Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wigan-nel 12. lettem nekem ez csalódás,de most nyáronn nagyon beerõsítettem itt is van (bocs a scout-s kép miatt , de még nem léptem be az FM-be):
+ még meghosszabbítottam Gourcuff, g. dos Santos, Bojan, Higuaín, Nsue, De la Red, M. Torres, Jesús Olmo és Lolo kölcsön játékát és még érkezik Garay is
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
ReaL MaDRid x siempre
beállítottam a max fizetést,max értéket,minimum befejezést,és úgy szemezgettem a jelöltek közt.
ReaL MaDRid x siempre
Betis utánpótlás akadémia gyöngyszeme:
(játék elejétõl valós pléja, pot ability 180, best pos rating 78.27% )
(ja, és 3 év alatt 3x-os U19 bajnok)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
ReaL MaDRid x siempre
ezzel a kerettel fogok belevágni a következõ szezonba:
ebbõl el kéne adni/küldeni László Tamást,Nagy Attilát,Lutz Andrást,Hegyesit,Schreibert és Várit,meg esetleg még Millinkhoffert(bár tulajdonságai alapján elfogadható,elsõ 2 évben mégis ha játszott,csak rosszul játszott :\
ReaL MaDRid x siempre
Kocsis nem rossz,ha beáll,brillírozik,de esélye sincs bekerülni Micskó és Kocsis Dávid mellett.meg mostmár itt van Blankin,szóval csatár van dögivel 😊
Lakit el is adtam,meg van még pár csatárom,akik még régebbrõl maradtak rám,és nem tudom eladni õket senkinek sem.lehet,h elküldöm õket ingyen :\
bár annyira meg nem rosszak,h még én fizessek értük 40 meg 60 ezreket kárpótlásként...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Végre van megint idõm a játékra.😊)
\"Never say never!\" W Churchill
Kocsis megvan? Hogy nyomja?
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Nem tudja valaki, mi lehet a baja ?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
megin egy sérülés :| az a szerencse hogy Hleb is csak 2 hétre dõlt ki...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
töltöm a derby-t
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...