Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezekkel a képekkel búcsúzok mára tõletek, mindenkinek további jó játékot kívánok!
(holnap /ma/ írok a szezonról/
(holnap /ma/ írok a szezonról/
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Ha részletre kéred úgy kb 30%-al többet lehet kicsikarni... És úgy nagyobb az esélye, hogy meg is veszik.
megmondom az igazat kezdte megszeretni a klubot, csak rosszkor járt le a szerzõdése.meg akartam tartani, 8 és 11 között kértem érte mikor jöttek érdeklõdõk
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
19-21 közöttiek...lejár a szerzõdésük fél év mulva és mindegyik menni is akar.
remélem nagy sztárok lesznek, de akkoris szar lesz nélkülük.legnagyobb érvágás konaté, eszméletlen jó volt
remélem nagy sztárok lesznek, de akkoris szar lesz nélkülük.legnagyobb érvágás konaté, eszméletlen jó volt
nagyon szét fognak szedni minket most:
van vagy 5 stabil kerettagom aki nem akar hosszabitani és mindnek beajánlottak nagycsapatok szerzõdést...
van vagy 5 stabil kerettagom aki nem akar hosszabitani és mindnek beajánlottak nagycsapatok szerzõdést...
hi
a megújított csapat egész jól játszik:
a keretrõl majd teszek képet ha vkit érdekel
és grat mindenkinek nagyon jók vagytok és grat Soma a cikkhez!
a megújított csapat egész jól játszik:
a keretrõl majd teszek képet ha vkit érdekel
és grat mindenkinek nagyon jók vagytok és grat Soma a cikkhez!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Grat!
Betist kaptam a BL elsõ kiesési körében. Azért jobb mint a tavaly az arsenal<#hehe>#hehe>
Betist kaptam a BL elsõ kiesési körében. Azért jobb mint a tavaly az arsenal<#hehe>#hehe>
réghi ifiedzõm mondaná:
ilyen egyszerû játék ez a futball.😄
ilyen egyszerû játék ez a futball.😄
Egyre jobban játszik a csapat, ezt megtapasztalhatta a Stuttgart is<#smile>#smile>
Diego meg egy állat, minden megmozdulása életveszélyes

Egyre jobban játszik a csapat, ezt megtapasztalhatta a Stuttgart is<#smile>#smile>

lentebb irtam, hogy kommentelhetõ a cikk, tehát minden a témához kapcsolodo hasznos info mehet bele😊
Grat, jó lett a cikk!
Én még hozzátettem volna azt is, hogy érdemes a játékosfigyelõket Afrikába küldeni (nem akartam fmszkútot írni...xd), mert párezer fontért hatalmas tehetségeket lehet venni... És szinte mindenki eljön Magyarországra, nem kell nekik könyörögni, és a fizujuk is nagyon kevés, párszáz pont hetente...
Én még hozzátettem volna azt is, hogy érdemes a játékosfigyelõket Afrikába küldeni (nem akartam fmszkútot írni...xd), mert párezer fontért hatalmas tehetségeket lehet venni... És szinte mindenki eljön Magyarországra, nem kell nekik könyörögni, és a fizujuk is nagyon kevés, párszáz pont hetente...
gratulálok Soma, fantasztikus lett a cikked!<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Avanti Crociati!
Szóval szerintetek #114777 ?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
soma, ijen képek tavaj is voltak h a 2006os felirat volt ott, de ezek az 1. képek szóval mire kijön még adnak ki újabbakat. Tavaj is változtattak az 1. képekhez képest és hidd el ahelyett a 2007 felirat helyett más lesz😛
jah, detto
10 perc kb és kész a magyar ligáról alkotott cikkem, ha alakit érdekel
10 perc kb és kész a magyar ligáról alkotott cikkem, ha alakit érdekel
oks , kössz
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !