Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
OLLÉ!

Avanti Crociati!

DaMarcus
hi és grat mindenkinek(nem sorolom fel kinek mert túl hosszú lenne, de ez jó 😊 )
wigan-nel 12. lettem nekem ez csalódás,de most nyáronn nagyon beerõsítettem itt is van (bocs a scout-s kép miatt , de még nem léptem be az FM-be):

+ még meghosszabbítottam Gourcuff, g. dos Santos, Bojan, Higuaín, Nsue, De la Red, M. Torres, Jesús Olmo és Lolo kölcsön játékát és még érkezik Garay is

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

hunbasser
hát,játszatni fogom rendesen,és akkor majd megy neki fölfelé.de az is hótziher,h innen pár évig nem fog elmenni 😊 hacsaknem az elnök nem adja el...

ReaL MaDRid x siempre

4kos
Magyar szinten egész jó csak mentálisan gyenge picit de az majd alakul <#smile>

hunbasser
😮OO akár már most is játszhatna 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
fm-ben keresésnél szûrtem egyet.

beállítottam a max fizetést,max értéket,minimum befejezést,és úgy szemezgettem a jelöltek közt.

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
congrat mindenkinek aki úgy érzi h gratulációt érdemel 😛

Avanti Crociati!

szabocsaba1983
Hy és Grat All!

Betis utánpótlás akadémia gyöngyszeme:
(játék elejétõl valós pléja, pot ability 180, best pos rating 78.27% )
(ja, és 3 év alatt 3x-os U19 bajnok)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

4kos
Ezt a gyereket hogy fedezted fel?

hunbasser
egyébként Tökölit csak azért igazoltam,h megint Dunaújvárosban játsszon 😊 egyébként nem került pénzbe,és a fizuja sem túl magas,az értékei meg még így is elfogadhatóak.(bár õ csak vésztartalék lesz nálam 4.számú csatárom lesz)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ya,és a gyereket sérülten vettem,még most is sérült,de már nem sokáig,szóval még fog fejlõdni.

ezzel a kerettel fogok belevágni a következõ szezonba:

ebbõl el kéne adni/küldeni László Tamást,Nagy Attilát,Lutz Andrást,Hegyesit,Schreibert és Várit,meg esetleg még Millinkhoffert(bár tulajdonságai alapján elfogadható,elsõ 2 évben mégis ha játszott,csak rosszul játszott :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ahhoz túl értékes 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Pál Andrásnak 2K a fizuja,és nem hinném,h eljönne,ennyi a max,amit ajánlani tudok neki 😊

Kocsis nem rossz,ha beáll,brillírozik,de esélye sincs bekerülni Micskó és Kocsis Dávid mellett.meg mostmár itt van Blankin,szóval csatár van dögivel 😊
Lakit el is adtam,meg van még pár csatárom,akik még régebbrõl maradtak rám,és nem tudom eladni õket senkinek sem.lehet,h elküldöm õket ingyen :\

bár annyira meg nem rosszak,h még én fizessek értük 40 meg 60 ezreket kárpótlásként...

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
vágd ki a p...ába 😄DDD

Hajrá Magyarország!

hunbasser
kissé nagy arca van a gyereknek,csak ugródeszkának akarja használni a csapatot...

ReaL MaDRid x siempre

Atesz89
Szûk keret(többiek a tarcsiban):

Szeva Jack!Hajrá,hajrá!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Zsolti9014
tudom hogy vicc volt, de igaz is volt 😄D

Hajrá Magyarország!

JackDaniels
Szegasztok.😊 nagy grat annak aki megérdemli.😊)
Végre van megint idõm a játékra.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Fyrex
😄DDDdd viccvolt ám, de kösz

Avanti Crociati!

Atesz89
Egyébként a Fenert kaptam :S

Zsolti9014
attól függ hanyadik szezon: én Pál Andrást ajánlanám az MTK-ból, az elején 40-45 ezerért eljön (nekem nem kellett igazolnom õt), fizuja is kevés, de 4. szezonban 1100-at fizetek neki (MTK).

Kocsis megvan? Hogy nyomja?

Hajrá Magyarország!

Atesz89
Majd legközelebb :p
Köcce!

Zsolti9014
Gratula mindenkinek: FYREX, Self, Gabe, Oly, Atesz és mindenki aki eredményes.

Hajrá Magyarország!

Fyrex
mér mindig én vagyok az utolsó? 😛 grat ek<#worship><#eljen>

Avanti Crociati!

Atesz89
Visszavágó 0-0

Atesz89
Köszi a taktikot Zaki 😛

Atesz89
Hali mindenkinek!
Gratula Self,Gabe,Oly,Rex!
BL:

hunbasser
szeretném a segítségeteket kérni:egy Kenesei vagy Fabinho szintû csatárra lenne szükségem,1000 € alatti heti fizetéssel,és két nagyon jó védõ kellene még,szintén 1000 alatti fizuval.persze olyan játékosok kellenének,akik el is jönnek egy Dunaújvárosba.Sajnos csak 172K €-m van igazolni,de arra gondoltam,hogy jöhetnek kölcsönbe is játékosok(ha pedig kölcsönvételre mondtok játékosokat,akkor olyanokat mondjatok,akiket elenged a klubjuk,mert mondjuk mellõzve vannak általában nálatok is)

ReaL MaDRid x siempre

Tojesz
Hogy történhet meg az hogy egy válogatott tétmeccs meg egy Bundesliga meccs egy napra kerülhet??? Eddig sehol nem voltak ilyen gondjaim. Most így megint lemondhatok 13 játékosomról<#szomoru1>

rendben, feltettem ott is a kérdést 😊
metaxa92
krekk

hunbasser
a többiek erre már mondanák,h ezt a kérdést az off topicban tedd fel,és most én is ezt mondom.a bannerben ott van az offtopic linkje,ott szívesen válaszolok

ReaL MaDRid x siempre

Daemon Toolsom van, a játékot ugyanonnan töltöm be ahonnan eddig, de azt írja hogy sikertelen a fájl betöltése. Lehet hogy máshonnan kéne ?
Feltelepítettem a 7.02-es patcht, erre nem indul el a játék :S
Nem tudja valaki, mi lehet a baja ?
olympus
<#hehe>

Divatcsapatok OLÉ!

5w0rdf15h
adjál nekik <#vigyor1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

drucker
Szuperkupa

Tojesz
ÁÁáá, nem lesz bajnoki címvédés, megvert engem is a Bayern, 9bõl 9 meccset nyert, 3 gólt kapott. Ez az õ szezonjuk lesz úgy néz ki

Gunnersboy

megin egy sérülés :| az a szerencse hogy Hleb is csak 2 hétre dõlt ki...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

olympus
nekem mindig sikerül😊
viszont pl. Readinget sose:S

Divatcsapatok OLÉ!

vmvr
grat mindenkinek! Gabe, Toure-t véletlenül se add el😊

töltöm a derby-t

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Tojesz
Grat, Cselzit nem könnyû verni<#worship>

olympus

szezonnyitónak nem is rossz és az öngól is gól lett volna csak Terry magának akarta a dicsõséget:S

Divatcsapatok OLÉ!

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Tojesz
fake.Inc (vagy .lnc) fájlt kell letölteni és felülírni vele a régit

Tojesz
Chaplow nagyon jó + fiatal is, West Bromban jól küldte nálam. Akit érdemes onnan még megvenni az Curtis Davis

Valaki elmondja nekem mit kell berakni ahhoz hogy játszható legyen a Német és a Holland válogatott?
Tojesz
Elég csúnyán kezdtem a szezont, bár tavaly is ez volt<#fejvakaras>A Bayern azért remélem elkezd botladozni vmikor, mert így nehéz lesz bármi is
Kupák közül csak a BL-ben vagyok még bent, ott valszeg tovább is megyek a csoportból elsõ helyen

Gunnersboy
pont jókor jött ez a 2 sérülés is....<#duma>

olympus
jah😞

aston villa elvitte, erre 1. fordulóba 6-2-re kiszoptak Wigan ellen...

Divatcsapatok OLÉ!