nincs rá jelentkezõ a szerzõdésének utolsó hónapjában sem.úgyhogy fel kell kötni a gatyát.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
még kb fél oldallal kiegészitem, és szerintem készen leszek vele, de Te irjad csak😊
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
gratula
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Nézzük meg....
Hátha....
Szóval az elsõ meccse kezdõként:
http://fm08.footballmanager.net/en/article/100/index.html
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
kb. 5x írta, hogy meg sem fordult a fejében, meg hogy nézzek máshol körül, 4x utasította vissza a szerzõdés ajánlatot 😊
Aztán (gondolom) nem bírta visszautasítani a 2.3 millió fontos aláírási pénzt.
hunbasser:
nehogy feladd, és a cm 03/04ben a fiorentina viola csapatával kezdtem és tanultam bele a játékba. a legjobb szerintem ha kiscsapattal kezdesz, mert igy mindent megtapasztalsz amit csak lehet. nagy elvárásaid ne legyenek, és épits fiatalokra, használj sok megfigyelõt, és magyar csapatba ne angliábol akarj játékost venni.
sok sikert